Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nicoleta,itista.f.f.f.bine.
si.eu.ma.simt.super

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

ghiciti cine-i?
mda, tot eu cea veche ! hai sa mai ghiciti ceva...unde m-am plimbat eu in seara asta? bine bine...va spun eu IN CORA De ce?
Am asteptat-o pe nana pina la 8 ca venise in vizita o vecina si nu se mai dadea dusa deh! si cum ea e un om politicos si bun, a rabdat si n-a dat-o afara din casa La 8 am abandonat proiectul si am virat spre magazin (fetele oricum le ratasem ca era prea tarziu) asa ca...
partea buna a fost ca in masina am ascultat itzy bitzy radio (acasa nu prind)...partea proasta ca la Cora n-au Pampers active fit (din aia cu elastic la banda adeziva) ...o sa mergem si la auchan maine si mie asa-mi place la cumparaturi de nu pot sa va explic ...
Revin...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

mimo.daca.tot.te.duci/la.auchan.sa-mi.iei.si.mie.niste.pampersi
:)))))

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursule, mersi ;;).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Scrisorica, de jos in sus
Nicoletaeu sunt slaba de inima, nu ma uit (glumesc)
Ursuleatama seaca la inima tastatura aia a ta...vrei o tastatura noua , ca imediat scormon prin dulapuri si precis imi pica vreuna pe picioare
Sovice barca fato, ca tu din doi pasi ai trecut oceanul si o tii pe Vio in brate cu toata familia ei cu tot (si cu fetita vecinilor)!
Am studiat obiectul ala de-i zici tu premergator si NU-I Ala e "impingator"...e dragut si ala, nene ce de-au mai inventat astia
Cu montignac...eu am inteles asa :
ai voie 3 combinatii 1) proteine (carne, branza, oua, lactate grase, etc) cu legume fierte sau crude 2)fainoase din/sau cereale brute (orez, faina integrala, etc) cu legume fierte sau crude sau cu lactate degresate (br de vaci 0%, lapte 0%, iaurt degresat) nu cu peste 3) fructe intre mese...Asta am inteles, asta tin minte Ar mai fi niste fructe si legume interzise sau ma rog mai putin permise si niste abateri care se tolereaza in limita bunului simt ( ciocolata amaruie 70%,inghetata mica si apoasa ) Combinatii de genul faina integrala cu gem = clatite, tort cu nus tiu ce fructoze si oua sau inghetata fie ea si dietetica nu sunt permise pentru ca inseamna proteine (oua, smantana) +glucide (fructoza)sau cu fainoase (chiar si integrale)...ce sa zic, in cantitati mici, un dulce d-asta light e muuult mi bun decat cine stie ce prajituroaie cu crema, dar nu e monti si d-aia ritmul de slabire e mai incet
Dupa cum vezi, sunt beton la teorie practica ma omoara !
Arielnici nu vreau sa-mi imaginez ce-i la tine in casa si in suflet Sanatate multa si sa vina rapid!
Mihade ce iei tu copilului un leagan atat de scump daca ai curte? Sau mi s-a parut mie? Mai bine iei un balansoar d-ala de curte....
Cristinajoaca strica treaba! No, bine ca amu ai gatat cu joaca si esti iar p-aici!
Mayavin la mare! Cum n-ai gasit pe nimeni, adica ai trecut pe langa Cristina si n-ai vazut-o?
Valentinaintr-un fel inteleg ca esti trista ca incepi serviciul, in alt fel nu-i sfarsitul lumii...o sa vezi ca te vei adapta si ne vom putea intalni in continuare seara prin parcuri...numai iarna o sa ne cam strice planurile
Butucicabine ca ai capatat energie de la Andrei si bine ca e baiatul bine ...BINEEEEEE!
Simoe trecut de 12 noaptea dar eu tot urez la multi ani! lui Sam si sa dea Dumnezeu sa fie ocrotit de rele toata viata!
Nu stiu daca am ratat pe cineva...., n-a fost cu voie!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Nicoletam-a pus pacatul sa deschid pozele Ma eu asa baiat frumos mai rar am vazut Doamne ce ochi are, ptiu ptiu! Sunt ochii lu' mami bag de seama! Iti sta bine tunsoarea Si baiatul mare e frumusel foc, sa-ti traiasca!
Ursulicaiau si pt tine, nu-i bai! Eu i-am descoperit p-astia cu elastic in Belgia si imi plac tare mult ...ca nu-s niciodata prea largi sau prea stamti...dar ia-i de unde nu-s In schimb i-am luat din aia de piscina

poze

Mergi la inceput

buhuhuiesc singura Ariel are trebi offo, pe Liana au prins-o talibanii, Cami inca ii mai injura pe aia de la primarie
Ma duc la culcare ca acusi apare Gecko si-mi da papucii
Forumul asta deja imi spune "buna dimineata Mimonix" ce panarama !
Noapte buna!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

nu m-au furat mimo talibanii , am citit tot ce ati scris; acum ma pregateam sa merg langa "colegii de camera"

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Sotia pleaca in interes de serviciu.
Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face micul dejun si il ia de mana sa-l duca la gradinitza.
la gradinitza educatoarea ii ii spune tatalui ca ascest copil ii este necunoscut.
Il duce la o a doua gradinitza si la a treia.
Cand ies de la a patra gradinitza, copilul ii spune :
- Taticule, inca o gradinitza si gata ca intarzii la scoala !!!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

yes, yes...asa sunt toti tatii (cred eu )

Am mai scris si asta pentru ca in filmele de groaza, daca ati observat, in final cand crezi ca bestia a disparut, mai apare o data si se mai zvarcoleste putin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tare asta cu bestia mimo! da ce poti sa zici: si eu am aparut ca Rambo de dupa canapea . am vrut sa vad cine imi simte lipsa . ete ce-ti dau: ....sa nu te mai zvarcolesti !

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput