Colectia de toamna-iarna 2005 (206)
Raspunsuri - Pagina 22
lavi02 spune:
Ioana, nasol cu lamblia, mai ales ca nu prea sunt tratabili. Adica sunt rezistenti cam la toate medicamentele de pe piata, pana la urma mai bine te scoti cu naturiste.
Sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua!
Alinush unde gasesc pozele voastre din vacanta? Cand le-ai pus nu am apucat sa le vad, si acum nu mai stiu de unde sa le iau.
Noki_Lara spune:
Numai mama sa nu fii...
Jurnal de gradinita: ieri am luat bufnita pe la 17. Ii spusesem ca dupa ce se scoala vin si-o iau, ca asa credeam, ca face nani pana catre 16.30-17. Gresit. Ii scoala pe toti pe la 15.45, ca la ora 16 au gustarea. Apoi joaca. problema e a fii-mea a tinut minte ca dupa nani vine mami, motiv numa' bun de show cam o ora pana am aparut eu.
Aseara am fost la o prietena de-a bufnitei, de 4 anisori. Am vazut ca nu e in apele ei, nu se juca cu ea, ma chema mereu, nu ma lasa sa stau d evorba cu mama fetitei, ma chema mereu sa stau langa ea. Chestiile astea nu-i sunt caracteristice, deci se vede clar o modificare de comportament.
Azi noapte s-a sculat la 12.30 dar a adormit relativ ok, dar apoi d ela 3 la 4 am avut program de: "nu vreau nani...nu vreau la gradinita...nu mi-e somn...vreau papi...vreau pipi..tra-la-la". Plus scandalul de rigoare. pana la urma a adormit, dar s-a sculat la 6.30, i-am data laptele si in mod normal se culca si dormea bine mersi pana pe la 9, mai demult. Acum, cu gradi, imi propusesem s-o scol mai tarziu, in jur de 8, in loc de 7.15. Credeti ca a mai pus geana pe geana? Nope... am luat-o cu mine in patul mare, in incercarea mea disperata de a o face s amai doarma putin... no chance.
Asa ca am dus bufnita mea sculata la 6.30!!! - ceea ce pentru noi e horror de devreme si dupa ce a dormit 6-7 ore global - la gradinita. Acolo aparent ok,. DBineinteles ca pe drum meseaje cu "nu vreau la gradinita...mi-e somn..vreau nani etc".
Fetelor, dar cand sa plec, s-a dezlantuit iadul...nu vreti sa stiti cum plangea dupa mine, desi i-am explicat de n ori ca vin du pa ea, o tot tinea ca sa nu plec, sa n-o las acolo etc. Pana la urma a preluat-o educatoarea si a trebuit sa plec. Se auzea din strada cum urla. Imi venea sa-mi dau palme ca o supun la asemenea chin. Pe bune, am plecat plangand in hohote de acolo...
Si ca sa fie treaba treaba, azi de dimineata zice Sarah ca trebuie sa faca caca si o pun pe olita si dupa ce face decreteaza "uite, mami s-a spart". Cand ma uit in olita, sa lesin: diaree. Sarah mea..care imi facuse o unica diaree la 2 luni cand inca o alaptam facea diaree. Sunt convinsa ca e de la ceva ce a papat sau pe fond de stres. Ca nu are febra si nimik altceva.
Cand o duc la gradi si-i zic educatoarei ca sa sti ca sa-i dea eventual ceva mai dietetic sau s ama anunte daca mai face, imi zice ca nu o pot primi ca daca e enterocolita. I-am explicat ca nu are nimik altceva copilul, deci exclus sa fie asta.
Adica nu cred ca era bine s-o duc azi la mama ...ce ar fi priceput Sarah din toate astea? Ca daca plange noaptea a doua zi nu mai merge la gradi, ci o duc la mama. Ceea ce nu e ok.
Asa ca a ramas ca ma suna daca e ceva in neregula. Oricum, imi vine sa-mi iau campii...nu stiu cum o sa reusesc sa rezist 2-3 saptamani cat cred ca va tine perioada de acomodare.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki e f posibil sa se fi "spart" de la stres, si eu mai patesc asa.
Daca iti zic ca multi copii fac asa si apoi se acomodeaza si le place te ajuta cu ceva? Ca probabil stii si tu la fel de bine teoretic vorbind, dar imi inchipui ce e in sufletul tau. Cred ca voi pati similar cu Nati care e o mamoasa si jumatate desi acum tot zice ca vrea la gradi.
mamica noiembrie-decembri spune:
Colectie noua ... cu adaptare la gradi si fara evenimente neplacute!
soanso spune:
neata,
si eu am emotii cat casa pt gradinita,nu stiu daca se va acomoda,am temeri in legatura cu comportamentul ei(sa nu planga pana se albastreste,sa nu loveasca copilasi,sa nu muste, pitige),am inteles de la alte mamici ca acomodarea dureaza cam 2-3 saptamani ,o prietana mi-a zis ca fetita ei plange zilnic dimineata pana ajunge la gradi ,acolo de camleaza dar pe drum face shou...
Cred ca stresul pt inceperea gradinitei ma adus intr-o faza de apatie,nu am chef de nimik, nu ma pot concentra cum trebuie,nu pot manca.
Lavi ,pt baita sunt diferite ritualuri, se pun in apica petale de trandafiri,miere de albine,banuti,si un obiect de argint fiecare are semnificatia lui.la baieti merge o bratara draguta.
ms de compliment,Sorana e scumpica si incepe lumea sa spuna ca seamana cu mine,cand era micuta toti ziceau ca seamana cu Sory.
bb-alinus,frumoase pozele voastre,scolarita e de nota 10!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA