Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! sunt chiauna...m-a trezit teo din sfert in sfert de ora...se frichinea, chitaia, a baut apica, apoi laptic pe la ora 4.pe la 5 si juma' mi-am dat seama ca ceva nu e ok...i-am luat temperatura, ca mi s-a parut caldutz si avea 38 de grade....ufffff.i-am dat nurofen si l-am luat cu noi in pat, ca sa-l pot obsserva. cred ca a reusit sa ia "carcaiasul" de la fiica-mea, ca si toti din gashca ei erau "luati"...
asa ca incepem cu "pin-pong-ul" de raceli/boli intre copii...mie- groaza cand ma gandesc ca incepe alex gradi si incepe sa aduca acasa tot felul de minuni. pana sa o dau la gradi nu am avut probleme cu ea, cu raceli...mdea, "beneficiile" colectivitatii...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Ariel pe Teo cel frichinit, sa treaca repede si usor raceala.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

Valentina, eu vin in IOR, spune tu ora ca pentru mine nu conteaza, sunt acasa...

Mimo, uite ca eu sunt pro premergator si deja i-am luat unul super fain Rebeccai ( chiar ieri ). E smecher rau, se face si balansoar! Am folosit si la Razvan si nu a patit nimic copilul, fix la 1 an a mers singurel si nu pe varfuri, nu a cazut niciodata cu el ( de altfel nu exista riscul asta daca iei unul bun ) si si-a facut de lucru in el la greu. Nu vad nimic rau in faptul ca parintele "scapa" cateva minute de un bebe care nu are rabdare niciunde si adora sa stea in picioare. PLus ca vine dupa tine prin casa pe unde ai treaba si toata lumea-i multumita! Puteti sa dati cu rosii cat vreti, eu parerea nu mi-o schimb. Premergatorul e o inventie minunata!!!

Merg sa iau o gura de cafea si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ariel, imi pare tare rau pt puiutii tai bolnaviori. Sper sa nu fie ceva grav si sa treaca repede.
Si Luca a avut ceva asta-noapte, ca s-a trezit la 3 sa pape pt prima data in ultimele 2 luni. Si maraiala cat cuprinde...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Offff sunt transparenta rau azi.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau si eu am avut premergator la Alex si l-am pastrat si pt Luca. E Chicco si chiar a fost fff bun si stabil.
Astazi comand jumperul

Edit: nu esti transparenta Pucca
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Pucca, Rebecutza zice ma-ma cand e suparata si cand e bucuroasa trambiteaza intruna ta-ta-ta!

Ariel, imi pare rau de micutii bolnaviori. Asa am patit si eu cu Razvanel cand a inceput gradinita, cel putin la grupa mica a fost racit tot anul!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Cami, si Razvanel a avut tot Chicco, foarte fain a fost, l-am dat altui bebe ca era in stare buna.
Acum i-am luat Rebeccai de la Brevi si este sub forma de masinuta , are lumini, cantece, oglinzi, volan si alte jucarele. E fain de tot, am pus-o aseara cateva minute si era fericita de numai! Ea face peste cateva zile 6 lunisoare!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Clau Bianca inca nu zice "ta-ta". Zice "ba-ba, ga-ga, ma-ma, me-me, abu, aggg"

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Oleo Ariel cu carcaiasii aia Asta-i marea incercare cu doi copii intr-adevar!
Clau nici eu nu-s contra premergatorului, doar doctorul Am zis ca ma mai gandesc si creste inima-n mine cand aud si pareri pro De unde ati luat masinuta ?
Puccaimpresionant repertoriul Biancai Vladutz poate la 1 an sa zica si el atatea
Camivad ca ai intrat si in clubul matinalelor Tu vrei abonament chiar peste tot?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput