Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Seara buna burticutelor!
Mirtha iti multumesc frumos!
...pentru tot ce mi-ai spus
Ginye imi pare rau ca treci prin asa ceva. Incearca sa-l faci sa se intoarca cu picioarele pe pamant, sa realizeze situatia in care te aflii tu, ca el este cap de familie si indiferent de momentele prin care trece trebuie sa fie tare, si mai presus de toate..ca e taaare adevarata vorba aia "nu da Dumnezeu mai mult decat putem duce". Solutia de a merge la un psiholog, sigur l-ar ajuta. In ceea ce te priveste pe tine, te rog sa ma apelezi cu incredere daca te-as putea ajuta cu ceva...orice!
Simo cum se mai simte? Ati apucat sa mai vorbiti cu ea? pupici dulci si muuulta sanatate!
Bebecris ce de probleme v-au lovit si pe voi
. Ma bucur ca ati ajuns la un punct de echilibru si v-ati decis ce sa faceti de acum incolo pentru a va fi bine
Mamiseli te rog frumos sa-mi trimiti si mie user-ul si parola pentru mailul nou.
...sau de la cine il are acum..
Carmendu intrebai cand ni s-a dat verde la sex dupa nastere. Mie mi s-a dat ok-ul dupa controlul ginecologic de la 6 saptamani de la nastere. Se vindecase complet si epiziotomia si sincer chiar a fost bine, chiar daca prima data am prestat cu maaare teama...
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel
wndyctygirl spune:
Ultimul mesaj pe ziua de azi zanelor...va urez un week-end placut si plin de rasfatz!
Io ma duc cu nasha fetei la magazinul de bebei sa facem gift registry pentru baby shower...vorbesc in dodii, stiu,scuze, da' nu prea stiu cum sa traduc mioritic asta...deci, te inregistrezi cu produsele pe care le vrei pentru bebe la magazin , faci o lista, si prietenele vin si cumpara ce pot si vor de pe lista iar cu vreo luna inainte de nashtere iti fac un fel de petrecere..numai gaggici, unde aduc cadourile si cheama ursitoarele...imi place la nebunie sistemul.
Asadar, azi ma duc sa ma inregistrez...
Mirtha pupici si mai dulci inapoi..pai ce faci sorela, intai ligamentele, acum piciorul? N-ai zis ca asteptzi menajera? Nu mai bine stateai tu si scriai ceva perle pe forum???Sper ca pana maine sa-ti treaca...tinem pumnii strans!
Buna treaba cu uleiul de peshte, eu am tot luat DHA de-asta, cam ca si tine, pe post de supliment alimentar...sa vezi ce genii facem!
Bebecris imi place noua ta atitudine..asa, sa vad otpimismul in floare!!!! Tu vorbesti serios, chiar ti-au placut toalele???io ma gandeam sa le returnez totusi ca prea sunt traznite...
Hai tzuc you,
Dea
27+ cu 
bebecris spune:
buna treaba si cu forumul asta!!!! pe bune!!!
suntem bine....eu va multumesc pentru incurajari....nici nu trebuie sa fie altfel.
27+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
Ce parere aveti de cadita de www.ebaby.it/index.php?target=products&product_id=2016" target="_blank">aici, o sa merg sa o vad la magazin aici un de costa dublu, doar este Norvegia
. Acum mi-a picat fisa ca aceasta se strange si ar avea loc intre masina de spalat si cabina de dus. Asa as putea sa o scot, sa-i fac baita, sa intind prosopelul pe masina de spalat si gata bebe imbaiat si toata actiunea sa fie in baie.
Stiti cumva cat poate costa transportul si vama ca Norvegia nu este UE doar EEA?
Mirtha ca tu ziceai cu dormitorul, al nostru are cam 20 m2 si nu ne place sa dormim in caldura de aceea incerc sa evit sa fac baie lui bb in dormitor pentru ca nu mi-ar coveni mie sa dorm in caldura ulterior si nici Ana nu poate dormi. Noi avem maxim 20 de grade in dormitor si dormim super bine asa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre
ginye55 spune:
Neata burtici!
Aseara am ajuns la Targoviste. E asa bine aici! E liniste,e aer mult mai curat si ce e mai important,nu mai sunt singura.
Am avut un vis care m-a speriat: nasteam cu un doctor care era pe alta planeta. Eu incercam sa-i spun ca nu am voie sa nasc normal din cauza problemelor de coloana, el nici nu voia sa auda. Sotul meu urla la mine ca tocmai atunci m-am gasit sa nasc pt ca el are treaba in alt oras si nu poate sta dupa mine pana nasc. Mama era aeriana si a scos toti doctorii din spital din pepeni pana cand au dat-o afara. Si uite asa m-am trezit singura cuc intr-un spital, cu un doctor tembel si cu un bebe nerabdator sa-si cunoasca mama.
Wndctygirl Amalia multumesc pentru gandurilecalde si sincere.
Sa aveti un week-end superb si racoros! Pupici pe burtici!
ginye
30+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Amalia spune:
Neata burticute!
Va servesc cu un suc, un croissant?
Eu misun prin casa de pe la 6:30...m-am foit de pe la 6 prin pat pana am decis sa ma dau jos, macar sa-l las pe sot sa doarma.
Cum David e inca la bunici pana weekendul viitor, ma invart fara rost. Am inceput sa-i aranjez camera pentru scoala, sa-i golesc biroul de jucarii si sa-i fac loc pentru carti, etc, pe rafturi.
In plus, vreau sa rearanjez dulapurile ca sa fac loc pentru hainutele lui bebe. Imi plac operatiunile astea, dar iau asa mult timp si energie...
Ma duc sa-mi mai caut ceva lejer de incaltat pana vine sotul de la sala si apoi mergem prin Obor...va spun eu daca am gasit ceva din ce cautam...
O intrebare pentru cunoscatori...crema, NEOPREOL am inteles ca este foarte buna pentru iritatiile care pot aparea de la scutec. Are un miros urat, din cate am inteles, foarte accentuat de untura de peste, dar ca ar fi foarte eficienta. A folosit-o careva, merita s-o iau? La David am tras taare mult cu iritatiile si n-am nimerit nici o "crema minune" cu toate recomandarile de rigoare.
si
29+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Ginye
ma bucur mult ca te-ai dus acolo si-ti este asa de bine! Sa-ti priasca din plin sederea si sa te linistesti!
si
29+
Luca Gabriel
madutza spune:
Buna dimineata!
Amalia, neopreol ne-a dat si noua cand am iesit din maternitate p pt ca avea o spuzeala, un fel de reactie la mediul nou. Din experienta iti spun ca e bine sa ii cumperi daca este cazul si la prescrierea medicului. Este posibil sa nu ai deloc nevoie si sa il iei degeaba, mai si expira prin dulapul de medicamente.
Eu mi-am propus sa ma apuc de reamenajarea camerei Anei cand voi ramane acasa, adica inainte de 1 luna sa nas. Trebuie sa triez jucariile si sa pastrez doar cateva, sa folosesc acelasi spatiu pe care il folosesc acum pentru Ana.
Noi suntem toti kk-ciosi de 1 saptama,a cu catel si purcel. Avem o viroza care a aparut cdin cauza caldurilor astora. Nu stiu ce sa ii mai dau Anei. Azi ma gandeam sa ii iau imodium, daca nici cu asta nu ii trece o voi duce la dr. Nu am vrut sa o duc pana acum, ca sigur ii da antibiotic.
Acum ma pregatesc de mers la piscina, la 38 de grade nu merge altceva...
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Mirtha spune:
Otilia despre genul ala de cadita cu suport de infasat vorbeam.
Am gasit in Bucuresti dar aici prin Craiova bate vintul. Imi vine sa sa ii iau cu parul de la spate .Pentru niste produse asa simple sa incep iar drumurile .Pur si simplu salbatici si cretini. Sunt produse pe care poti sa le achizitionezi fara sa le vezi si produse pe care totusi ti-ai dori sa le atingi , sa le vezi "pe viu". Pe 03.09. am programare la Medlife si cred ca abia atunci vom reusi sa cumparam restul produselor.
Dea e tot piciorul cu ligamentul.Nu am reusit sa ajung la un maseur si imi face probleme tot timpul. Frumos sistemul gift registry pentru baby shower.Spor la ...inregistrari.
Amalia nu cunosc pe nimeni care sa fi folosit crema respectiva. Daca aud te anunt. Majoritatea cunostintelor au folosit Bepanthen . Eu am luat in plus crema de galbenele.Mai sunt citeva recomandate pt. eritem fesier si pe care probabil le voi incerca succesiv daca nu tine figura cu astea folosite in mod frecvent.
Mirtha
31+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0