Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Noi ne-am pregatit de iesit afara,la plimbare,dar nu pot sa o las pe Sovi cu ochii-n soare:Azi e Sf Proroc Samuel,ocrotitorul Barosanelului.....si avem tort cu fructe,piscoturi si frisca..ce a mai ramas din el!va pup-am fugit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
si iar POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mimo

N-am reusit sa termin recuperatul ca am dat intr-o belea mare mare!!! Un joc on-line, dar de azi m-am lasat, sper!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Eheeee Simo, in cazul asta m-am servit! a votre sante! LA MULTI ANI, BAROSANE! Ocrotit sa fii de Sf Samuel pana la adanci batraneti! si dupa!

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

cristina, sa nu te puna sa pui linkul la joc aci
ia zi, de ce parte esti cu premergatorul? :)

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ma bag si eu...eu nu vreau premergator, dupa ce ne-au facut capul patrat la cursul FB ca nu e bun, domne, pe langa faza cu coloana, il si leneveste acolo..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

hello again!
Azi am avut mai mult noroc decat ieri cu intalneala. Ne-am intalnit cu Rebe si Clau si am dat ocol unui rond vreo ora si ceva. Copii nostri parca s-au vorbit: Matei a inceput primul sa maraie sa fie luat in brate, si bineinteles ca tac-su s-a executat.Rebe era pe faza si, ce credeti, a inceput si ea cu aceeasi cerere...executata si ea de mami a ei....

A, si am gustat inghetata aia buna de care ne spunea ea.....

Maine nu cred ca mai mergem in niciun parc, ca l-am ametit pe sot cu plecarile...Ei, voiam si eu sa vad mai multe fete inainte de a pleca la munca...

De ce ma intorc la munca? Din cauza celor 600 ron si pt ca voi avea program de 6 ore si-l voi lua pe Matei cu mine in primele luni....

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv

Mergi la inceput

Apropo de serviciu, zilele trecute mi-am bagat nasul in dulap sa vad daca mai intru in ceva haine de munca. ..nu numai pantaloni scurti..
Si, surpriza!!!( de fapt, stiam...)..In afara de 2 fuste si bluzele din ultima perioada de sarcina...NIMIC!!!!!!

Asa ca m-am dus frumusel sa-mi refac garderoba..sa nu ma duc in aceleasi haine in fiecare zi... Totusi, nu o sa-mi iau prea multe, fiindca vreau sa intru in cele vechi.

Valentina si MAtei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Inca nu m-am hotarat de ce parte a baricadei sunt in legatura cu premergatorul.... Si nu sunt diplomata ca sa nu supar pe cineva, ci doar nu m-am informat suficient pt a-mi forma o parere.

Valentina si Amtei(10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce super ca poti sa iei puiul cu tine la munca, Vali! in ce domeniu lucrezi?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny, invatamant

Valentina si MAtei(10.04.2008)

Mergi la inceput