Gasca de Constanta (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Aruncati un oki si votati copii de la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=0" target="_blank">Concursul Danonino.

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Irina81 sper ca ne mai citesti uneori! La multi ani Matei!!!

Dragelor, deocamdata nu o mai stresez, dorm cu ea intr-o camera, iar dupa o perioada(nu stiu cat de lunga) vom reincepe negocierile! Poate mai imi vin idei, poate mai apare ceva in atentia ei si o pot culca iarasi in camera ei!

Dodo bine a zis Mada,cumva e fetita?! Eu asa m-am simtit in sarcina, somnoroasa, m-as fi culcat sub birou! Mai las agrija kg, nu vreau sa te mai vad slaba! Ce conteaza, e sa ai tu putere, sa te simti bine!

Camelia ce le dai de imunizare? Noi am mers f bine cu produsele naturiste de la Extractplant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Dodo bine a zis Mada,cumva e fetita?! Eu asa m-am simtit in sarcina, somnoroasa, m-as fi culcat sub birou! Mai lasa grija kg, nu vreau sa te mai vad slaba! Ce conteaza, e sa ai tu putere, sa te simti bine!

Sincer nici eu nu vreau sa mai fiu slaba dar nici cat casa poporului nu mi-as simti bine.Cat despre sex inca nu am habar ce va fi,importat e sa fie sanatos/a.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA
Camelia ce le dai de imunizare? Noi am mers f bine cu produsele naturiste de la Extractplant.

Le dau Imunogrip junior, cura de 4 zile cu 4 zile pauza, timp de 6 saptamani. Produsul este de la firma mentionata de tine.

Gabi daca genele tale sunt sa fi slaba, nu-ti face griji de kg ce le vei lua in sarcina, dupa, vei fi tot miss. Te-am vazut prin piata (erai cu mama Adinei, pana sa va bag in seama ati intrat in piata) in trecere si nu se vede modificare la silueta, asa ca stai fara grija. Bogdan ce spune de bb?

Eu sunt la , mai vine cineva? Pentru si proaspete mamici, ceai?

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimineata la cafea

ne inscriem si noi pe lista bolnaviorilor, parca puteam sa ratam noi seria asta de virusi; ce ma scoate din minti este ca se pare ca l-am operat degeaba de polipi, in mai, de atunci este deja a doua amigdalita, adica am scapat de rinofaringite si ne pricopsim cu altele asa ca incepem gradinita cu un chiul, eu deja mi-am lasat jumatate din concediu neefectuat pt ca sunt convinsa ca o sa stea destul pe acasa din cauza de boli la intrarea in colectivitate.

fiquelle, la bulgari am cheltuit 1000$ intr-o saptamana, cu tot ce presupune un sejur, adica transport, cadouri, etc., dar stii ca sumele astea sunt relative si subiective

am aruncat un oki si la danonino

pupicei tuturor!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia
Gabi daca genele tale sunt sa fi slaba, nu-ti face griji de kg ce le vei lua in sarcina, dupa, vei fi tot miss. Te-am vazut prin piata (erai cu mama Adinei, pana sa va bag in seama ati intrat in piata) in trecere si nu se vede modificare la silueta, asa ca stai fara grija. Bogdan ce spune de bb?

Cami cu Bogdi am luat 20 kg dar int-run an am ajuns la 43 la loc( de la atat plecasem),acum am plecat de la 50-51kg.
In general cand merg (in Ct)stiu ca nu prea am cu cine ma intalni si nu prea ma uit pe langa sa vad cine mai este,si pot fi catalogata ca fiind o persona "fudula" dar departe de mine ...
Bogdi stie ca mami are BB in bustica...in anumite zile dimineata il saluta"buna BB",in alta zi a strans o paturica si-o batea si spunea"BB atol-atol"=BB cere ajutor.Nu stiu daca intelege ca va in permanenta in casa BB ,ca sa-i stiu parerea,dar in general se joaca cu BB ,vrea sa-l "pape"(asa cum ii facem noi lui).Vom vedea in final ce va fi.
Ieri am ajuns la medicul de fam(a venit abia ieri din CO)si erau acolo si 2 copii sub un an si era f incantat a mers la ei ,a incercat sa le vorbeasca in"pasareasca" lui amestecata cu romana.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

De ieri sunt in concediu! Joi plecam in vacanta. Ramasesem datoare si cu un raspuns: Tatiana, plecam la Disneyland Paris nu peste ocean .

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Cornelia spor la facut bagaje, drum bun si distractie placuta!
Gabi nu aveai cum sa ma vezi, erai cu spatele, pana sa ma prind ca tu erai cu mama Adinei, intraserati in piata, asa ca nu se pune problema de fudulie. lui Bogdan!

Multumim pentru votul de la concursul Danonino!

edit:
Vladis multa sanatate micutzului, poate se recupereaza pana la inceperea gradinitzei. la Alex este prima raceala/viroza de la operatia de polipi.

1 , 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hop si eu dupa o zi de munca!

Cornelia drum bun si distractie!

Mandra mea tot cu mine a dormit, iar de maine pleaca pentru cateva zile cu bunicii intr-o minivacanta la Craiova. E prima data cand o las sa plece la drum lung cu altcineva in afara de noi. Cand va reveni vom incepe iar terapia pentru dormit in camera sa. Pana atunci revin si eu la un somn linistit, ca-mi ajunge cat am dormit intr-o dunga.
Daca fii-mea nu a dormit niciodata cu noi in pat, nu sunt obisnuita, si in perioada asta am stat cu grija langa ea, nu ma miscam pe toate partile..... dormeam ca-n pom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Crixia, multumim ca nu ne-ai uitat. Eu va citesc in mod constant,dar nu prea am scris.

Am si eu un anunt de facut - sunt din nou si sper sincer ca de data asta sa am si eu o fetita. Daca nu,mai incercam o data.

Dodo,aceeasi problema ca si tine am avut si eu....am luat niste antibiotice exact in perioada conceptiei si putin dupa,fara sa stiu ca sunt gravida.Dar mai dureaza cateva zile de la conceptie pana cand oul incepe sa se hraneasca din circulatia materna.Si eu am stat cu sufletul la gura pana m-a asigurat medicul ca e ok.Tu in cate saptamani esti,cand ai DPN?

Matei este incantat de ideea ca vine un bebe,de altfel este foarte grijuliu cu nepotica si alti copilasi mici.Prea insistent de fapt - vrea sa-i hraneasca cu bibe, sa le dea suzeta , sper ca ne vom descurca.De luni incepe si el "serviciul". Ma rog sa aduca cati mai putini virusi acasa.

Nu reusesc sa-mi actualizez profilul personal- semnatura,imi spune ca pagina e in lucru.

Va pup si sper sa fiu si eu mai activa.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 10+

Mergi la inceput