Gasca de Constanta (100)
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dady68 Buna dimineata, Constanta!! hello, hello...unde sunteti??? Fac apelul la cafea....Cami, Gabi... cine mai vine??? |
Tania eu intru mai rar din motive de Teodora, cand ma vede la calculator este jale mare, vrea in brate , sa apese pe taste.
Despre pilula am auzit si eu de curand, sper sa ai rezultate rapid.
s-a trezit Teo. Pa
1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
TatianaS spune:
Buna fetelor!
cum merge cu gradi...vad probleme cu perioada de acomodare...o sa treaca...
Fetelor cum stau copilasii vostri cu racelile, ca noi am inceput bine anul. Bia e racita si-i curg mucii, dar ne tratam, incet, incet, sper ca in weekendul asta sa scapam de ei.
Tania, spor in toate! Doar stii ca suntem alaturi de tine! Pupici tie si fetelor!
www.tatianaforkids.com
Dodo-pui spune:
Constanta,
azi dau eu
cu cine oare o sa o beau?!
O zi frumoasa va doresc si tot ce va doriti!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dadi_t spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Constanta,azi dau eu cu cine oare o sa o beau?!O zi frumoasa va doresc si tot ce va doriti! |
Prezent! Cafeaua nu prea mai merge...desi cate o gura pt aroma tot iau...Dupa ce ziua de ieri a fost total aiurea(am avut greturi exact ca la sarcina si o stare de moleseala) astazi ma simt bine, energica...si fara pofta de mancare: nu pot manca decat fructe,legume, lactate si lichide. Carne nu pot deloc , mi se face gura clei toata si nu pot sa inghit.cantarul imi arata 1,1kg date jos in 2 zile...Am inceput insa sa iau catinofort-un supliment alimentar sa ma sustina in periaoada asta de cura....sufera baba la frumusete...
Mercic Tatiana! Voi sunteti bine?? Bia cum se comporta? a uitat-o pe buni??Ce mai sti de Sinzi??? E suparata pe noi???
we placut!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!

Ce nu poti controla...evita!
Dodo-pui spune:
Tania
sa ai putere sa obtii ceea ce-ti doresti cu sacrificii minime![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dadi_t spune:
Gabi
,
.
yupii, am incheiat ziua cu bine...mi-a fost bine azi...am si mancat ceva mai bine decat zilele ttrecute...cred ca si vitaminele m-au ajutat...mai greu este cu miscarea...ma uit cu jind la bicicleta dar nu am chef...poate de maine...sunt o ,,putoare,,,
Ne pregatim pentru maine , sper sa nu ploua....
O seara buna tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
liris spune:
La multi ani, Anduta!!! sa va traiasca Tania, sa fie sanatoasa, vesela, norocoasa si sa va umple vietile de fericire!!!
Dodo-pui spune:
La multi ani
Andreea(Tania)
ADINUTZA

Multa sanatate,fericire si
tot binele din lume!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!