Aspirarea glandelor sudoripare

Aspirarea glandelor sudoripare | Autor: catheryne

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti fetelor despre interventia aceasta? Si-a facut cineva, stie cum e?
Din cate am inteles, in Romania nu se face decat in Bucuresti iar pretul nu stiu care e.
Eu sunt obsedata, incerc de-o gramada de timp sa gasesc un deodorant bun - dupa ce am citit subiectul cu aluminiul din deodorante, am dat si eu fuguta sa ma uit daca pe al meu scrie ca ar contine (folosesc deodorantul de la vichy), si nu, nu contine. De mirosit cred ca nu am mirosit niciodata dar pe bune, mai ales vara, pe voi nu va enerveaza cand incepe sa se vada pe haine? Pe mine ma obsedeaza.
Aceasta operatie de aspirare a glandelor sudoripare e permanenta si cica nu ar produce niciun dezechilibru (dpdv al eliminarii toxinelor) si totodata ar aspira si radacinile firelor de par, la fel de permanent nemaitrebuind sa te epilezi vreodata.
Credeti ca e rentabila si folositoare aceasta aspirare a glandelor sudoripare? hmmm mmm

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

O sa ma interesez si eu de aceasta ultima "inventie", dar sincer, nu o vad cu ochi buni.
Eu stiu ca e sanatos sa transpiri sa elimini toxinele din organism.
Mi se pare imposibil sa nu se afecteze cu nimic eliminarea toxinelor din moment ce tu distrugi niste mecanisme care tocmai asta fac.
Exista in lume niste oameni bolnavi de o boala destul de grea...nu au glande exocrine (lacrimale, sudoripare, etc). Aia plang dupa glandele lor si noi am inventat un procedeu sa le distrugem.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Aceasta procedura se face la clinica dr. Leventer Dermastyle,are si preturile pe site.
A vrut sotul meu sa-si faca si ne-am consultat cu alti medici dermatologi,si nu ne-au recomandat procedura.
putand sa dai in altceva(ex.carcinom)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu produce dezechilibru pentru ca organismul va compensa prin transpiratie excesiva in alta parte, pe spate, picioare, unde isi alege.

Ai detalii tehnice despre cum se face aspirarea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catheryne spune:

Din cate am citit (inca nu sunt foarte multe detalii), chiar nu produce niciun dezechilibru, transpiratia care ar trebui sa fie eliminata din zona axilara va fi eliminata prin alte locuri, cum a spus si clover (desi, parca nu as vrea sa ma trezesc "balta" pe spate ). Stiu ca in urma cu ceva timp procedura aceasta era folosita la persoanele carora le transpirau palmele excesiv, si care preferau sa rezolve problema asa decat sa isi faca zeci de investigatii si tratamente.
Operatia nu e foarte grea din moment ce se face doar cu anestezie locala si nu necesita internare sau ceva.
De pe un site strain: [...]aceasta operatie seamana cu liposuctia. chirurgul face 4 incizii de aprox. 3 mm prin care glandele sudoripare sunt aspirate. dupa 1-2 zile pacientul poate lucra din nou.
karfe - m-am uitat pe siteul dermastyle, dar preturile nu le vad pe site. scrie doar ca tariful e stabilit in urma unei consultatii bla bla bla. dar cat poate costa? eu fara sa ma pricep, am estimat undeva in jur de 500 euro, ceea ce nu ar fi mult din moment ce stii ca nu mai ai grija deodornatului sau a epilarii niciodata. daca stau sa ma gandesc atata ma costa numa deodorantul si ce mai folosesc pe un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Acum 2 luni aveau afisate preturile,stiu sigur,acum intr-adevar nu mai sunt.
Parca interventia aceasta era in jur de 700 -800 euro

Mergi la inceput