Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Roxana, ce-i drept eu am Zymafluor din Germania si este de 0,5mg, parca am mai mare incredere in cele din vest si deocamdata sincer, ma uit la cutie, sunt nehotarata, inca mai am timp.

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lavinia aoleu mi-ai adus aminte.... tre sa dezghet congelatoru'. ma-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Roxana, pai asta era si marea mea problema...ca vreau sa pun si eu cateva chestii la congelator ca a venit toamna si ma incurca rau gheata...dar acu e fresh, chef sa am sa fac cate ceva...
Tu ce parere ai de chestia cu fluorul?

Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, si am dezghetat frigi+congelat saptamana trecuta, dar l-am pus pe sotzior serios la treaba

Roxana, multzam frumos!

Oxigen, bine ai venit!

flowerbee, si eu de vreo 3-4 zile, seara simt asa sub buric niste mici bulbuci si deja sotuzul meu a trecut la "pupat burtica", chiar daca el n-a simtit nimic.I-am zis ca pitica simte, asa ca o pupa pe fii-sa inainte de culcare.

Tuchi, am fost si eu la Iosup acum cateva zile si tot asa mi-a spus 3l apa/zi si placenta gr.II de maturitate.Asa ca am trecut la

16+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Sunt in ultima zi de munca, intru in concediu o saptamana. Uraaa! Maine dimineata plecam la Tg. Jiu si ne intoarcem cu tot cu Ioana la sfarsitul saptamanii viitoare.

roxana Ioanei i-am facut un coproparazitoligic la Medsana, au iesit chisturi de giardia, a luat tratament si am repetat copro, de data asta la un laborator din Tg. Jiu si au iesit iar.

Acuma insa sunt suparata fiindca prima data am vb. cu doctorita de familie, care ne-a dat pentru giardia un tratament cu un medicament care am auzit ca e foarte toxic. Fiindca nu i-a trecut am sunat pediatra noastra, care e una din cele mai bune de la noi si ne-a zis ca am intoxicat copilul degeaba ca ea nu mai da de ani de zile medicamentul respectiv ci unele naturiste si in continuare sa ii dam propolis si un medicament din asta naturit, nu mai stiu cum se numeste.
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca i-am dat chestia aia toxica. Si degeaba, ca nici nu i-a trecut.

Pe de alta parte sunt complet disperata ca nu o va primi la gradi si nu stiu ce ma fac cu ea, ar trebui sa inceapa de la 1 septembrie. Inteleg ca giardia nu trece chair usor si s-ar putea sa fim in situatia asta mult timp de acum incolo. Si eu ce fac cu fata intre timp? Bonei i-am schimbat programul, i-am zis sa vina de la 1 sa o ia de la gradi pana la 6 si femeia si-a facut alte aranjamente pentru dimineata. Chiar daca sa zicem ca o conving contra unei sume mai mari sa vina de dimineata, daca pana in ianuarie nu rezolvam cu gradi nu va vrea sa stea cu amandoi. Ce fac, iau 2 bone? Nemaivorbind ca daca vreau sa ii tin locul va trebui sa platesc si gardinita, unde nu se duce si bona

tuchi si eu am avut la eco de 16 sapt. colul de 3,4 si ecografistul mi-a zis ca e cam scurt, sa nu prea stau in picioare. Fetele de aici ziceau insa ca e OK dimensiunea asta. Acuma vad ca si Iosup il considera scurt ...
In fine, bine ca bebe al tau e OK!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna ziua!
Hai sa va povestesc si eu rapid de intalnirea mea cu dr. de la Medsana. Frate, ii urasc pe ginecologi! Daca nu nasti cu ei, nici nu se uita la tine. N-a vrut sa-mi dea hartie pentru la serviciu. Cica asta mi-o da medicul care ma urmareste . Magar!
Mi-a facut o eco rapida ca m-am plans de dureri (sambata noapte m-a durut burta si la 6.30 m-a trezit din somn durerea). Singurele lucruri bune pe care le-am aflat au fost ca am colul de 48mm, bb misca (da' stiam si eu asta) si am descoperit ca sta cu capul in partea stanga sus (macar stiu si eu ce mangai) si placenta e de gradul I.
Apropos, placenta anterioara fundica inseamna ca e asezata pe peretele dinspre burta (nu cel dinspre sira spinarii), nu? N-are nici o legatura cu placenta previa, nu? Mi-e lene sa caut pe google.

Cam asta e. A, si tati jura c-a vazut dovezi de baietel. Dr. n-a zis nimic.
Abia astept acum eco. de peste o saptamana si 3 zile.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia ce nume frumos ai ales!

miere cum sunteti cu dna. Fay?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Buna ziua!
Hai sa va povestesc si eu rapid de intalnirea mea cu dr. de la Medsana. Frate, ii urasc pe ginecologi! Daca nu nasti cu ei, nici nu se uita la tine. N-a vrut sa-mi dea hartie pentru la serviciu. Cica asta mi-o da medicul care ma urmareste . Magar!
Mi-a facut o eco rapida ca m-am plans de dureri (sambata noapte m-a durut burta si la 6.30 m-a trezit din somn durerea). Singurele lucruri bune pe care le-am aflat au fost ca am colul de 48mm, bb misca (da' stiam si eu asta) si am descoperit ca sta cu capul in partea stanga sus (macar stiu si eu ce mangai) si placenta e de gradul I.
Apropos, placenta anterioara fundica inseamna ca e asezata pe peretele dinspre burta (nu cel dinspre sira spinarii), nu? N-are nici o legatura cu placenta previa, nu? Mi-e lene sa caut pe google.

Cam asta e. A, si tati jura c-a vazut dovezi de baietel. Dr. n-a zis nimic.
Abia astept acum eco. de peste o saptamana si 3 zile.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Ce nesimtit!!!

Justme 20+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lavinia eu nu sunt pro suplimente cu fluor. ptr ca din cate am citit cele mai multe dovezi tind sa confirme faptul ca daca administrarea nu e continua pana la pubertate se face fara un rezultat clar. e cam la fel cu sigilarea dintilor in copilarie.. asa gandesc eu.
Raluca de ce medicamente de vorba, de zentel? ca daca da nu te mai supara atat, exista anumite date despre afectare hepatica dar doar la administrare repetate - si voi ati facut un singur tur de tratament. cat despre ideea ca trece giardia doar cu helmiflores.... well... nu as baga mana in foc devreme ce totusi nu e un medicament si studii clare nu sunt in legatura cu asta. asa ca lasa supararea, da? trebuie sa treaca.
Andreea imi pare rau ca te-a suparat dr asta... las ca vezi tu bine peste 10 zile ce e . anterioara fundica inseamna ca e situata pe peretele abdominal al uterului si ca e putin joasa. Nu are legatura cu praevia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

tuchi, nu te stresa, Iosup are niste "fixuri", cu "suncile" (asa i-a zis si unei fete care era acolo cand am fost si eu, tipa, 22 de saptamani de sarcina, slaba si cu burta aproape plata, da' ea avea "sunci"), cu numele copiilor (vad), si cu sexul bebelusilor... Si pe mine m-a intrebat, ce nume e asta, "Nandini", e chinez, cumva, si ce inseamna... Dar e un doctor bun, eu am fost f. multumita de echografie...

andre_ea, mare pacoste cu ginecologii astia...

Oxigen, bine ai venit!

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput