ANTI Bucharest City Challenge
Raspunsuri - Pagina 5
Lara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena se circula mai bine si mai civilizat ca-n bucuresti... dar sa nu idealizam. populatia n-a crescut ca sa justifice traficul in plus, masinile nu s-au ieftinit... or fi de vina romanii care au fugit din traficul bucurestean |
Uuuu, Voljena, ntz, ntz, ntz. Cum poti sa spui asa ceva? Traiesti de atat timp in Londra si nu ai idee ca populatia orasului este in crestere?!? Pai si cum iti explicai tu, daca nu te superi ca te intreb faptul ca acum petreci ceva mai mult timp pana ajungi la destinatie decat acum 10 ani?
Uite aici http://www.london.gov.uk/thelondonplan/images/maps-diagrams/gif/fig-1-1.gif
Si da, te-ai prins ce-am vrut sa spun cu "turistii" care incurca traficul aici Si nu musai doar din traficul bucurestean.
Gata cu off topicul, scuze fetelor.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
voljena spune:
in 1951 erau mai multi ca acum - peste 8 mil... ai zis in ultimii 10 ani... tot nu vad o crestere vertiginoasa.
daca tot zici tu ca nu e aglomerat ca-n bucuresti io ma gandesc sa cer o formula 3 si aici, mai aude lumea de noi
andre_ea spune:
In dimineata asta a fost infernal drumul spre serviciu. Mergeai 100m (nici n-apucai sa dai a doua), mai stateai 5-10 minute. Calatorii din tramvaiul care ajunge la Unirii s-au dat jos cu o statie inainte si au mers pe jos. Mergeau mai repede ca masinile.
Toate strazile din jurul Pietei Unirii erau blocate. Fereasca sfantul sa fi avut nevoie vreo salvare nevoie sa treaca pe acolo.
Da' aude occidentu' de noi!
Simona, da si tu un link de pe un site strain despre aceasta cursa daca vrei sa cred ca foloseste la ceva. Ca link-uri de pe siteuri romanesti de 2 randuri...
Stie cineva cand se termina exact nebunia asta?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
Hai ca incercand sa aflu cand mama naibii se termina am dat peste asta:
Organizatorii s-au aratat extrem de multumiti de eveniment si spun ca Bucurestiul este un loc extrem de bun pentru astfel de curse si ca in lume e greu de gasit un loc la fel de bun. "Avem aici strazi si cladiri vechi, pe strazi nu sunt sine de tramvai iar pista nu este inconjurata de o zona de case locuibile ceea ce este foarte bine deoarece nu dorim sa ii deranjam pe locatarii care vor sa iasa din case. Parlamentarii sunt in concediu, asa ca nu vom incurca pe nimeni. Sunt perfecte conditii de organizare ale concursului. Si unde in lume mai poti gasi un peisaj ca acesta?", spune Hartmut Beyer, CEO la firma organizatoare.
Excuse me???? Da' blocurile din jur deranjate de zgomotul infernal al automobilelor? In jos spre piata Constitutiei nu-s blocuri de locuinte? Deasupra la Mega Image si mai stiu eu ce magazine nu stau oameni? Mama, cata aroganta! I-as strange de gat!
Pana la urmatoarea editie a Bucharest Challenge vor mai trece luni bune. Evenimentul s-a terminat, insa restrictiile de circulatie mai tin doua zile.
M-am prins. S-a terminat ieri. Azi isi strangeau catrafusele. De aia a fost traficul mai rau.
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
sirimie spune:
S-a terminat ieri cursa.
Andreea, socrii mei au geamul la strada fix acolo. S-au imbulzit colegi de serviciu de-ai sotului acolo, sa urmareasca cursa for free.
Nu am alte site-uri. Scrie acolo ca exista 3 circuite de genul asta, in Spania si nu mai stiu unde. Sufera si altii.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
doradora spune:
eu nu inteleg de ce se compara summit-ul cu aceste curse. in primul rand, summit-ul (pe care oricum nu l-am dorit in mod deosebit, dar l-am acceptat, ca nu am avut ce face) este un eveniment de o mare amploare, pe cand bucharest challange nu se compara ca importanta nici pe departe. in al 2lea rand, pregatirile pt summit au durat mult mai putin si au deranjat mult mai putin, credeti-ma, stau chiar in capatul bulevardului cu fantani si sunt direct afectata. in al 3lea rand, urmarile cursei de anul trecut se vad si la ora asta-ma refer la copacii taiati, sau la bordurile scoase, sau la unele marcaje de pe carosabil care te induc in eroare si nu mai stii care exact delimiteaza benzile. si sa nu mai pomenim nici zgomotul, care este foarte puternic.
asa ca, dupa mine, exista foarte multe bile negre, si nu reusesc sa inteleg de ce sa dai peste cap un centru si asa aglomerat si haotic, de ce sa nenorocesti parcul, de ce sa nenorocesti trotuarul si carosabilul, in conditiile in care, din pacate, nu suntem in stare sa reparam ceea ce am stricat. mi s-ar parea de mult mai mult bun simt sa se desfasoare aceasta competitie undeva pe langa bucuresti - am fi in continuare tara organizatoare, si nici nu s-ar crea atata discomfort pt niste locuitori care sunt la zi cu taxele si cu impozitele si care oricum nu beneficiaza nici in conditii normale de servicii la un nivel acceptabil.
chris + alexandra
bebeii nostri
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Andreea, socrii mei au geamul la strada fix acolo. S-au imbulzit colegi de serviciu de-ai sotului acolo, sa urmareasca cursa for free. |
Foarte rau! Trebuia sa cereti taxa. Macar asa se adevereau vorbele conform carora castiga si cetateanul de rand ceva.
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani
andre_ea spune:
Gata, s-a terminat, s-a uitat. Nimeni nu mai scrie nimic, nimeni nu mai incearca sa faca nimic in privinta asta.
La anu' ne vom revolta din nou .
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani