Puiuti de Randunici 2008!! (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! nu mai avem febra!!! nu i-am mai dat antitermic azi noapte, dar am stat cu mana pe burta lui din juma in juma de ora...imi era teama sa nu se "cimenteze" de la smecta si argila, insa a produs un big kk legat. acum incerc sa-i dau sa pape...sa vedem daca vrea, ca a mai luat o gustarica si pe la 5 :)

gecko, merci de info! nu ma mai stresez din cauza chestiei aleia cu denumire asa ciudata:). vad ca de cand la tuns tat-su, s-a retras bine de tot bosa aia, abia se mai vede o usoara denivelare. are o "tartacuta" tare dragalasa.
spor la treaba! tare le admir pe mamicile care studiaza. ma batea si pe mine un gand, sa o iau de la cap cu altceva, de anul asta, dar nu mai am energie si nici chef...poate la anu'...sincer mi-au ajuns cei 6 ani de toceala...

vio, esti ok? a trecut furtuna peste voi?

clau, olgutza, drum bun si we frumos si racoros! mimo, voi ce ati decis? daca plecati, atunci petrecere frumoasa si voua!

mihutza, la cat mai putine treziri nocturne! clau, la fel!:))

varuna, pupa iedul si spune-i ca e mai frumos fara bube:). de la rubeola i s-a tras alexutzei porecla de "bubu" :))

send, ca ma strigaaaaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Clau si noi ne uitam la Scooby Doo!
Fetelor aveti mare grija cu epidemia de enterocolita. Am o prietena care a fost internata 3 zile cu baietelul de 1 an, din cauza enterocolitei. Trebuie sa avem mare grija cu igiena cand vin de afara.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Varuna, noi am avut la mare patutul pliant cu noi, dar pe Rebe am culcat-o in pat cu mine ca avea probleme cu somnul! Patutul l-am luat degeaba, doar depozitam in el diverse cand veneam de la plaja si puneam prosoapele la uscat!

S-a trezit Rebe, merg sa-i fac fructele...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata...m-am intors...si cum zicea cineva...m-am dus bou...m-am intors vaca...baremi a fost gratis aceasta transformare...

concluzia vizitei...ohhhhhhh, what a cute baby!!!!!....dupa care a cam dat-o cu bota in balta ca m-a intrebat daca seamana cu tatal...ca de la mine zice ea ca nu a luat nimic...am priceput...I'm not soooo cute!!!!

cu capul shui a zis sa nu ma ingrijorez...ca a vazut si ea ca Patrick isi intoarce capul peste dambul ce il are pe stanga...si ca ea nu a vazut pana acum niodata casca ce spun aia pe net.

pare-se ca nu l-am cantarit bine ultima data si ca nu are 9 kile ci doar 8986g si 68.5cm.

cu diversificarea nu m-a luminat cu nimic...mi-a dat ceva bookleturi unde zice ca pana pe la 6 luni e ok cu alaptarea...si ca atunci cand copilul e pregatit...si parintii sunt pregatiti...sa se inceapa in ordine cu...1. cereale, 2. piure de legume, 3. piure de fructe, 4. carnita...sucul de fructe si zeama de legume nu sunt bagate in seama...la sucul de fructe zice ca produce carii, ca determina pierderea poftei de mancare, probleme gastrice, scaun apos...care duc la intarzieri in cresterea si dezvoltarea copilului. si cu siguranta sucul de fructe nu este recomandat la copiii sub 6 luni...iar copiii mai mari trebuie sa fie incurajati sa manance bucati de fructe si nu sa bea sucul.

Iar la "Tips for success" le stiti voi mai bine:
- fii relaxata
- asigura-te ca nou nascutul sta confortabil si ca nu este prea flamand sau prea obosit
- foloseste o lingurita moale si nu una de metal
- daca (,) copilul refuza prima data reincearca dupa o zi sau doua
- stai intotdeauna langa copil cand mananca (la varsta asta nu se pune problema altfel)
- pune copilul la masa cu familia (chiar daca el nu mananca) pentru a vedea si a invata bunele obiceiuri
- fii pregatita pentru mizerie...face parte din procesul de invatare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

clau...spor la facut bagaje...viata grea duci tu (fa bagaje...desfa bagaje)...asta asa ca sa le mai consolez pe mamicutele ce nu s-au plimbat pana acum...un chin dragele mele...

si ca sa continui cu marele inventar al bursucului...ma intreaba cucoana daca am neamuri aici...eu zic ca da...si ea...oh ce bine...ca sa aveti cu cine il lasa pe Patrick ca sa iesiti si voi la un restaurant!!!...ce restaurant soro?...ca azi ma mut cu catel si purcel la neamuri ca sa fac babysitting cu nepoata...ca neamurile merg la film...da nu pleaca el bursucul la facultate...si recuperam noi.
si din acelasi ciclu...mergem la restaurant cu toata satra...intru cu Patrick si incep sa se bata care sa il tina in brate...il ia cumnata...lugulugu...lalalala...vine ospatarul cu mancarea si nu stie cum sa mi-l dea mai repede sa il tin eu...intreb si eu ca proasta "Te dor mainile ca e prea gras?...raspuns...ah nu...dar nu pot manca daca il tin in brate...logic raspuns nu?...lasa ca pot manca eu cu el in brate...si pot pregati cina...si pot pune rufe la spalat si face curat...da' vine ea vremea mea

si cami...cum vine aia ca te tunzi de toti banii??????????cu cat sunt bani mai multi cu atat te tunde mai scurt???????....de aia o ajuns ursuleata periuta'n cap...ca-i bogotana

Mergi la inceput

varuna, eu as incerca varianta cu piscinutza gonflabila in care sa o culci, poti sa iei una mai maricica, ca sa se lafaie iedul in ea. eu i-am luat lui teo una cu diametrul de 150 cm si inaltime 53 de cm, dar nu am folosit-o caci a facut soacra-mea rost de un patutz.
si cum fundul piscinutzei este cam subtzire, potzi pune in ea o paturica/un prosop ca sa faci confort maxim:))...

eu sunt happy ca in 5 zile am reparat paguba de 1.5 kg pe care le pusesem pe mine in scurta vizita la soacra:)). poate pana plec la mare se mai duc vreo 2:))) spun eu, visand cu ochii larg deschisi...

gecko, las' ca si mie imi zic totzi:"vai ce copii frumosi! ce seamana cu tati!"...si eu le zic ca asa e, dar ca sunt desteptzi ca mami:))

clau si noi cautam indicii cu scooby:)) fiica-mea e topita dupa desenele cu "lion king" ...le-a vazut de zeci de ori si le stie toate replicile:) macar asa am scapat de tradus:)

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

ce tare a fost mama!!! i-am zis ca teo roade tot ce prinde in cale, in special propriul desht de la picior si ca baleshte ca un mops:)) si ca eu cred ca apare dintzoiul....la care ea, imi zice:"pai da-l cu calgon d-ala pe gingii!"...am crezut ca mor de ras:) nu numai alex are perlutze :)

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Clau , noi n-avem patut din ala si parca nu imi vine sa ii cumpar...ma mai gandesc...
Gecko spor la diversificare...cand te simti pregatita...ca pe mine ma apuca iar groaza...oricum nu vroia cam nimic...acum are si motiv sa fie fandosita.
Maaaaaai cum ma duc eu la curse auto cu iedul...or exista casti din alea speciale pentru urechi si pentru bbei?????

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Ariel buna ideea cu piscina...hmmm imi aduc aminte ca parca ai zis ceva de piscina acum ceva vreme...vreau si eu sa mai slabesc vreo 2 kile.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la mine! Fac bagaje si iar bagaje! Deh suntem familie numeroasa, mama, tata, doi bebei cu aproximativ aceleasi nevoi (pampers, lapte, biberoane, solutie de sterilizat, vas de sterilizat, haine pentru toate situatiile previzibile si imprevizibile)

Clau - de Daria nu prea am ce povesti ca numa m-as lauda si mi-i sa n-o deochi E parca din ce in ce mai cuminte, asta pentru ca a scapat si ea de colici, doarme, mananca, se joaca singura sau in compania oricui. Un singur bai am la ea, ca nu doarme afara de nici o culoare. Dar sta cuminte in carucior de regula, doar cand i se face cu adevarat somn incepe sa caraie, dar discret de tot si se rezolva cu luatul in brate, unde-i piere tot somnul si admira imprejurimile, dar tot nu doarme. Sta si cate 3 ore treaza daca suntem afara. Insa fara plansetele cu care eram obisnuita de la Vlad cand era obosit, nemancat sau alte probleme baietesti , asta ca sa nu zic fara motiv. Concediu placut! La fel si pentru Mimo, Olgutza si Varuna!

Mimo - te astept cu mare drag la Cluj la o intalneala!

Gecko - saru'mana de info! Utile ca intotdeauna!

Mihuta - cu riscul sa mi-o iau in cap de la Sovi iti spun despre ce joc e vorba, nu-ti dau link, dar e plin google-ul de versiuni free ale jocului - solitaire chinezesc sau mah jongg

Va las si ne auzim cand ma intorc!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput