Alocatia in Bucuresti - card BRD?
Exista cineva care primeste alocatia copilului intr-un card BRD?
Eu am primit-o vreme de cateva luni prin 2004, ulterior n-au mai virat-o. Intelesesem ca sunt doar cateva banci pe care ei le accepta, etc. De atunci eu n-am mai facut nimic (evident ca nici prin posta n-au mai trimis-o), dar inainte sa fac un drum pe Hambarului, vreau sa va intreb daca exista cineva care totusi o primeste pe un card/cont BRD.
Raspunsuri
Rozi spune:
Da, eu am primit-o si o primesc in BRD. Necazu e ca banca isi opreste cimsion 3 lei SI din ea...
A_Iulia spune:
Wow. Sincer, nu ma asteptam sa fie cineva care sa si-o primeasca in BRD. Oare mie de ce mi-au sistat-o? Am sa sun, ca nu merita in acest caz sa ma deplasez pana la ei.
aveti idee, se poate face cumva o reclamatie si in scris? Sau pe mail?
Elag spune:
Intreb si eu...
Ce trebuie sa fac ca sa imi transfere alocatia intr-un cont bancar? SA nu ma mai duc la posta!!!
Selene_Bunny spune:
Rozi, BRD-ul opreste mai multe comisioane. Eu stiam de 4 RON pentru orice suma virata de alta banca decat BRD (deci depunere extrabancara) si sub 500 de RON. Pentru orice suma peste 501 RON, se opreste 6 RON comision. Pe urma se ia comision de interogare a contului si comision de retragere de numerar, acesta din urma variind in functie de suma retrasa. Se vad astea pe extrasul de cont. Parca si tiparirea chitantei costa.
Sunt niste porci la faza asta, nu recomand BRD-ul, eu de mai bine de doi ani primesc bani intr-un cont de BRD, daca fac un calcul, cati bani munciti de mine mi-au luat, parca le-as da una in cap... Am fost nevoita sa aleg BRD la vremea respectiva, locatia expeditorului nu avea decat BRD...
cu Daria Nandini de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Rozi spune:
Eu am mai zis, nu mi se pare corect sa se retina comision dintr-un ajutor social si asa mic. Dar banca este privata... si eu ma gandesc sa mut alocatia la alta banca dar nu am timp de alergat.
E posibil sa nu mai stiu exact cat este comisionul, asa este, in functie de suma incasata.
Anuska spune:
Eu primesc alocatia in cardul de salarii de la BCR si nu-mi retin comision decat cel de extragere.
Citat: |
citat din mesajul lui Elag Intreb si eu... Ce trebuie sa fac ca sa imi transfere alocatia intr-un cont bancar? SA nu ma mai duc la posta!!! |
Te duci cu copie dupa cartea de identitate a titularului de alocatie (adica a parintelui care o poate ridica!) si cu un extras de cont unde apare codul IBAN acolo unde ai fost cand ai depus actele pt alocatie. Acum nu mai e pe Venerei, am inteles ca s-a mutat! Vezi ca nu lucreaza decat cu cateva banci.... Cauta p-aici ca s-a mai discutat!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
ildyqo spune:
citat din mesajul lui Anuska Te duci cu copie dupa cartea de identitate a titularului de alocatie (adica a parintelui care o poate ridica!) si cu un extras de cont unde apare codul IBAN acolo unde ai fost cand ai depus actele pt alocatie. |
Cand am depus actele pentru "indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani" am optat pentru un cont bancar. Acum fetita a implinit 2 ani, pentru alocatia ei mai trebuie sa fac cerere? sau intra in continuare in acelasi cont? cine se ocupa de alocatii? tot primaria?
www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)
Rozi spune:
citat din mesajul lui Anuska Acum nu mai e pe Venerei, am inteles ca s-a mutat! Vezi ca nu lucreaza decat cu cateva banci... |
Pt cei interesati:
Str. Hambarului nr 6 (pe langa Stadionul National Lia Manoliu)
Tel: 250.90.20 (sau, la final, 21 sau 22 sau 23)
Program: luni, miercuri, joi: 9 - 15
Se poate modifica banca si prin trimiterea actelor scanate pe mail, la adresa alocatii@ddfssbuc.org (sper sa si functioneze, eu inca n-am deschis alt cont, deci inca n-am ajuns sa incerc)
Bancile agreate (de ce oare lor nu le ia comision pt aceste sume si noua da? ):
BCR
BRD
Banca Transilvania
CEC
Procredit
Romextera
Alpha Bank
mamicafericita spune:
Sa va dau un pont(pe care mi l-a dat si mie altcineva dupa ce a alergat pe la mai multe banci): Banca Transilvania nu ia comision nici de administrare cont, nici de virare, nici de retragere cand retragi din bancomat. Este valabil si pt alocatie, indemnizatie, si pt alte sume muuuult mai mari.La bancomat poti sa retragi max 8000lei(80 000 000 lei vechi pe zi fara nici un comision-ceea ce e ceva), si in plus cardul mi l-a emis gratis.De asemeni, banii ii poti ridica si la ghiseu(cu comision cred). Nici una din aceste conditii nu era indeplinita de Bancpost de exemplu.A, si extrasul ti-l da pe loc la banca(la Bancpost treb sa astepti cateva ore sau o zi) Nu lucrez la banca sunt mamica a 2 copii mici, si dupa experienta foooarte urata cu Bancpost la prima indemnizatie am decis sa schimb cardul. Nu regret deloc.Noi am descoperit banca asta cand am vandut apart, clientul alergase pe la banci pt ca avea multi bani si nu vroia sa se arda la comision. Sper sa va ajute, sau macar sa va dea o idee ce sa va interesati cand alegeti o banca.