Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea pai daca iti face ceza pe 5 ianuarie e ok.... nu? ca ai avea de la 1 decembrie o luna de prenatal. |
Zgarcita de mine vrea cat mai putin pre si cat mai mult post.
Daca imi pastrez 5 zile de concediu de odihna, as putea sta acasa de pe 20 decembrie. Asa as beneficia si de zilele libere date de Craciun si de Revelion si as avea cat mai mult timp bani mai multi.
Oricum nu fac ceza pe 5 ian. Nu ma prinde dr. in spital
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
19+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Selene_Bunny spune:
roxanaz, cum e cu contractiile, totusi? Prin "contractie", nu se intelege o miscare ritmica? Ceva care se strange si se relaxeaza, cu sau fara dureri? Ca am avut SI asa, dar acum NU e asa, acum sunt muschii intinsi, parca vrea sa se mareasca burta mea si sta in tensiune. Am luat No-Spa, dar nu au efect, am voie mai mult de 3 / zi?
Am si o stare de agitatie...
Cu Gynipralul e alta chestie. Pe prospect zice ca iti creste pulsul si ritmul cardiac. Plus ameteli. Mie nu-mi creste nimic. Insa copilul devine foarte agitat, ca un pui de animal in cusca. Ma si loveste ca si cum ar vrea sa scape de ceva... Simt ca il chinui cu buna stiinta, doar am citit prospectul...
cu Daria Nandini
de 21+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Mama mama, dar ce vorbarete ati fost.
In primul rand, vreau sa le felicit pe Leditia si pe Angellique pentru casatorie. sa fie intr-un ceas bun si sa aveti casa de piatra, cu puiuti sanatosi si frumosi!
Naty, tie sa iti traiasca sotul!
Leditia, si eu am problema cu tensiunea, alaltaieri era 7 cu 5 si abia dupa o cafea a crescut la 9 cu 4. Tot beau apa si mananc ceva sarat, dar nici cu saratura asta nu pot sta prea mult pentru ca apoi dau in altele, retentie de lichide, etc. Tie ti-a recomandat ceva medicul? Mie mi-a spus doar sa beau o cafeluta dimineata.
Eli, mie medicul mi-a intrerupt prenatalele in perioada cavd varsam de foarte multe ori pe zi. Acum nu mai iau nimic, insa la eco de 22 sapt o sa il intreb daca sa reiau materna.
Cristi, ai grija de tine si tine-ne la curent! Sa ne pove imediat ce vii de la medic.
Testul cu verigheta ti-l face altcineva, nu?
Lisa, eu stiu ca anticorpii se masoara lunar. Mie nu mi-a recomandat insa, pt ca nu am avut alte sarcini, avorturi sau sangerari, insa cred ca dupa sapt 22 sau 23, ma va trimite la analize.
Cadia, felicitari pentru rezultatul bun la TT.
Eu sunt umflata ca o mingiuta de la atatea mere si banane cat am mancat, pentru altceva imi face rau. Poate ar trebui sa mai pap si eu ceva carnita, dar numai ideea ma face sa ma simt rau.
Pup.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
nu stiu cum se face testul cu verigheta ca nu cred in asa ceva.
20+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
Selene, nu este obligatoriu sa simti contractiile ca pe o miscare ritmica. orice intarire a uterului (atentie, nu mai sus, in stomac) este o contractie. poate sa fie generalizata sau doar o particica. no-spa poti lua max 6 pe zi. cu gynipral-ul.... ata ete. poate mari pulsul tau imperceptibil dar daca actioneaza prin declansarea mecanismului de eliberare a adrenalinei... il influenteaza pe el. daca mai era pregnyl iti spuneam sa il suni pe medic si sa il intrebi daca poti face injectiile cu pregnyl in locul gynipral-ului asta. dar... uite ca si asta e o problema.
Andre_ea si eu as vrea asa... eu ma tin sa stau la munca pana la 20 decembrie. sper sa si pot....
Leditia spune:
flo,9 cu 4?e mica rau..4 ala ma ingrijoreaza..
Eu am avut niste zile mai proaste cu tensiune mare,am fost la dr si era 13 cu 7..si de atunci mi-o iau in fiecare sapt.Am renuntat la sare si cafea,mananc numai fructe si legume si gratar sau mancare gatita fara sare..si beau f multa apa.Tensiunea mea a scazut apoi,am scris..iar ieri era 11 cu 6(dar bausem de dim o cola rece).Banuiesc ca atunci a fost doar un accident,dar totusi pt linistea mea merg saptamanal sa-mi iau tensiunea.Doar in cazul in care nu se potolea si ramanea mare atunci ma trimitea la un cardiolog..
Ai grija cu tensiunea aia asa mica..
POZE
Minunica mea
19+ 
Naty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Leditia
Eu ![]() POZE Minunica mea 19+ ![]() |
De unde esti?
Mie imi plac mult oltenii, ma simt tare bine cand sunt acolo.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Ledi, eu tensiunea de 9 si ceva am avut-o toata viata.
Uneori insa ma simt atat de ametita incat imi iau tensiunea ca sa vad ce fac. Am un tensiometru electronic acasa, foarte usor de folosit. Alaltaieri, cand am avut 7 cu 5, nici nu puteam ridica capul de pe perna, eram ca o carpa iar capul ma durea rau de tot. Bine ca am invatat ce sa fac atunci cand e prea mica: apa multa rapid, ceva sarat si stat in picioare.
Trebuie sa avem grija cu tensiunea asta ca apar tot felul de problemute din cauza ei. Eu am mai si lesinat (inconstienta la sala de fitness cand am facut thermo) si am avut probleme si cu anesteziile.
Fetelor, atentie!
Cristi, mie mi-au facut testul cu sarea in cap (eu nu stiam) si a iesit baiat, iar eu am in burtica o fetita minunata. Deci, nici eu nu cred, eram doar curioasa.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Naty spune:
bee merci pentru urari.
Mie mai imi creste tensiunea si cu ciocolata neagra. Eu cand fac crize de hipotensiune am 6 cu 4 - 6 cu 3, odata chiar 5 cu 3 am facut. Bag repede ceva foarte sarat, multa apa, ciocolata neagra si cafea si in aprox. 10 minute incepe sa creasca.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
18+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty bee merci pentru urari. Mie mai imi creste tensiunea si cu ciocolata neagra. Eu cand fac crize de hipotensiune am 6 cu 4 - 6 cu 3, odata chiar 5 cu 3 am facut. Bag repede ceva foarte sarat, multa apa, ciocolata neagra si cafea si in aprox. 10 minute incepe sa creasca. |
ce-mi place cand aud ca si altii is cadavre vii
si da, sigur ca merge la fix cu ciocolata neagra ca la concentratia ei de cacao.... echivaleaza cu un espresso