Mamici norocoase de sept-oct 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Nu ma deranjeaza cu nimik. O sa trec pe acolo sa va ce nr este ca mergeti direct la ea. Daca va dau nr de la cabinet nu rez nimik. trebuie sa mergeti acolo sa vb cu ea. Vedeti daca va place si hot daca ramaneti la ea sau nu. DAca ajung azi pe acolo ma uit ce adresa este si va spun. Oricum ca idee este pe langa spitalul Colentina. |
multumim din inimioarele noastre de mamica/bebelusha/catzel ingrijorat.
Nausica31+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
ratonelu spune:
andy si monica...voi vreti bataita?
pai cum sa va plangeti de putine kg?las ca bebeii sutn santosi...
io cu 11kg ale mele...nu va bat asa rau...dar alte fete cu mai multe kg in plus......siguurrrr "v-o luati"...
glumesc
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
monica_dicut spune:
Incerc sa ma duc pana jos sa-mi iau un pachet de unt ca as manca niste cascaval la cuptor poate intra daca mi-e pofta.
Nu de la aciditate mi-e greata. N-am mai avut de mult timp nici arsuri. EU banuiesc ca am ramas cu o sensibilitate foarte mare la stomac de cand am avut problemele cu virusul. Ca eu cam de atunci am inceput sa numai pot manca.
Vitamine nu mai iau pt ca imi faceau rau iar laptele... ma termina psihic, ori de cate ori beau putin lapte mi-e rau de mor toata ziua. Imi ramane in gat tot asa.
As vrea si eu sa nu mai fiu asa leguma si sa ma plimb, sa ma duc colo si colo sa mai fac ceva shopping pt bebe. In fine, maicamea mi-a zis sa-miiau buletinul la mine, macar sa stie cine sunt daca patesc ceva
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
36+ Cuculetz Andrei Sebastian
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 3+ SAPTAMANI
AMR 24 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
ratonelu spune:
boo,ce putin mai ai.....baftaaa multaaa....azi ai voie sa faci ravagii in frigider
nocom,daca pe monica si pe andy...doar le batem cu alea 8kg....pe tine....te linsaaamm....auzi ,doar 5kg.....ofoofoofofofffffffff
io glumesc,dea?
unele se roaga sa ramana cu cel mult 5kg dupa nastere si auzi ...ea a luat doar 5kgbravos...mai ales ca spui ca bebe e bine sanatos
carla,34+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
kid2003 spune:
Monica si Nocom, hai nu va mai faceti probleme... sunteti niste norocoase!!! O sa scapati repede de kg in plus, toate gravidutzele ar vrea sa fie in locul vostru si voi va plangeti???
Nici eu nu am luat 15 kg pana acum (vreo 9-10), dar aveam niste kg in plus cand am ramas insarcinata...deci corpul nu a mai fost nevoit sa depuna extra "pentru zile negre"...oricum, ultimele 3 kg le-am pus in ultimele 3 sapt ufff
bb2
andreea_and spune:
Babytza merci mult, am gasit adresa, Sos. Stefan cel Mare nr. 23, sector 2 , Tel. 210.56.80 si pentru Nausica.
Nu prea ma intereseaza cum e cabinetul, dr sa fie bun, dar nu stiu cum se procedeaza ca eu am alt medic de familie, ma pot duce la ea pt consultatie bebe doar sau cum? Cred ca cel mai bine e daca reusesti tu sa-i afli nr de mobil si o sun sa o intreb, inca o data mercic!
Nocom ma mir ca nu le place parintilor, mie chiar mi se pare un nume superb, daca nu era demult stabilit pt fetita noastra ti-l furam . 5kg, norocoaso!
Boo cum stai cu moralul, te-ai obisnuit cu ideea sau tot altcineva naste poimaine? Scoatem de pe acum niste agitate de sustinere .
Felicic daca afli cand vinde si en-detail sau unde putem gasi in oras ne anunti si pe noi please?
36+ cu Mina Alexandra
AMR 25 zile
Poze
kid2003 spune:
Cascaval la cuptor, Monica? Si include si unt? Suna f bine (si caloric) cum se face?
bb2
baby_boy spune:
Hmmm vad ca iar am revenit la discutia cu kilogramele. Raportez si eu ca am mai crescut..am luat 8 kg pana acum. Ca sa zic asa..eu stau bine si cu si cu .
Andreea_and, bafta la control
Boo, mi-se ridica pielea pe mine, poimaine??? pregatesc
33
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Boo spune:
Nausica mie mi-au venit direct acasa prin curier. Si nu le-am primit eu, ci tata. Deci nu trebuie sa fie exact persoana destinatara.
Eu ma simt foarte bine, tot in aceeasi stare sunt , de negare. Ma rog, nu ma gandesc de fapt. Ma uit in continuare la Prison Brake. Ma dispera astia ca nu mai evadeaza odata ..
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza