Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am facut cafeul...mimo sper ca nu te mai zvarcolesti inca o data...

spun si eu La Multe Lunisoare!!! pentru printesa Elarei...ca ieri am fost puturoasa...si La Multe Lunisoare!!! si pentru Daria din Dealu' Clujului (pe care tare mi-as dori sa o mai vad in poze) si pentru Andrei de Floriio.

si nu ma bag la scrisorica cu nominalizari...pentru ca dupa cum spuneam mai demult...pauza s-a terminat...capu la fund...incep sa ma pregatesc pentru invatat...subliniez INCEP...adicatelea...stau mai putin pe net...ca atunci cand voi fi in focurile cititului sa nu ma apuce sevrajul forumitului...dupa care va trebui sa fac ordine pe birou...ca nu de alta dar la momentul asta nu incape nici un ac...d-apoi ditamai ceasloavele ce le am de citit...

intre timp am lamurit-o pe mama ca nu are vreme sa vina pe la mine...si ca si anul viitor e bine...a parut cumva intelegatoare la telefon...dar cu siguranta la prima discutie contrdictorie se va plange in stanga si in dreapta ca fiicasa nu o iubeste si nu o vrea aproape

ma lupt de zor cu costiposul de bursuc...atat se screme ca ma apuca pe mine kkrea...iar el nimic...aseara i-am mai pus o juma de supozitor si s-a trezit sarmanul in urlete...de fapt cred ca erau urletele de ajutor ale surubelului lui inecat in kk...nu am mai vazut asa kk de la un capat la celalalt al scutecului...bine ca nu a dat si pe afara.

de premergator nu ma mai uit...ca parca vad ca lenesul asta nu va fi interesat de el (ca si cu balansoarul in care sta vreo 10 minute dupa care se plictiseste)...iar daca va fi interesat sunt convinsa ca nu va avea directie buna si va nimeri cu el in pereti si dupa aia ma vad cum repar la ei...asa ca pas...sarim peste capitolul asta.

cu suncile lui m-a consolat mama la telefon ca se pare ca si fratele meu mai mic a fost umflat...avea 14 kile la 8 luni...hranit numa naturelle...asa ca se pare ca se poarta in familie. oricum printre altele am descoperit ca doua body ce le poarta Patrick de la 2 luni si acum nu prea il mai ajung (bodyuri mostenite de la vara-sa)Becca le purta pe la 8 luni

maine ma duc la control cu el la child nurse...vad ce mai zice aia si iau o decizie cu diversificarea...borcanasele sunt deja pregatite...troneaza pe masa din bucatarie...asteapta doar sa le dau startul.

ca zicea somnorica cu medicii din Germania...si aici e la fel...cand am fost la 4 luni cu Patrick la vaccinare nici macar nu i-a verificat temperatura...

ah da, si zilele astea m-a mai lovit o realitate...are capul mare si cu siguranta vor face misto de el copiii la gradinita...mergeam cu autobuzul...Patrick zambea de zor la o draguta de 4 ani...vine fata langa noi si zice admirativ...Oh,what a cute baby!!!!...se umfla pipota in mine si continua...and what a big head!!!!...mda.

pup tot stolul...si mai revin cand am iar pauza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!!! Saru'mana de Gecko! si de urari!!! Poze as mai pune eu, ca lenea'i lene, dar nici chiar in halul asta, dar mi-a bagat nush'pe unde copkilu asta cablul de transfer. Tre sa'l caut mai bine, dar crezi ca am vreme? Mai un forumit, mai un joc, doua, trei, patru...mai un scutec, mai doua scutece, un bibe, doua

Cat priveste caposul scump, pana ajunge el la gradi si copiii de varsta la care observa diferentele sigur n-o sa mai fie atat de capos in comparatie cu restul corpului.

Mimo - tot am tras si aseara vreo 3 ture de joc, dar macar nu mai stau toata ziua calare Si de maine va parasesc, ca plecam la Sovata.

Sovi - eu nu sunt pro-premergator, am incredere in teoriile medicilor cum ca ar dauna la coloana. Dar masinuta aia de ai dat tu link-ul este altfel de premergator, nu din ala ce ar forta coloana. Cu genul asta de premergatoare, sau impingatoare, cum le zice Mimo sunt de acord. Si copilul fericit, si mamica libera sa trebaluiasca prin casa.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata, multam de cafeu Geckosi spor la invatat! Nu-ti fa griji de caputul lui Patrick, cu siguranta mai tarziu nu va mai parea asa. Pup caposul scump!

Cristina, distractie placuta la Sovata! Iete ca ai aparrut putin in pauza jocului !

Dupa cum v-a spus Valentina, ne-am intalnit aseara pe langa toneta de inghetata din parc. Sunt niste draguti toti trei, mi-a placut de ei si sper sa ne mai intalnim.

Noaptea trecuta Rebecca a dormit in patut si nu a vociferat, s-a trezit din 2 in 2 ore, dar mie mi s-a parut super bine asa... Si astept cu nerabdare noaptea in care o sa ma uit la ceas la prima ei trezire si o sa vad ca e 4 sau 5 dimineata! Fac chef atunci!

Trebuie sa beau cafeul ala si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sunt pe aici, dar sunt in urma..

p.s. azi Andra a dormit ziua o tura de 3 ore legate si eu 2 pe langa ea.. nu mi-a venit sa cred.. si as mai spune si de azi noapte dar mi-e sa nu o deochi.. asa ca daca se face o sapt cu obiceiul de noapte pe urma vin si ma laud.. acum ssshhtt!!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza, Geko multumim de cafea
imi place buhuhu-iala voastar m adistrati tare .

Nu prea am ce sa zic, dar sunt in umbra.

simonetta, zi mai multe , ca vezi ca Mimo a ragusit , dA????

valentina, esti educatoare????, de poti lua cupilu cu tine??, ITI DORESC acomodare rapida

in rest va pe toate neconditionat

Daca azi sunt puiuti sarbatoriti , va rog sa primiti urrile mele de LMA!! cu mult noroc si sanatate.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza!
Ma primiti si pe mine cu cafeluta calda?
Am si eu o intrebare, asa de dimineatza . De cand ii dau suculet de morcov Biencutei, kk nu mai este galben, ci verde inchis cu ceva punctulete galbene. E normal?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
M-a disperat plodu' asta-noapte: s-a trezit pt papa la 1.30 si la 6, el care pana acum manca la 21 si se mai trezea la 8 dim.
Sunt cam zombie dar fug cu el in parc pana nu se face prea cald.
Va doresc o zi buna si ne "vedem" la pranz.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele din sectorul 4 ,vreau si eu un nr de tel de la DGASPC sector 4 ca nu reusesc sa il gasesc nici pe net,adica am gasit pe net dar imi spune ca nu este alocat.
Sau poate stiti programul sa merg sa depun si eu dosarul ca renunt la indemnizatie
AJUTORRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

'neata! sunt tot pe fundul butoiului...teo are iar 38 de grade, e tzipacios si suparat, abia scot cateva zambete de la el...el care canta mereu dimineatza si chitzaia :(((...am chemat iar pediatra ca vazusem bubitze mici si roshii pe caputzul lui si pe fatza si m-am speriat sa nu fi facut rubeola sau alta minune....cabd a ajuns dr. nu mai aveam nicio bubitza....disparusera toate! mi-a zis ca e posibil sa fie de la transpiratzia provocata de antitermice...dar sa-l urmaresc. daca nu e mai bine pana dupa amiaza intra pe antibiotic...
alex se simte mai bine, dar e scartzaita si maraita si nu intzelege de ce stam asa mult de fundul lui teo, de ce ii dam mereu cate ceva (siropuri). pe mine ma doare ushor gatul si am nasul putzin infundat dar bag o tona de ceai de catina si macese si septilin...poate voi scapa usor. Doamne ajuta!

am uitat ieri sa il felicit pe mufa pt rontzisor, pe giani pt revderea frumoasa cu andrei.
sovi, nu mai stiu daca am scris, dar imi place mult masinuta aia, dar tot nu-i cumpar:))), iar ruloul ala este interesant...tare as vrea sa vad mai intai pe un alt bb cum se "lupta" cu el..
anca, din pacate nu am nr. de tel, stau in sect 4. incepi munca? am vazut ca ai postat acum cateva sapt. un subiect despre super slim. ti-ai luat pana la urma? daca da, cum sunt?
gecko, spor la treaba si nu te agita cu marimile:)) chiar nu conteaza asa de mult precum zic altii:) hahaha.
send, ca ma chinui sa-i mai dau vreo 5 ml sa pape...saracul, nici pofta de mancare nu are...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristina, distractie placuta la sovata, asteptam impresiile.
pucca, eu stiam ca se coloreaza in portocaliu de la morcov...totusi nu cred ca e un motiv de ingrijorare, atata timp cat are consistenta normala si miros normal.
simonette! tare dor mi-a fost de tine! hai afara de dupa canapea! hai ca nu trage nimeni! si tu ai disparut din lista mea de messenger...alaturi de alte fete...dar pe care le-am pus sa ma "recheme". nu vrei sa ma "rechemi" si tu? tare mi-ar place sa mai schimbam 1-2-1000 de vorbe.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput