Gasca de Constanta (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Buna, fetelor!
Venim si noi cu noutati de la gradinita, tot e sezonul discutiilor pe tema asta...merge si Vlad de 3 zile si e jale mare dimineata cu urlaturi intrerupte de declaratii de dragoste la adresa mea, nu va spun cum plec de acolo catre serviciu am tot citit in stanga si in dreapta despre perioada de acomodare, cica o sa dureze cam 2 saptamani, totul e nou pt mine, ca si cum as fi la primul copil, dar ce sa fac daca n-au iesit dupa acelasi tipar asa ca actuale sau viitoare mamici de bb2 pregatiti-va pt experiente total diferite, dar parca mai savuroase a doua oara sau la mine o fi de vina varsta si diferenta mare intre copii, nici eu nu mai stiu ce sa zic....

mygirl, pe unde e gradinita in port, e vb de cea de la far cumva? acum eu l-am dat la gamex, program scurt de acomodare ca are doar 3 ani, dar pt anul viitor vreau sa il inscriu la program prelungit.

sper sa revenim cu vesti mai bune, ca nu imi arde de nimic cand stiu ca eu plec si el ma jeleste

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Vladis, e vorba de gradinita de la poarta 2, langa spitalul port, la baza podului. Stiu cum e cu acomodarea, noi am trecut prin faza asta cand am dat-o prima data, la 2 ani. In primavara a mers cu placere, era si motiv de santaj (nu te duc la gradi daca...) si se executa imediat. O sa-i placa, eventual stimuleaza-l, adu-i ceva bun (un ou kinder, ceva ce-i place) in fiecare zi cand il iei de la gradinita, pana se obisnuieste. Bafta!

Daca sunteti interesate, la Casa de cultura sunt ore de gimnastica aerobica pentru copii, pe categorii de varsta, incepand de la 3 ani. F frumos, antrenant, profesorul dragutz si dedicat, ii place ceea ce face. 40 lei/8 ore Au si pentru mamici gimnastica aerobica, martea si joia de la 19.30 la 20.30, 50lei/8 ore. ambii profesori-sot si sotie, fosti campioni la gimnastica. Daca sunteti interesate, poate ne vedem pe acolo, mai ales ca vine anotimpul rece si nu mai e timp bun de stat ore in sir afara.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cristina, sa-ti las niste nr de tel pe pm? sau imi spui tu dc ai gasit pe cineva si abia atunci?
e ceva foarte ciudat. a gasit multe lipsuri, neconcordante in salariu (de obicei mai mare) functii, sporuri, cu toate actele doveditoare si a obtinut ... 8 lei diferenta.

Adriana, chiar ma gindeam pe unde esti. de ce nu propui tu parintilor sa vopsiti paturile alea in culori vii, sa lipiti chestii haioase pe pereti? sa cumparati asternuturi vesele si multicolore. sunt sigura ca s-ar schimba aspectul. si eu cred ca ptr dormitoare nu are sens sa muti copilul, si sa imbunatatit situatia e banal dc e putina vointa din partea majoritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

Cristina, sa-ti las niste nr de tel pe pm? sau imi spui tu dc ai gasit pe cineva si abia atunci?
e ceva foarte ciudat. a gasit multe lipsuri, neconcordante in salariu (de obicei mai mare) functii, sporuri, cu toate actele doveditoare si a obtinut ... 8 lei diferenta.

Adriana, chiar ma gindeam pe unde esti. de ce nu propui tu parintilor sa vopsiti paturile alea in culori vii, sa lipiti chestii haioase pe pereti? sa cumparati asternuturi vesele si multicolore. sunt sigura ca s-ar schimba aspectul. si eu cred ca ptr dormitoare nu are sens sa muti copilul, si sa imbunatatit situatia e banal dc e putina vointa din partea majoritatii.

asa m-am gandit sa le propun , dar abia luni.o sa mai urc odata sus in dormitor si luni, poate totusi nu era nimic pe pereti pentru ca varuisera si ma gandesc eu ca poate pun totusi.oricum eu am vazut si pe net patuturi de lemn simple si cu 250 ron si nu mi se pare mult, avand in vedere ca razvan sta 3 ani acolo.tu cum mai esti?e bine acolo?

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Constanta,

Si noi am ajuns la gradi azi,de am admirat-o,a fost renovata(gradi de la gara).

Adriana pe pereti sigur vor fi pozici,imagini din desene-in functie de educatore.Cat despre patutzuri de regula se accepta propuneri-idei-dar trebuie sa fie pentru toata grupa la fel,si depinde f mult si de parinti si dorinta lor de a da banii.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mygirl
Daca sunteti interesate, la Casa de cultura sunt ore de gimnastica aerobica pentru copii, pe categorii de varsta, incepand de la 3 ani. F frumos, antrenant, profesorul dragutz si dedicat, ii place ceea ce face. 40 lei/8 ore Au si pentru mamici gimnastica aerobica, martea si joia de la 19.30 la 20.30, 50lei/8 ore. ambii profesori-sot si sotie, fosti campioni la gimnastica. Daca sunteti interesate, poate ne vedem pe acolo, mai ales ca vine anotimpul rece si nu mai e timp bun de stat ore in sir afara.

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Oana,super,multumesc de pont,poate ne vedem pe acolo(cand mi s-o rezolva piciorul rupt).
asteptam si noi gradinita cu un ochi rade,unul plange:el se bucura,eu alaturi de el,dar ma gandesc cu groaza la cum le va afecta sanatatea si lui,si Anabelei de care este nedespartit....L-am inscris la Comenius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Simona...wow esti in tara...pai in principiu sunt la serv pana la 17 dupa sunt libera la soare....glumesc...poate ne vedem sambata???tel. meu ti-l las pe PM si mi-l lasi si tu, ok?
Oana, si mie mi-ar prii ceva miscare...am inceput insa la modul mai comod...am luat capsula de slabit azi...masaj am inceput de vreo 2 saptamani ...va povestesc ...rezultatele.....Am 10 kg luate in ultimul an....si-s disperata ca nu reusesc sa ma mentin...cantarul imi arata in plus cate 1-2 kg pe luna... in continuare....
Crixia, trebuie sa fii putin mai ferma in privinta dormitului.Este greu...dar tb sa o conditionezi cu ce-i place mai mult....si in timp da rezultate. tb in schimb sa perseverezi tu....stiu cum e....cu Anduta am patit asa...la Bibica...am schimbat foaia din start....
Am emotii cu Bibica cu gradinita....E fff incaqntata ca incepe gradi( asta datorita laudelor noastre)...dar nu stiu practic cum v-a reactiona dupa o zi -doua...nu o sa aiba televizor, nu calculator(e obsedata de el).....of ...om vedea...
Pupici tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Buna dimineata, Constanta!!

hello, hello...unde sunteti???
Fac apelul la cafea....Cami, Gabi... cine mai vine???
Ok, Simona...astept!

Am promis ca va povestesc experientele mele cu ,,Capsula de slabit,, Am inceput ziua destul de stresata... la vreo 2 ore dupa administrare am avut usoare senzatii de voma...nu stiu daca adevarate sau induse(asta dupa ce seara am citit pe net numai grozavii) ....Simngura schimbare in modul meu de viata a fost faptul ca am baut cam 1,5 litri de ceai(apa nu am putut) ceea ce pt mine e o mare perfomanta, in afara de cafea nu beau apa aproape niciodata. Azi-noapte am adormit la ora obisnuita(11:30), dar m-am trezit peste noapte de vreo 3-4 ori...adormeam la loc imediat... a fost totusi un somn agitat...cam atat...azi merg mai departe. Aaa... si dimineata cand m-am cantarit aveam 600g mai putin. Stiu ca nu e mult si depinde ce am mancat in ziua precedenta...dar psihic....mi-a facut bine sa vad mai putine macar cateva sute de grame....ma sustine cineva?????
Pipici tuturor!

Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna fetelor
Imi puteti recomanda un laborator de analize care face testul Babes Papanicolau?
Am vazut ca Iowemed, Medicover le face. Doctora mi-a spus sa merg la Policlinica 1?
Imi poate recomanda cineva o clinica?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Cristina, du-te cu incredere la Pol.1. Medicul care citeste testul este citolog de peste 30 de ani(dr.Ioncica). La Clinicile particulare majoritatea medicilor au cursuri de specializare pe citologie de cativa ani(max.3-4 ani). Lucrez in dom. sanitar de peste 20 de ani...de aceea mi-am permis sa-ti dau sfatul acesta...
Poti sa te duci direct la cabinet(etj. 1) si vb cu asistenta chiar daca n-ai bon.Programul luna asta e: luni. miercuri si vinerea-dimineata,marti si joi dupa masa(tura cealalta e in co) Banuiesc ca stii conditiile de recoltare.Bafta!
pupici!

N-am putut bea cafeaua...am avut greata de la ea...defapt de la pilula cred....

Noi!

Mergi la inceput