Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(70)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
Trimitem pm daca sunt solicitate datele.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Iulia, cu placere. Gravidute dragi, eu in jur de 18.00 plec la tara la bunici, pana luni nu cred ca mai intru pe forum. Fetele care au primit mail-ul nou, va rog sa dati si celorlalte fete. Va pup. Mihaela 27+ Mihai CosminGargarita lui mami Pozele mele |
Mirtha
30+
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
miram spune:
dati si la mine passwordul ala si emailu si toate alea!
Manumanu s-ar putea sa ai aceeasi problemuta ca si mine...sciatica. Eu simt niste intepeturi care vin din sold-spate si merg spre un picior. E suportabil inca, dar mi-e ca se agraveaza. Eu voiam sa stiu daca a incercat cineva masaj pt problemuta asta. Nu vreau sa raman intepenita!!!! Stie cineva ceva de masaj in Bucuresti?A mai patit cineva asta?
Ginye cred ca pana la urma tre' sa apelati la un psiholog ca daca pana acum asa ati relationat nu poti acum sa-l schimbi, sa-l pui in pozitie de miscare...e un efort prea mare pt tine si tie iti trebuie energie pt bebe. In plus sincer defapt e problema lui, iar tu esti extraordinara ca faci fata ...Sper sa reusesti sa reusiti![]()
Mira
24+
Mirtha spune:
Da, numai ca nu am fost prea multumita de actiunea lui.
Ori unde am fost influentata de info. precare ref. la gravide. :"sub supravegherea medicului."
Ei si daca e sub supravegherea medicului e sau nu permis ? S-au facut sau nu testele de rigoare ?
Acum folosesc cu moderatie alifie chinezeasca si cel mai mult crema anticelulitica si antivergeturi de la Ivatherm .Cu ea sotul spune ca poate cel bine sa imi faca masaj.Deci folosesc respectiva crema pentru toate punctele nevralgice unde necesit masaj.
Mai putin pentru talpi unde folosesc o crema speciala pentru picioare.
| citat din mesajul lui manumanu MIRTHA, parca tu ai folosit Fastum gel... de azi dimineata m-am trezit cu niste intepaturi in "spate", cred ca la nervul sciatic, habar n-am, probabil de la pozitia in somn, ca am dormit profund la un moment dat si amoi fi intepenit... oare sa dau cu Fastum? Ma doare numai cand sunt in picioare si ac vreo miscare mai brusca. manu 23+ + ![]() |
Mirtha
30+
Mirtha spune:
Da de ce nu-i place mah ?
Ca mie combinatia mi se pare bestiala.Ana e deschis , frumos si curat ca lacrima iar Miruna e asa enigmatic...si rominesc , mi se pare mie.
Am uitat sa iti spun : mai au pe durata sarcinii si perioade de-astea de insensibilitate . Se razvrateste eu-l. Cica toate e pentru printese ? Pai si ei unde mai sunt? Da" isi revine. 
Edit : cind imi spui ca te feresti sa iei pilule de oricare ar fi ele parca te vad asa , sora mea de sangre !
| citat din mesajul lui wndyctygirl Happy Friday frumushelelor... Mirtha i fil sau speshial beibe....merci frumos pentru linkuri si articole....sunt toata numai un ranjet ca ma baga si pe mine cineva in seama asa frumos ca tine... Citesc din urma si ma intorc...pana atunci va pun niste poze sa va delectati cu toale traznite...si inca nu sunt toate, ca daca as pune tot ce am luat m-ati expulza urgent din randurile voastre... Azi mneatza in drum spre servici am avut program de ascultat Colibri...si iar mi-am amintit ca a murit Pitis si iar am pishat ochii....vreau innapoi la laptaria lui Enache........... Si ma gandesc...de mai demult...Ana Miruna sa o cheme dar nu vrea mioriticul meu cu care m-am certat acum doua seri si nu vreau sa vorbesc cu el inca doua zile pentru ca a arborat o insesibilitate periculoasa si dupa ce ca sunt singura si n-am nici un ajutor din partea lui nici macar moral nu ma sustine in ultimele zile( pana acum a facut treaba bunicica)...asadar, la coltz!!!!!! Sa se invetze minte ca altfel isi ia lumea-n cap....si bine zici Mirtha, ma duc sa-mi fac ghearele ca s aam ce infige in gatul lui...buna idee, gata, ti-am dat primul Nobel!!!! L-ai fi meritat tu mai demult oricum... 27+ cu ![]() |
Mirtha
30+
Mirtha spune:
Miriam pina nu deschizi PM nu dau nimic. Asa e regula. Cind ai deschis PM , rapido ti-am remis info. solicitate ref. la mailul comun si parola. Parol !![]()
| citat din mesajul lui miram dati si la mine passwordul ala si emailu si toate alea! Manumanu s-ar putea sa ai aceeasi problemuta ca si mine...sciatica. Eu simt niste intepeturi care vin din sold-spate si merg spre un picior. E suportabil inca, dar mi-e ca se agraveaza. Eu voiam sa stiu daca a incercat cineva masaj pt problemuta asta. Nu vreau sa raman intepenita!!!! Stie cineva ceva de masaj in Bucuresti?A mai patit cineva asta? Ginye cred ca pana la urma tre' sa apelati la un psiholog ca daca pana acum asa ati relationat nu poti acum sa-l schimbi, sa-l pui in pozitie de miscare...e un efort prea mare pt tine si tie iti trebuie energie pt bebe. In plus sincer defapt e problema lui, iar tu esti extraordinara ca faci fata ...Sper sa reusesti sa reusiti Mira 24+![]() |
Mirtha
30+
wndyctygirl spune:
Mirtha sorela mea..............cred ca suntem surori la mai multe capitole...nu pot decat sa ma bucur!Nici multivitamine nu mai luam de mult caci organismul meu nu le vrea si eu imi cam urmez instinctele...am mai inceput sa iau sporadic acum una , doua pe saptamana ca cica am iesit anemica....ah, si noutatea in materie de prenatale aici e DHA, din nusce uleiuri de peshte, cica ajuta mult la construirea caracterului genial..ei, dar a mea o sa fie o dashtapta si frumoasa( si mai ales modesta ca mami) oricum, asa ca ce ne mai trebe???
Nu vrea nene ...Anna ar mai vrea..dar nu Miruna, ca cica-i zgaraie la urechi pe pitecantropii americani si ne-njura fata pe urma ca-si bat yankeii joc de ea...adevarul e ca le-am cam testat ( Numele) pe la diversi americani si toti se cam stramba la Miruna...da' mie-mi place...
Mda, merci de iluminari la capitolul sensibilitate...isi revine cherie, ca n-are alta shansa...................e in lanturi bine de tot,....si biciul pe spinare in mod constant...sunt nisthe bestii, si asa trebuiesc tratate...o zi cu zaharelul, o zi cu biciul...samd...cine vrea meditatii sa imi spuna!!!Glumeam ho, si io sunt proasta la cat de buna sunt cu el...
Mai lasa shmotru''''''''''''''''''''' ca e vineri....rasfata-te te rog....
AAAAAAAAAA, ca era sa uit, primul articol cu visele..m-am prabusit nene...taci ca pana la urma imi ofera Doamne Doamne sansa sa repar materia cenusie...ca cica devii cu 10 ani mai inteleapta dupa ce nashti!!!Ha ha ha...oi trai s-o vad si pe-asta...
In alta ordine de idei asa frumos si erotic am visat aseara ca imi vine sa ma culc iar...de ce a trebui sa ma trezesc...si CARMENDU aseara a fost randul meu sa-l insel pe sotzus mioriticus....da ce mi-a mai placut....uuiiiiiiiiiiiiii...n-are nici o legatura cu insecuritatea mea vis a vis de imaginea personala, pur si simplu sunt cam ...hmmmmmm...NF, scuzati, scuzati...care sunteti prea pudice, va rog bagati-va mainile in ochi si ignorati-ma!
Ginye concentreaza-te te rog pe tine si pe stefan, soatza isi va reveni cumva..te inteleg perfect prin ce treci, io am fost singura toata sarcina si mi-e si mie dor de un masaj, o vorba buna seara, un mic dejun in pat, o strangere in brate cand am angoase...ciuciu...nu pot sa spun decat "Zoe, fii barbata!" ca daca nu erai asa puternica nu te incaltza Dumnezeu cu atatea problemutze...vei iesi la liman, vei vedea, poate ca experientza asta va va apropria si mai mult...Si rasfata-te cat poti, tu singurica, ofera-ti chestii care-ti fac placere in mod constant...
27+ cu 
wndyctygirl spune:
Mada merci mlt, mult de tot pentru PM..auziti( ma rog, vedeti, nah, ca nu shtiu cum sa va mai atrag atentia asupra mea), si astea sunt pe yahoo sau unde???
Ia-o incet baby, te rog frumos...si lasa orice fel de plan, saptamani pana la nashtere, etc...believe it or not, nenorocirile nu se intampla atat de des, statistic 95% din bebei sunt ok...asa ca te rog frumos, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru amandoi este sa te umplii pana la refuz de optimism si voie buna , sa ai incredere in DD si soarta si sa intelegi ca nu poti controla totul...
