Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
CADIA spune:
Roxana, multzam.Probabil de aceea mi-a zis dr. Iosup sa beau cel putin 3litri apa pe zi.Oare de ce se maturizeaza placenta mai devreme, ca am mai auzit si la alte gravidutze?????
Flowerbee, hainutzele sunt foarte dragute, exact ca pe site, si culori, si material, si model.Eu le-am luat pentru lunile mai racoroase/friguroase, pentru ca acum am ce sa port.Blugii si un hanorac pe care scrie "BABY" imi plac cel mai mult.Oricum ideea este ca sunt pentru cand voi avea burtica mai mare.16+cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia feteelor dar cum se ia tardyferonul.....dimineata pe nemancate???? ca mie abia mi l-a\ dat si nu mai retin ce mi-a zis doctorita ![]() Camelia |
Hai ca m-am prins ce-i tardyferonul
![](alcool.gif)
![](confused.gif)
Ea era din tari straine, si acolo i se lua lunar sange si i se masura fierul din sange. Ei bine, cum a inceput sa-l ia noaptea, s-a remarcat imediat la analize, unde pana atunci cand le lua in timpul zilei nu se remarca mare lucru.
Eu asa am de gand sa-l iau si sarcina asta ca se ia obligatoriu din saptamana 24.
Succes!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Naty spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Si tu, Brutus? Eu merg azi la Medsana ca sa-mi scrie in fisa recomandare pentru analize de urina si col, ca am terminat a doua tura de antibiotice. Daca ies din nou prost ma impusc ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 ![]() Delu Prichindelu' BB2 Tudor Vacanta 2008 |
Chiar vroiam sa te inreb daca tu ai scapat. De data asta eu iau Ciprinol, 10 zile. Cica dupa ce termin astept o luna si apoi repet analiza
![](bang.gif)
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
![](gravida.gif)
Ioana la 3 ani
![](advocat.gif)
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Annasofia - bine ai venit!! Poate ar trebui sa mergi si la alt doctor! TT n-are nici o relevanta cu o eco expirata!
Cristi - Ai un pic de vointa!! Daca tu vrei weekend, ai weekend! Hai ca-ti trimit o chestie draguta pe PM! Ai grija de tine si de bebe!!! E bine ca e si mama ta la tine!
Selene - capul sus! Spune daca te putem ajuta cu ceva! Pana gasim o solutie insa, stai linistita!
rox - da' ce repede afirma ea ca nu citim ce scrie... hmmmm... ba citim, da' nu tinem minte si nu facem conexiuni, da?? Asa ca daca vrei sa intelegem ceva - scrie cu bold!!! :)))))
daca tardyferonu'-i supliment de fier (si asta e ca tocmai m-am uitat in geanta si asta iau si eu - vezi rox - ce alta dovada de neuron in vacanta mai vrei???), eu ma simt cel mai bine daca-l iau dupa masa de seara! Oricum, musai dupa masa ca-i tolerat cam greu de stomac (asa mi-a zis mie nenea ala dragut de la farmacie!! :))) )
miere - daca n-ai fi explicat ce e "gentuta" as fi jurat ca-i doar o geanta obisnuita! :)) Ce de-a chestii mai inventeaza si astia :)))
lisa 20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
andre_ea spune:
Naty, dar de ce astepti o luna? E vre-un motiv anume?
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
citat din mesajul lui RalucaAlexa rox - da' ce repede afirma ea ca nu citim ce scrie... |
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile.gif)
Cadia - exista mai multe motive ptr care se maturizeaza placenta prea devreme... din pacate nu depinde nici unul prea mult de noi. nu te strea prea tare de asta - Iosup are si o boala cu maturarea placentei si cu IR-urile... pot sa confirme cred si alte gravidute la bb2
![](icon_smile.gif)
Raluca, ciprofloxacina e ff activa pe germenii tractului urinar - in mod normal ar cam trebui sa scapi de infectie dupa tratamentul asta. va tin pumnii oricum sa scapati de ea!
RalucaAlexa spune:
nu se mai poate - in loc sa apas "bold" am apasat "trimite"...
anyway, lisa - felicitari pt rezultatele bune (sper sa nu confund cumva...)
naty, andre - da' cum v-ati procopsit mai tata cu infectiile alea?
Alina - concediu placut in continuare!
stiu ca a mai zis si miere ieri, oricum, o sa repet: daca stie cineva ceva de Michelle spunetine si noua! Chiar mi-e dor de ea!! 20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
andre_ea spune:
citat din mesajul lui roxanaz Cadia - exista mai multe motive ptr care se maturizeaza placenta prea devreme... din pacate nu depinde nici unul prea mult de noi. nu te strea prea tare de asta - Iosup are si o boala cu maturarea placentei si cu IR-urile... pot sa confirme cred si alte gravidute la bb2 ![]() |
Pe aia cu IR-urile pot s-o confirm. Si mai si afirma ca e de la oboseala, desi n-are nici o legatura...
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
citat din mesajul lui RalucaAlexa stiu ca a mai zis si miere ieri, oricum, o sa repet: daca stie cineva ceva de Michelle spunetine si noua! Chiar mi-e dor de ea!! |
Cred ca ii e greu sa mai intre la noi. Desi nici pe la subiectul cu pierderi de sarcini n-am mai vazut-o. E o perioada dificila pentru ea. Ne va da vesti, cand va fi pregatita.
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008