Colectia de toamna-iarna 2005 (206)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Familia cealalta este a Alexiei, prietena de la gradi a Silviei. De fapt sunt prietene de la cresa ele doua si apoi au continuat la gradi. Si eu cu mama ei ne-am imprietenit pt ca dupa gradi mergeam impreuna in parc. Am mers separat, ei au stat in alta statiune, decalati cu cateva zile fata de noi, dar daca tot eram acolo am bagat 2 plaje impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello again!

noki, vad ca nora suspina dupa tine... nu dispera, sunt convinsa ca e doar o faza... dupa cum sunt convinsa ca si vladone va trece de entuziasmul inceputului si va incepe si el sa caraie ... azi de dimineata cand ii schimbat incaltarile m-a impins sa fuga mai repede la copii...

sunt un pic dezamagita de gradinita - intr-un fel... deci: pentru lunile de vara, chiar daca copilul nu merge, va trebui sa achitam 70% din taxa, si pentru perioadele din timpul anului, daca lipseste anuntat mai mult de-o saptamana, platim 90% din taxa! sincer, inteleg ca e o gradinita mica, dar mi se pare un pic cam abuziv, mai ales ca taxa nu e tocmai mica... plus ca nu mai exista loc la transport, si eu ma cam bazam pe acest transport pentru ca, pentru a ajunge la serviciu la 8.30, ar insemna sa-l las acolo pe la 7.15, maaaxim 7.30, cand nu e prezenta decat bucatareasa ...

in fine, om mai vedea.

pupicei

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cuscra, aia cu absentele e cam la fel peste tot. Deci platesti chiar daca nu-l duci pe plod. Dar faza cu vacanta mi se pare JAF la drumul mare!!!!
Bravo lui Vladone ca s-a adaptat bine! Nici nu ma mir, avand in vedere ca el nu avea cine stie ce gasca de copii in parc si ca nu statea cu orele...ma gandesc si io, ca simtea nevoia de socializare ci alti copilasi si de-aia ii place asa de mult.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

cuscra, te contrazic... de cateva luni bune, vladone are ditamai gasca de vreo 6 copii in fata blocului, sta mama cu el pana vin eu si dupa aia mai stau si eu cu el pana la 9 seara, asa ca faza cu era doritor de socializare nu tine... mai degraba acum, cand a vazut cum e, e avid sa stea cu copiii...

aseara, dupa gradi, tot am stat afara, abia l-am convinsa sa intram la 8.45...

anda, mami de bb vladut

Mergi la inceput

de exemplu acum - in transmisiune directa de-acasa, unde n-am binevoit inca sa ajung - nici n-a ajuns bine in fata blocului, ca si-a vazut prietenii afara si refuza cu indarjire sa mai intre in casa, chiar daca i se explica faptul ca va iesi.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

in mult prea rarele momente cand am si io logoree ati disparut cu toatele?

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Hai ca am reaparut eu.

Dragelor, chestia cu gradi particulare e ca pe ei ii costa mult chiria/amortizarea investitiei imobiliare, amortizarea investitiei de mobilier, dotari, plus ca platesc si salariile personalului pe perioada de vara. Ce nu se plateste, practic, sunt mancarea si consumabilele. Din motivul asta baga taxa pe vacanta, de "rezervare" a locului, care fata de client e nesimtire curata pt ca sunt prestatori de servicii, ar trebui sa platesti serviciul pe care il primesti.

Pe de alta parte ei tot trebuie sa-si scoata de undeva banii. Ar putea pune taxa mai mare pe lunile "lucratoare", ceea ce are 2 dezavantaje:
1. mai greu platesc parintii o suma mare pe luna, asa e cumva in "rate"
2. taxa mai mare ar dezavantaja gradi fata de concurenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

io nu mi-s f fericita, ca i-au iesit Mariei chisturi de lamblia la analize. Rememorand evenimentele de-acum exact o luna, cand a tras-o o saptamana cu dureri de burta, febra si kk moale, am depistat si cand s-a instalat inamicul. Maine ma duc asa cu analizele la gradi, ca trebuie sa ne prezentam si noi, sa ne ia in evidenta.

Noki, Xandra, ce frumos povestit voi despre adaptarea la gradi. Deja stiu cine va fi urlatoarea sefa la gradi.

Lavi, sa va fie de bine marea!

Tania, super prezentarea modului de pedepsire. Saru' mana pt informatii.

ma duc la nani, ca-s franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna,
Noi azi am inceput scoala, avem cateva poze aici http://entertainment.webshots.com/album/566266817ZNKmrc

Noki si Xandra felicitari pt gradi si asteptam jurnalele zilei.

Aici ce sa mai zic ca se plateste 100% timp de 12 luni pe an! Asta la cresa ca la scoala nu mai vorbesc! Poti sa fi absent cat vrei, platesti...

Missa abia astepta ziua asta, abia astepta sa isi revada prietenii de la cresa, cred ca trei sferturi din cresa e in clasa ei. Ca deh, s-a trecut de la 15 copii pe grupa la cresa la 28 de copii la scoala... Plus copiii prietenilor nostri care nu erau la cresa...Pur si simplu nu mai stia nici ea nici noi unde sa ne impartim...

Lavi bine ati revenit din vacanta, ma duc sa vad poze!

Noapte buna

Mergi la inceput

Alinush-ule m-ai emotionat rrrau cu pozele Amaliei in prima zi de scoala
Succes Amaliei la scoala!!!

Eu sunt in urma total, nu i-am cumparat nimic Silviei pt inceputul scolii. Am 16 teme de corectat la restantieri (datorie morala fata de profa). Si n-am pregatit nimic nici pt botezul lu' finutu'. Si parintii sunt la fel de in urma, n-au gasit restaurant. Dar ma rog, se gandesc si sa organizeze in curte cu o firma de catering. Noi speram sa=l botezam pe 14.

Intrebare: la baita de dupa botez trebuie sa pun ceva aur in apa. Ce as putea pune pentru baietel? La fetite e mai simplu, Nati a primit cercelusi de ex.

De mentionat ca nu-mi plac DELOC bijuteriile la baieti/barbati, cu exceptia verighetei. Dar voi trece peste asta.

Apropo de finutu':
Ina ce mai face Robertel? Tu cum te mai descurci cu toate?

Mergi la inceput