Mamiseli multumim frumos pentru mail!!!!Ce ne-am face noi fata tine????La capitolul vise m-ai taiat nene...draci inca n-am visat...da nu ma face sa intru-n comptetitie ca dau clasa!Petrecere frumoasa la bunici si uita de problemele cu banii, le-om scoate noi la capat!Si noi suntem in KK rau de tot plus ca avem nevoie de niscaiva investitii ca sa faca soatza bani mai multi..dar cred ca m-am hotarat, o sa imi umplu la maxim credit cardurile daca va fi cazul si cu ocazia asta voi inceta sa imi smulg parul din cap...ca am prea multe datorii...sa vezi cate o sa mai am!!!Mai crunt e ca nu m-am hotarat la capitolul cariera, asta ma framanta cel mai rau...dar o sa vina si gandul salvator , indata ce scap d epresiunea autoimpusa!
Oti pe buna dreptate tre sa-ti pregateasca soatza soclul...so, si tu esti "THE PROVIDER"...mama nene ce soarta-avem...da ne si place, ca de nu, nu ne-am complace!
Bebecris beiiiiiiiiii...lasa prostiile astea cu monopolizat formul cu probleme...pai nu de-asta dam din maini pe-aici? sa ne sustinem una pe alta? Pune mana si descarca-te te rog...o s aiti faca bine...o sa se rezolve si cu banii, asa e, sannatosi sa fim ca restul se rezolva...
Monicus felicitari pentru rezultate...
Zanelor, dupa o documentare amanuntita a discutiilor din ultima saptamana observ ca toti bebeii sunt mai lenesi in perioada asta...asa ca nu va mai consumati si amintiti-va ca e vineri..............ce facem in seara asta?
27+ cu 
criss703 spune:
Ceau fetelor
, mai puteti de cald ? ca eu aici la deva simt ca ma topesc si se anunta un week-end canicular 

wndyctygirltocmai am vazut ce hainute haioase ai cumparat
,ff. faine
...sa le folositi sanatoase 
cherieactiv in sfarsit te-am vazut si eu in faimoasa ta rochita roz
...chiar iti sta bine in ea iar freza ti se potriveste la fix (poate ma mobilizez si eu sa merg la coafor
)
Criss
26+
http://community.webshots.com/user/criss703
Mirtha spune:
Dea pup dulce. Ma mai duc in pat ca am o durere pe piciorul sting.Spalai gresia din baia mare cu un mop din ala lung si dipozitiv atasat pe el cu lichid , ashe cu ghearile manichiurate, iar acum ma cam lua de picior.
Nici nu stiu ce sa mai spun ref. la nume : e superb Miruna dar cred ca e cazul sa analizezi daca doar se strimba sau chiar ar putea fi tinta unor ostracizari pe asepctul numelui. Ca daca doar se strimba ca le le lor lene sa-l pronunte e una , dar daca bebe poate ajunge subiect de ostracizari e alta.
Asa copiii intre ei sunt ineori rautaciosi chiar si aici la noi pe aspectul numelui se fac diverse glume nesarate. Problema e sa nu se ajunga la alte aspecte mai grave si asta numai voi cei de acolo o puteti percepe la adevaratul ei nivel.
Ulei de peste - Omega 3 Ulei de somon de la Doppel Herz - iau si eu din proprie initiativa pt. ca nu reusesc sa mai maninc 3 ratii de peste pe saptamina. Am o mica problema cu pestele.Si atunci trebuie sa suplinesc cumva lipsa pestelui din alimentatie - unul dintre putinele alimente care aduce un aport de acizi grasi nesaturati pe care corpul uman nu ii produce ci doar ii preia din alimente.
Da" pe asta nu o vad ca pastila ci ca ...supliment alimentar.
Aaa..se spune ca acizii acestia au un rol f. important in dezvoltarea sistemului nervos , al celui imun si cardiovascular , al tegumentelor si al creierului .
http://www.shopmania.ro/magazin~online-vitamine-si-suplimente-nutritionale~produs-doppelherz-ulei-de-somon-omega-3~p-1452528.html
alimentar.http://www.pcfarm.ro/produs/623/Omega-3
Miriam poti activa PM daca mergi la Contul meu.Acolo ai rubrica Mesaje private. Urmaresti optiunile si bifezi pe cea care iti permite sa primesti mesaje.
Mirtha
30+
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
anca_27 spune:
Am PM activat, vreau si eu id si password de mail comun. De la webshots le am.
23+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)