Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Apropo de premergator, pe asta l-am luat eu. Si se face si balansoar! http://www.reclama.ro/premergatoare-copii/premergator--balansoar-girodondolo-2980/

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,ce film vezi azi..bine ca nu a zis:hai la un cico!!Ce m-ai facut sa rad!!
Sovi,ce traznaie arati tu acolo...parca(,,,) cum le numea mimo,toate traznaile astea tip jumper etc?..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Poate merge asa : http://www. reclama. ro/premergatoare-copii/premergator--balansoar-girodondolo-2980/

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Hmmmm, e chiar enervant:
http:// www. reclama. ro/premergatoare-copii/premergator--balansoar-girodondolo-2980/
In loc de reclama este reclama.

Daca tot nu merge, este de la brevi, modelul girodondolo

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

iauzi clau, reclama premergatoare :))
liana tareee cu zombi :D

al meu e asa http://www.yatego.com/traumspiele/p,47370110061ef,45a4f8824ee426_5,smoby-431207-schaukelrutscher-maestro -tot cu balansoar

edit:
il stiu clau pe al tau, e fain tareee

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Stand eu si citindu-va buhuhaielile,mai scapand si eu de butoi putin,am uitat oala cu apa de fiert si racit pe foc...si am gasit-o juma cu apa,plina fiind initial..bine si asa..noroc ca se terminasera buhuhaielile ca gaseam oala fara pic de apa..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vad eu Clauca nu vrei sa-mi spui de unde ai luat masinuta
Stela dupa cum ma asteptam, mai mergi si maine Si eu sunt azi cu in sus...incerc sa-mi fac un plan de repozitionare si nici unul nu-i bun pana acum
Lianaspre dezamagirea mea era o fetita Andra, ca a mai trimis un SMS pt clarificarea situatiei Dupa descarcarile de energie ale Vladutzului acum doarme si-i curg bale pe la coltul gurii
Sovi,Ursulicasa stiti sa ma alatur clubului vostru de bocacneli, ciocaneli , etc.La mine in fata blocului TOATA vara s-a lucrat si inca se mai lucreaza la o centrala termica de bloc (modernizari RADET) si in fiecare zi se sparge alfaltul cu picamerul, se sapa gropi, se injura birjareste, se sudeaza cu mult fum NU SE MAI TERMINA!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau sry

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Moamaa,clau,ce marfa regim...asta imi place si mie..mai zi,mai zi,ca de asta sigur ma apuc.

Stela,

Mergi la inceput

Clau,dar gustarik aia dulce poate fi o inghetata??
Am descoperit ieri o inghetata buna tare tare de la napoca cu aroma struguri..numai de asta iau de acum incolo..na ca am venit cu ispita

Stela,

Mergi la inceput