PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Arianna!!!

Deci, eu sunt tot cu BB la purtator. Daca nu fac vreo nefacut voi naste in saptamana 1-4 septembrie in functie de locurile libere din Elias. De simtit ma simt bine per ansamblu dar imi este din ce in ce mai greu.
www.flickr.com/photos/mirunajovin/2783473835/in/photostream/" target="_blank">Asa arat acum
www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325394/in/photostream/" target="_blank">asa se racoreste Alexei
www.flickr.com/photos/mirunajovin/2784325584/in/photostream/" target="_blank">aici si asa se odihneste el

Si acum sa va mai spun o veste: Amabella se pare ca va fi mamica de bb2. Am spionat eu pe aici pe forum si am descoperit si ma gandeam ca va veti bucura sa aflati si voi vestea.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

woow, asta da vesti, sa va fie de bine fetelor,Amabella si Madyn,sa aveti odisei frumoase si bb sanatosi!
muuh,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

In primul rand uram sarbatoritilor,mereu uit si imi cer scuze pt. asta!

julax distractie placuta!DPN-ul cand il ai? Cred ca abia astepti sa iti vezi fetita

Muuh poate nu am fost pe faza...ce nume va avea baiatul?

Anasia am trimis din nou poze pt. colaj,scuze ca a durat atat insa am PC nou si pana am luat toate datele din cel vechi

Parca mi-e si frica sa spun ca sa nu cobesc insa de 2 zile Patricia e fara pampers. Inclusiv noaptea.Iar ziua cu chilotei pe ea,cand o scapa ma ia de mana si spune kk (chiar daca face pisu) Eu am avut mari emotii noaptea insa pana acum nu a facut pisu deloc,oricum i-am pus un cearceaf impermeabil. Sper ca in continuare sa mearga la fel de bine.

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Da, asa, am citeva teste de sarcina pozitive dar nu prea am spus pt. ca nu ma simt prea bine si mi-e teama de 'rele'. Ma doare ovarul drept si acum fie ca m-a prins vreun curent (urasc aerele conditionate din masina, de la munca, de peste tot ), fie ca .... dar nici nu vreau sa ma gindesc la ceva mai rau. La doctor am programare abia vinerea viitoare, dar cred ca ma duc peste el neanuntata mai devreme ca sint cam stresata.

In rest tot cu pampers, caci olitele noastre au un arc , cum il pun pe ele cum sare de 3 m, cu vorbitul tot mai usurel in schimb recunoste culorile si mai si pronunta din ele.

Despre 'bataita rupta din rai' cred ca as putea scrie pagini intregi, dar nu am starea necesara acum, cert e ca si eu sint din categoria mamelor care NU isi bat copilul. La noi inca functioneaza 'distragerea' atentiei, adica cind ii da prin minte sa faca vreun lucru interzis (desi eu ii interzic doar ce e periculos pt. el sau pt. cei din jur) intervine imaginatia si rabdarea mea in a-l atrage in alte activitati.

Hai ca m-am intins cam mult, dar as vrea sa va mai intreb ce fel de jocuri mai initiati voi dar din astea cum s-ar spune 'corp la corp' gen leganat in brate,urcat in circa etc?

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Da, asa, am citeva teste de sarcina pozitive dar nu prea am spus pt. ca nu ma simt prea bine si mi-e teama de 'rele'. Ma doare ovarul drept si acum fie ca m-a prins vreun curent (urasc aerele conditionate din masina, de la munca, de peste tot ), fie ca .... dar nici nu vreau sa ma gindesc la ceva mai rau. La doctor am programare abia vinerea viitoare, dar cred ca ma duc peste el neanuntata mai devreme ca sint cam stresata.

In rest tot cu pampers, caci olitele noastre au un arc , cum il pun pe ele cum sare de 3 m, cu vorbitul tot mai usurel in schimb recunoste culorile si mai si pronunta din ele.

Despre 'bataita rupta din rai' cred ca as putea scrie pagini intregi, dar nu am starea necesara acum, cert e ca si eu sint din categoria mamelor care NU isi bat copilul. La noi inca functioneaza 'distragerea' atentiei, adica cind ii da prin minte sa faca vreun lucru interzis (desi eu ii interzic doar ce e periculos pt. el sau pt. cei din jur) intervine imaginatia si rabdarea mea in a-l atrage in alte activitati.

Hai ca m-am intins cam mult, dar as vrea sa va mai intreb ce fel de jocuri mai initiati voi dar din astea cum s-ar spune 'corp la corp' gen leganat in brate,urcat in circa etc?

m & m - (1-aug-2006)

Imi pare rau ca am anuntat eu vestea atunci merg sa editez postul si iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma. Creadeam doar ca nu ai mai avut timp sa treci si pe aici si de asta m-am gandit sa le zic eu la fete.

Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Muuh nu e nicio problema, nu e nevoie sa stergi , n-ai facut nimic nelalocul lui, doar ca sint eu cam nelinistita, pt. ca stiu ca intr-o sarcina normala nu trebuie sa te doara nimic, ufff! Poate ca ma panichez eu prea repede, dar poate ca nu ...

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
norocuta plec pe 1 sept pana pe 10 pe undeva pe langa muntele Olimp..leptokaria parca se cheama ..am pus poze noi din plimbarea trecuta
julax petrecere frumoasa si La Multi Ani! va urez de acum
amabella super veste...felicitarii!
mamaluidavid succes maxim...poate reusiti sa scapati de tot de ei
madyn iti tin pumnii sa fie totul bine..ai grija de tine
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Muuh super faine ultimele poze, parca ai un pepenas atasat... iar alexei e tare haios... Putem sa incepem galeria pe 1 septembrie ?
Spionasem si eu pe forum si am gasit-o pe Amabella cu iconu de gravidutza asa ca i-am trimit un pm. Sper sa intre si ea pe aici sa vada ca n-au uitat-o mamicile de piersici.
Madyn, felicitari pentru bebe, tinem pumnii stransi stransi sa fie totul bine cu bebe si sa aiba si Mihai o surioara
Anasia, Norocutza, Bulinutza .
Sunt intr-o dispozitie pupacioasa azi, ce-o fi cu mine ? Cred ca mi-am amintit de prima noastra odisee si mi s-a facut dor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pumpkin

Muuh super faine ultimele poze, parca ai un pepenas atasat... iar alexei e tare haios... Putem sa incepem galeria pe 1 septembrie ?
Spionasem si eu pe forum si am gasit-o pe Amabella cu iconu de gravidutza asa ca i-am trimit un pm. Sper sa intre si ea pe aici sa vada ca n-au uitat-o mamicile de piersici.
Madyn, felicitari pentru bebe, tinem pumnii stransi stransi sa fie totul bine cu bebe si sa aiba si Mihai o surioara
Anasia, Norocutza, Bulinutza .
Sunt intr-o dispozitie pupacioasa azi, ce-o fi cu mine ? Cred ca mi-am amintit de prima noastra odisee si mi s-a facut dor...

Miky si piersicutza Maya (4 iulie 2006)

Nu pentru 1 ca teoretic nu sunt locuri. Si cum i-am promis lui Vladareanu de data ma duc sa nasc ca omu programata si nu ca neomu asa de urgenta.

Miruna 37+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare mamici de piersicutzi si piersicutze

Se pare ca atunci cind incerc sa scriu citeva rinduri ..pierd mesajul..merge forumul asta din ce in ce mai greu sau mi se pare mie..ca de altfel conexiunea mea e mult mai buna!

Multumim tuturor celor care si-au amintit de noi..
ieri am implinit cu brio 2 anisori ..
si suntem foarte fericiti..de petrecut ..petrecem duminica dupa-amiaza..cu tortulet..si tot tacimul..

In rest, despre noi ...am reusit sa ne acomodam in camera cea proaspat amenajata .. cu multe desene pe pereti (facute de mami si tati) si cu mobilier albastru (marca IKEA)..sper sa pun si citeva pozici ..ca suntem foarte mindri de cum a iesit...
Pentru bebelusha din burtica ..am pictat un castel ...i-am facut patutul roz si ..asteptam salteluta..lenjerie..si..speram un baldachin (asa cum isi doreste mami) ...De altfel, bb e destul de nerabdatoare ..sa iasa ..dar speram ca trecem cu bine macar de prima saptamina din septembrie..

Pupam toate mamicile cu burtici si fara burtici si speram sa devenim un pic mai active pe forum ..ca am cam "somat" in ultimul timp .

LIDIA (35w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
/www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput