Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Mimo, eu la matinale chiar n-as prea vrea dar fata mea la 7-7.30 imi da desteptarea
Ma duc la primarie sa vad daca-mi dau si mie, in sfarsit, banii de trusou pt Luca . Si in loc de "trusou" ii iau jumper

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

l-am hranit pe teutz, a papat bine...170 ml lapte si 2 lingurite de piure de piersica. i-am luat temperatura si nu mai are. e ok. numai ca m-a pus pe ganduri...pe 1 sept. plecam in bulgaria si cred ca o sa iau farmacia cu mine de acasa...caci acolo, cine stie ce surprize am. ideea e ca la fiica-mea stiu deja ce si cum...cum face roshu in gat, 3 zile de febra, ii dau ospen 400....dar cu teo ce fac, daca am probleme??? si asa am stat si-am cugetat azi noapte daca sa-i pun supozitor cu paracetamol sau sa-i dau nurofen (abia mancase si-mi era teama sa nu vomite)...am vazut ca au mai fost fete care au pus supozitor. cat? unul intreg sau pe jumate?

cami, "jumpaiala" placuta:) vad ca a avut un real succes jumperul asta la puitzii randunei.
pucca, TE VAD!!! si fara hartia cu numele tau:)) si teo "sporovaie" in limba lui, ieri a zis un ma-ma, cu un ton de repros, dar stiu ca nu-mi era adresat mie...la varsta asta crede ca ma-ma e orice, inclusiv ceasul de pe perete:))
clau, cum sa dam cu roshii??? nuuu. alea le pastram pt salata, miam miam...fiecare cu parerea lui. daca tie iti place premergatorul, nu vad de ce sa sarim noi de f..d in sus:) sunt sigura ca rebbeca va fi incantata de el, mai ales ca are volan, beculete, cate si mai cate:)
mimo, ce sa mai zica vladutz:)) mai are loc de tine?? hahaha.am uitat sa te intreb ce face nea monti...sovi?? la tine ce face? vad ca pe mine m-a taxat pt destrabalarea de la BT, dar mi-am revenit la greutatea cu care am plecat...deci in 2 zile am recuperat. am si trisat, am impulsionat "scaderea" cu ceva, dar inca nu spun cu ce, pana nu testez pe pielea mea suficient de mult, astfel incat sa nu fac o tampenie sa recomand.
clau, cum e cu regimul ala al tau? ziceai ca "vinzi" secretul.sunt numai ochi, mari ca ai lui vio ...vio, cum esti???
send si fug afara...de fapt ma duc sa platesc f(r)acturile...uffff.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stiti reclama aia la prigat in care ajunge sarbatoritul prin tavan la vecinii de sus? Cine-i nascut in septembrie EXACT asa ar face copilul meu cand mananca piureul de fructe...e o agitatie si-o bolborseala si-un batut din picioare, nenorocire...trebuie filmat neaparat zici ca il alimentez cu kerosen
Si faza tare...hraneam eu cuminte copilul aici si primesc un SMS: hei ce bine ca te-ai intors, nu vrei sa ne intalnim sa mergem la un film si sa ne mai plimbam si noi un pic ? Va dati seama ca era pentru Teodora cineva a memorat nr meu daca ea o fi sunat de pe telefonul meu Abia astept sa vina ea acasa si sa vad cine vrea sa ma invite azi in oras

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Aaaa
Arielnu stiu ce ma intrebai tu acolo de ceva/ cineva Monti n-am vazut/n-am auzit/nu cunosc/nu recunosc nimic

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

imi vine sa moooor nu stiu ce are laptopul asta de cateva zile ca se tot blocheaza. scrisesem o tona, si s-a dus naiba tot reiau, mai pe scurt, ca tre sa fac piureul de legume si am "cantareata" in actiune
puccapentru ma-ma! sa invete si ta-ta, ptr cand nu vrei sa fi "de serviciu"!
arielptr rabdarea cu 2 berbecuti; se pare ca toti puiutii astia cu numele Teo sunt frichiniti !bine faci sa iei toata farmacia cu tine; eu asa fac mereu, chiar din ainte de Teo. ce e-n mana, nu-i minciuna . mai bine sa ai la tine ceva despre care stii, decat sa te chinui sa te intelegi cu farmacista de acolo! eu o singura data i-am pus lu' teo supozitor pentru febra (facuse 39,6) si i-am pus unul intreg. uite cumn stiu eu ca se administreaza: efferalgan supozitor 80 mg(T peste37,5) sau Paracetamol supoz 125 mg si Novocalmin supoz 300mg jumate de supozitor ptr T peste38,5. dar poate nu e de raceala, poate ii da dintisor
mimonu fi suparata , asa-s fetele, mai vorbarete, se grabesc de mici sa spuna cuvinte
somnorica daca vrei iti scriem schema noastra de vaccinare pana la 1 an, inclusiv optionale; poate te ajuta in decizii.
vaaaai, bomba e copilu asta! nu are stare deloc! merg sa ii fac supica. cred ca mai aveam ceva de zis, dar...... am timp

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

mimo norocoaso! te duci la film azi, si la plimbarica !
bravo ptr valdutu care papa tot "kerosenul"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

despre monti.
neavand cu ce ma lauda, am mers si eu pe burta :).. Am ramas doar cu cele 5 kg date jos deocamdata. Dar nici nu m-am mai straduit asa tare deoarece nu mai sunt asa oripilata de aspectul meu, chiar daca mai am 7 kg in plus. Am mai scapat cate o inghetata cand si cand, sa nu uitam si de crapelnitele de la unchiu cu de toate, deci in continuare, am o zi pe sapt cu orgii. atata timp cat nu ma ingras, inca-s multumita de mine.
cam la 2 zile imi fac paine-caramida, din faina integrala cu tarate, ca imi place sa o mananc cu humus, unt si gem (mi-am facut si gem), icre cand e, vinete.
a devenit o rutina facutul painii, e f f simplu, o framant seara (imi ia max 5 minute tot procesul), o bag la frigi sa dospeasca si a 2-a zi o intind pe fundul unei tavi cu capac din lut nesmaltuit, dinaia ungureasca pt sarmale.

Si eu ca si clau, imi place sa pot lasa bb la o activitate placuta lui ca sa imi pot face treaba. Daca doctorilor le place sa numeasca astea inventii de scapat de bb, nu ma deranjeaza. nu are cine sa gateasca, deretice, spele pe jos daca nu o fac eu. De aceea imi si comand masinuta aia de calarit (e un altfel de premergator) care cica e ok de la 6 luni. daca imi face cineva cadou si un premergator clasic, treaca si ala

apropos, oare de ce se numeste asta premergator? adica cum functioneaza??
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=916

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata..
Ce-ati mai buhuhait...
Ne-am dus la dr. boi si ne-am intors fara rezultat,ca ortopedul s-a gasit sa-si ia concediu chiar acum cand ne-am decis noi sa mergem.Asa ca ne-a trimis la Grigore Alexandrescu,dar deja venise canicula si nu am mai putut merge.Asa ca,maine iar sunt fresh dis de dimineata.
Mimo,nu stiu ce are Teo la sold,dar la controlul de la iomc,s-au sesizat niste cute asimetrice,so,treb mers la eco.
Vali,randunoiul meu se pare ca e cu in sus azi,asa ca nu sper nimik diseara.Pt reclamatii alocatie,treb mers la directia de munca a sectorului tau.Vezi,poate poti sa te plangi aici: http://www.ddfssbuc.org/contact.html.
un Teo de Ariel bolnavior,caruia ii doresc sa fie bine.
toata lumea.Si eu sunt cam cuin sus,asa ca va urmaresc pe aici.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, si mie-mi plac rosiile rau in salata!!!
Si eu am luat farmacia cu mine la mare , am avut o sacosa de medicamente, am luat asa : nurofen pt Razvan, panadol pt Rebe, supozitoare cu glicerina, supozitoare cu novocalmin, calgel, smecta, lass baby, divrese alifii, tampoane sterile , sterimar pentru nasuc, pinasol tot pt nasuc, dar pt razvanel si altele de care nu-mi mai aduc aminte acum...Am folosit doar nurofen, panadol si smecta!
Despre regim iti zic in cateva randuri: ai voie aproape orice, dar fara grasimi, zahar, produse de patiserie. In special pui la gratar sau la cuptor cu garnitura de legume si salata cata vrei,peste, vitel, paste cu sos rosu, orez cu legume si multe alte combinatii.In fiecare zi poti sa mananci ceva dulce, dar putin, gen o budinca de la danette sau cateva tablete de cioco sau o napolitana mica sau o praji mica, mica. E musai sa fie cele 3 mese principale pe zi plus o gustarica unde bagi ceva dulce. Si intre mese sa fie cel putin 5 ore diferenta.
Daca vrei iti dau exemple pt fiecare masa a zilei, am in carte cate 20 de variante pt mic dejun, pranz , cina si gustare. Am slabit pana acum 4 kg, dar la mare am mancat bunatati din ziua a patra si m-am mentinut, m-am intors cu aceeasi greutate ca la plecare! Intre timp am mai slabit putin..., am acum 61.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

buna intrebare sovi . cred ca ar trebui sa ii spuna premergator zombi, nu soby, ca la cum arata te duci de-a dura

Mergi la inceput