Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
cristi_2003 spune:
roxana - cate ore sa fie intre 2 no spa?
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
Cristi, poti lua 2 de 3 ori pe zi. hai sa zic minim 4-5 ore intre ele ca sa aiba timp sa inceapa metabolizarea.
Selene_Bunny spune:
roxanaz, mie partea cea mai tare (aseara era asa de tare, de zici ca aveam muschi de tragator de fiare ori de luptator de arte martiale) imi este de sub sani si pana la buric. De sub buric si pana deasupra vaginului, e mai moale putin. Care intarire e periculoasa?
cu Daria Nandini
de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
RalucaAlexa spune:
Hello din nou...
M-am intors de la dr! Cu rezultate 0! Doctorita mea era intr-o operatie ce urma sa mai dureze inca 1 ora - 1 ora si jumate! Am fost anuntate ca cel mai bine ar fi sa ne auzim in seara asta la un tel ca sa reprogramam! Ata ete... Nu-i bai! Si-asa nu eram eu prea entuziasmata de mers la dr azi! :))
Tuchi - da' ce patisi pui??? Cine te-a suparat asa tare?? Spune tu incoace ca dau na na!!!!
Cadia - ma bucur ca te-ai linistit!
Da' ce-i cu voi cu tensiunile astea mai mama ma??? Cum te simti cand iti scade tensiunea?? Ametesti cumva?? Ca mi s-a-ntamplat la un moment dat si nu stiam ce-i...
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
roxanaz spune:
Selene, sub sani nu ai burtica de sarcina - adica nu e uterul. uterul este la varsta asta pana in jurul buricului - foarte rar putin mai sus. deci intarirea in acea zona inseamna contractie.
RalucaAlexa imi pare rau.. sper sa te reprogrameze repede.
CADIA spune:
Raluca,asa se manifesta tensiunea, prin ameteli si durere la ceafa.Si eu am tensiunea maricica si incerc s-o tin sub control: fara cafea, mai putina sare, apa multa.
16+cu 
flowerbee spune:
RalucaAlexa, simptomele hipotensiunii sunt:
- ameteala
- tulburari de echilibru
- tulburari de vedere cu vedere incetosata si intunecata
- slabiciune
- fatigabilitate
- tulburari cognitive
- greata
- disconfort resimtit la nivelul capului sau gatului
- tegumente reci si umede
- cefalee
- lesin.
Eu as mai adauga tahicardie.
Hipotensiunea nu e o boala, oamenii traiesc cu ea toata viata, insa poate pune viata in pericol daca intervine brusc sub 6.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
raluca imi pare rau ca vi fara vesti.
La caderi de tensiune pe mine ma doare capul rau de tot, la un moment dat imi vine sa vomit si apoi ma ia o stare de lesin, moleseala, nu stiu cum sa o numesc, nu mai pot sa stau in picioare, mie greu sa ma misc si sa vorbesc, parca totul fac in reluare.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Naty, chestia cu imposibilitatea aproape de a vorbi o am si eu. Parca imi e greu si sa deschid gura.
Deci Roxana, suntem cadavre vii, nu? Asa se zice? Mie mi se mai zicea soparla...
Selene, poate ca ar trebui s aiti suni medicul sa il intrebi despre burtica intarita.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
edinutza spune:
Salutare burticutelor!
na ca eu sunt tare suparata,azi de dimineata iara la ora 5 fara un sfert numai puteam dormi,asa ca iara am numarat barcile de pescari,dar dupa ce am terminat m-am uiat la tv si rontaiam stiksuri,bun dupa care la vreo 7 jum am venit in dorm sa adorm si am adormit pana la 9 jum dupa care am vomitat si ma simt fara nici un chef!![]()
Selene_of draguta de tine,bine ca ai scapat de spital sa dea Dumnezeu sa numai ajungi acolo doar cand nasti si nu te intrista gandestete doar la Daria si nu baga in seama nesimtirea oamenilor!ii poveseteam aseara sotului despre ce ai povestit,mama era un pachet de nervi desi el este ff calm,trebuie cumva ca in tara noastra sa se schimbe sistemul asta medical!stai in pat si relaxeazate!
Alinuk_bine ai revenit superb apartamentul!si la fel si voi Dumnezeu sa va binecuvinteze in continuare!felicitari pt putzurica!
Eli_frumos baietel ai sa iti traiasca!ai grija si tu de tine,Slava Domnului ca s-a oprit sangerarea!
Ledi,Ange_va doresc din toata inima o casnicie binecuvantata si fericita!
Naty_LMA sotului tau!hai ca mai ai un pic si iti vezi printesa,greul a trecut
,apropo cum e cu apartamentul?a-ti gasit cumparatori?
Cristi_hai ca acu se face 4,sunt tari bancurile
!
Bee_nici eu nu vreau sa aud de carne si de aceea incerc sa mananc nuci,alune,migdale ca astea au ceva proteine!hai ca imdiat ne misca si noua bb si poate o sa scapam de astea!
Roxana_vreau si eu sa te intreb ceva si anume:are ceva daca stau cu laptopul pe burta?bine am o pernuta usoara si peste aia o pun,ma gandesc ca nu are ce sa fie rau dar vreau sa stiu si parerea ta!
Iris?Carmen?

14+
edi