Cantar de persoane - de care?
De vreo 2 zile port discutii aprinse cu sotul referitor la ce cantar de persoane/de baie electronic sa cumparam. Cele 2 cantare clasice pe care le avem momentan, arata fiecare alta valoare.
El o tine una si buna cu Tefal, mie mi se par prea scumpe.
Voi de care aveti si ce (ne)multumiri aveti legat de el?
de Alexia (5 ani) si Maia (10 luni)
Raspunsuri
Carrye spune:
Bineinteles ca e bine sa luati un cantar foarte bun. Eu il am pe asta:
http://www.price.ro/preturi_tefal_cantar_persoane_pp7049_106805.htm
La cat de saraci suntem, n-ar trebui sa cumparam lucruri ieftine...
Delidana spune:
De acord cu Carrye insa ce te faci daca noul cintar arata o valoare diferita de celelalte doua? Pe care il crezi?
Eu am de citiva ani un cintar din acela cu ac, simplu, fara baterii, nu e de firma. In Bucuresti ma cintaresc pe cintarul soacra-mii (tot cu ac dar veeechi de nu mai stiu cind), care arata cu 2 kg in minus si pe cel al maica-mii care arata greutatea corecta (si asta e tot simplu, cu ac, no name). Cred ca important este sa te cintaresti numai pe un cintar, nu sa folosesti mai multe ca sint putine sanse ca toate sa-ti arate aceeasi greutate si mai rau te enervezi.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
petaluda spune:
Depinde ce te intereseaza sa stii, adica daca vrei doar sa iti cunosti greutatea unul simplu, mecanic cu ac este suficient.
Daca vrei insa sa moniotorizezi o cura de slabire sa zicem, unul mai complex este necesar.
Eu il am pe asta http://www.terraillon.com/product.asp?idproduct=16
avantajul e ca iti arata cat cantaresti insa si din ce sunt compuse aceste kg, cat la suta este apa, cat muschi, cat os si cat grasime. Asta iti permite sa stii atunci cand ai slabit un kg daca ai pierdut apa sau grasime, si iti spune daca esti in limitele normalului sau nu. Toate astea dupa ce ai introdus si niste date, gen inaltime, mod de viata...
dezavantajul e ca pentru rezultate optime trebuie pus pe un sol perfect plat, si orice mica denivelare il afecteaza, de ex daca il pun pe parchet.
Carrye spune:
Frumos cantar, Petaluda! :p Al meu imi arata doar variatiile de greutate si mi-a placut ca retine pentru 4 persoane. Gasisem si eu tot la Tefal ceva in genul astuia al tau, dar nu il aveau in magazin si l-am luat pe asta asa. O sa il schimb si eu la un moment dat.
catrinik spune:
Am vazut si pe la TCM niste citare "smechere" ( analitice ) si sint cam 80 lei. Eu zic ca sint ok.
Missy spune:
Multumesc de raspunsuri, se pare ca din nou castiga al meu sotz!
CARRYE m-ai convins, in prima faza am crezut ca esti el sub alt nume, aceleasi cuvinte le aud si de la el, acelas cantar pe care mi l-ai indicat, l-a ales si el.
de Alexia (5 ani) si Maia (11 luni)
Carrye spune:
Ce draguta esti! Cel mai important este ca decizia finala, indiferent a cui a fost ideea, sa fie cea mai buna! :)
puisorul spune:
Si eu sunt in cautare de cantar, mai ales ca am inceput dieta. Am gasit unul care mi-ar placea http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Cantare-de-persoane/Cantare-body-fat---body-water/Cantar-electronic-de-calcul-al-indicelui-de-masa-corporala-PS4003/.
Ce ziceti, merita banii?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
mai, nu stiu ce sa zic de cintarele astea scumpe...eu mi-am luat de trei ani unul electronic simplu, din selgros...momert ii zice. merge f bine, arata la fel (e de sticla si inox) si am schimbat bateriile doar o data (si ma cintaresc ffff des).
important e sa-ti monitorizezi greutatea periodic, pe acelasi cintar si in conditii similiare (dimineata, pe stomacu gol, dupa ce ai fost la baie ... si fara haine).
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii