Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
Oxigen spune:
Buna,
Sunt o mamica de ianuarie 2009, avem
18 sapt si daca nu greseste dr. suntem fetita.
Sunt noua si inca nu ma descurc cu postatul...oricum abia astept sa va cunosc.
CADIA spune:
NEATZA FETELOR!

?
TTENZIKA, pustoaica mea cred ca este mai lenesa.Tu sti daca ai fetitza/baiat?Dar, vorba Ralcai, pe urma vom fi obsedate ca "de ce nu misca"

Roxana, multzam pt. incurajari
.Ce eset acela IR????
va pup si sa aveti o zi usoara!!!!
16+cu 
flowerbee spune:
Neata burtici,
Miere, ce chestii dragute ai cumparat pentru bebe. Noi nu am luat nimic deocamdata, nici macar o camasuta sau un body. Am primit insa o papusica, cand am aflat ca vom avea o fetita.
Sper ca madame Fay sa treaca repede si fara pagube pe la voi pe acolo!
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine daca bebita mea a miscat sau am eu halucinatii. In fiecare seara, simt in burtica, un pic mai jos de buric, niste bule, miscari interne fine fine. O fi puiuta mea sau miscari intestinale????? O fi prea devreme la 17 sapt sa o simt?
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
lavini spune:
Neata si de la noi!Ce bine ca avenit weekendul, astazi plec la pranz, ma duc sa-mi recuperez copilu, abia astept sa-l vad, imi e atat de dor de el...
Carmen, concediu placut, sa te intorci de acolo relaxata si fericita!
Ttenzika, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos!
Selene, ce mai faci, nu-i asa ca ziua de azi e mult mai buna?Cum te mai simti, ai mai avut dureri?
Io am luat 1 kg pana acum, desi am mancat ca un purcel...multa paine, ca simt stomacul gol tot timpul...Si aseara l-am simitit si eu pe bebe, nu lovitura, ci l-am simtit "plimbandu-se" cand puneam mana pe burta...uitasem cat de frumos e sentimentul asta...mi-a rascolit niste amintiri...Din pacate, ieri am simtit si primele contractii...am facut efort, m-am apucat de smotruit frigiderul, si apoi aveam burta tare ca un pietroi, deasupra pubisului...Mi-e si frica sa ma gandesc, nu vreau sa fie ca la sarcina trecuta...plus ca din 15 septembrie voi fi singura 3 luni fiindca imi pleaca husbandu' din tara...sper sa fi fost ceva trecator.
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
justme25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Neata burtici, Fetelor, lamuriti-ma si pe mine daca bebita mea a miscat sau am eu halucinatii. In fiecare seara, simt in burtica, un pic mai jos de buric, niste bule, miscari interne fine fine. O fi puiuta mea sau miscari intestinale????? O fi prea devreme la 17 sapt sa o simt? Bee 16+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Nu e devreme
Justme
20+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
flowerbee spune:
Just, ce m-am emotionat, mi-au dat lacrimile. Deci este puiul meu scump care ia legatura cu mine. Cred ca ma aude ca o alint tot timpul si o mangai, uneori chiar si pe strada...
Lavini, lasa mama smotrul, ca se poate trai si fara. Curat sa fie si cat de cat ordine. Inainte eu eram obsedata, acum decand nu mai suport mirosurile de substante dezinfectate/degresante, fac strictul necesar.
Stai linistita, 3 luni trec repede.
Bee
17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
tuchi123 spune:
Daiopri
Buna dimineata,
Sa va mai dau si eu de veste...
In mod normal sunt pro Dr. Pop deoarece parerea mea despre el s-a definitivat: este "pionierul ecografiei", ceeace mi-a confirmat dr. mea care a facut cursuri cu dansul, nu vorbeste el prea mult dar, daca zice ca este bine asa este si daca zice ca nu iar este asa; ieri am fost la dr. ginecolog si mi-a spus ca am colul cam scurt in urma unui tuseu cca 3,xcm si ca este mai bine pt. mine sa stau cuminte in pat(OE=inchis), ei bine, la asemenea veste evident ca m-am speriat si am cerut urgent o ecografie deoarece sunt programata pt. eco. morfo la 23 sapt.la Adi Pop si este pe 17 sept.deci...prea mult si atunci dr. mea a sunat imediat la Dr.Iosup si acesta dragut m-a invitat la 7,45 in dimineata aceasta si mi-a facut eco. morfo(mentionez ca este f. ieftin aici in raport cu Diagnosis, eu fiind azi invitata la Fortis 2mil.) in fine, ideea este ca bb-ul este bine si este mai mare cu o sapt. in opinia dr-lui deci minunat dar colul a zis ca este scurt cca 3,3cm cu OI=inchis si sa evit statul in picioare si pe scaun, adica mai mult la orizontala. Ce nu mi-a placut dar nu a comentat, a fost ca placenta mea are gr. II de maturitate...hm...prea mult din pct. meu de vedere, ce este drept. si utrogestanul ajuta mult la maturarea acesteia, asta este.Bb-ul Ramane in continuare baiat cica are "cuc", m-a intrebat cum se numeste dragutul si m-a jignit rau...
mi-a zis ca la 5 Kg luate pana acum se numeste "sunca" are dreptate, eu in fiecare seara bag dulciuri la greu...bb-ul are 330g si ne-a zambit![]()
Se pare ca sunt deshidratata...beau in jur de 1l H2O si 1l laptic, a zis sa beau 3l H2O, OK.
Cam asa stau lucrurile pt. moment...sunt aprope
Felicitari noilor mamici
Selene

A...cant a pus sonda pe burtica-mi suncoasa bebe a inceput sa dea din picioruse si manute are de tot si a masurat si talpita, tare dragalas
19+
Doamne ajuta
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Tocmai ce scrisei si io un msg si l-am perdut!!! A fujit!!
S-o luam de la un capat!
Oxigen - Bine ai venit! Am vazut postarea de la "cand este necesara amniocenteza" - cred ca atunci cand o cere doctorul. Ca principiu tu avand 35 de ani si rezultat prost de Dublu Test este recomandat sa faci amnio. Asta nu inseamna ca e ceva in neregula - doar ca sa fiti siguri ca totul e ok. Si eu am avut un rezultat prost la DT, am facut Triplu Test care a iesit ok. Sincer, parerea mea de forumist, la asa un pliu nucal nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme! Oricum copii cu trisomia 21 dau si alte semne - ecografic (daca imi aduc aminte bine... nu dati cu pietre) - lungime femur mai mica decat normal, diametru biparietal mai mare... Cand primesti rezultatul la amnio?? Stai linistita: Totul va fii foarte bine!!!!
Daiopri - da' nu facusem noi un pact tacit mai mama sa nu vorbim de kile luate???? Tradare, tradare, tradare!!!! :)))) Eu imi rezerv dreptul de a tacea in continuare!!
Bee - nu, nu e prea devreme. De obicei il simti cel mai bine cand stai intinsa (si relaxata) pe spate! Incearca! Asteptam feedback!
Miere - a plecat Fay??
20+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
roxanaz spune:
Tuchi bine ca e totul ok, stai mai cuminte in pat, daca poti, da?
bine ca ai reusit sa mergi la Iosup si te-ai linistit. cat aveai colul la ecografia precedenta? trage tare cu apa ca e buna.
(te intrebasem ieri daca ai hotarat sa iei zymafluor, ce ma fac ca nu ma bagi in seama?
(io glumesc, daa?))
Cadia IR reprezinta rezistenta arterelor (stanga si dreapta).
Albinut, ala poate sa fie bb, asa, mai finut ![]()
Lavinia, vorba fetelor... lasa smotrul. sau ia-o mai usor.
lavini spune:
Oxigen, bine ai venit, sarcina usoara!
Flowerbee, pai nu ma omor cu smotrul ca m-am invatat minte de data trecuta...dar acu am vrut sa profit ca nu aveam copilu acasa, ca de regula tine mortis sa participe si el la toate treburile casnice si nu prea ai sansa sa le faci asa cum trebuie...mai mult te tii dupa el...Dar asta a fost, promit ca nu mai fac...Cu cele 3 luni imi e frica doar ca voi fi cu burta mare si cu un copil zvapaiat acasa...om trece noi si peste asta...
Tuchi, felicitari pt bb zambitor!Acu, in viziunea mea, 3.3 cm nu e chiar un col scurt...Oricum, e bine sa mai iei o pauza din cand in cand...
Abia astept sa merg si eu joia viitoare la dr, sa fac o echo, sa imi vad si eu bebelul....
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)