Puiuti de Randunici 2008!! (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Inca una si plec sa salvez gaina
Era cald si am dat si eu drumul la AC ...ma si nu se mai racorea, curgeau apele pe mine de ziceai ca nu-i adevarat...ma gandesc, o fi de la aragaz (gaina , remember ?) inchid usa la bucatarie si astept...era din ce in ce mai cald...cand colo, aerul meu era pe INCALZIRE Cand a aparut Teo spasita (ca ea umblase cu telecomanda) mai aveam un pic si dadeam in fiert inaintea gainii Cred ca am slabit un kg Un masaj, o sauna ...mai doreste cineva

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau normal ca ne vedem toate, si lansez invitatia la toata lumea care vrea sa vina, asta era urmatoarea chestie care vroiam s-o zic! dar sa vad intai ce va spune iub maine cand vine de la job, sa nu avem alte trebi!..
mimo, pupa si dintii dak vrei tu! sauna, masaaaaaaj?? acu vin!!:)))
vali nu stiam ca incepi jobul asa repede..off...nasol..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Elara...e ziua printesei? La multi ani, sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Poate treci pe la noi azi, cu o cafea ,un biscuite ceva

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mercic,sovi.Doamne ajuta.Uite linkul: http://www.ddfssbuc.org/

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mey,fetili dar aveti samanta de vorba nu gluma....tre' sa citesc din urma.
Acum a sosit si comanda la centrul de activitati al luiVlad.Abia asteptam caci este marait si vrea in brate,in picioare nicidecum pe spate...pe burta si-n picioare-i cel mai bine..Abia astept sa se trezeasc sa-l testam.Astept tot azi si jumperul caci sare-n brate mama,mama...Poate mai am si eu timp mai mult asa.
Referitor la premergator sunt contra.Andra a avut pe vremuri unul dar a cazut cu el si pana a mers in picioare singura (la 9 luni)am tinut-o eu de ma cocosasem timp de 2 sapt.jum.Asa ca...Vlad va merge cu sustinatori
Fug la citit din urma.

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Mayate rog frumos, daca le gasesti pe Cristina Goji si pe Nicol spune-le ca pot sa vina ca si ele au plecat acum cateva zile la citit din urma si cred ca au ratacit cararea ca n-au mai aparut!
Si arunca un ochi si dua canapea, vezi Simonette mai sta acolo ?

poze

Mergi la inceput

m-am plictisit........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu apar doar pe seara,cand apune soarele..sunt restanta,nu am citit nimik...dar ,azi va fac cinste:::

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
si iar POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

plec si eu pe la mall,cu sor-mea, apoi in parcul de vis-a vis, sa administram cereale la Mufa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

stiiiu bancul cu arabul
iete aici inca un banc:

Sotia pleaca in interes de serviciu.
Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face micul dejun si il ia de mana sa-l duca la gradinitza.
la gradinitza educatoarea ii ii spune tatalui ca ascest copil ii este necunoscut.
Il duce la o a doua gradinitza si la a treia.
Cand ies de la a patra gradinitza, copilul ii spune :
- Taticule, inca o gradinitza si gata ca intarzii la scoala !!!

monix, stii cum am gandit-o cu orezul? ca daca se poa clatite din faina integrala cu gem, orez basmati cu mere de ce sa nu mearga? (merele ca gemul, trase la teflon inainte sa le fierb cu restul.
Fructele crude si eu, le mananc intre mese.
hahaha eu cu aerul am patit invers azi. nu gaseam telecomanda sa opresc aerul si am degerat rau pana m-am prins ca pot opri direct de la aparat.

simo, m-am tot scobit, da nu imi dau seama pt ce dai de baut...

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput