Aspirante cu vechime medie (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

O las aici aburinda sa va serviti singurele, ca acu` chiar plec!!!
Vb. mai tarziu.

Lili

http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

'Neata si de la mine...Am sa-ti fac 2 nepoti mama...

...Mereu sperand si visand la un ...

1+

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diaconmaria

'Neata si de la mine...Am sa-ti fac 2 nepoti mama...

1+

Maria

venisi maicuta??

Lili

Mergi la inceput

pai am simtit iz de rom mexican

1+

Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diaconmaria

pai am simtit iz de rom mexican

1+

Maria

oare de unde, ca eu nu am respirat inspre monitor...

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Oana, te mai intreb ceva, scuze daca te supar: ai zis ca ai avut in ianuarie un avort menstrual - a fost cumva din cauza progesteronului? Ca ai zis ca il aveai mic... mai stii cumva cat de mic? Ca sa fac o comparatie cu mine. Eu cred ca luna tracuta e posibil si la mine, ca prea a fost ciudat!!!!
Daca nu vrei sa vb. despre asta, o sa te inteleg...

Lili

Maria, stai linistita...pot vorbi despre ce a fost...a trecut destul timp.
Deci s-a intamplat chiar in luna in care mi-am facut progesteronul. Mie mi-a iesti 0.77, unde limitele erau intre 1.5-20. Deci exraordinar de mic. Mi-am zis ca o sa fac tratament de luna ce vine. Nu am mai apucat pentru ca prin z34 mi-am facut un test si a iesit slab pozitiv. Mi-am facut si bhcg-ul care crescuse un pic, dar nu cat pt o sarcna normala. Mi-am sunat dr si mi-a zis sa iau Duphaston 1/zi. Mult prea putin pt ce valoare mica aveam si oricum eram prea tarziu in z34 sa mai fac ceva.
Intre timp mi-am schimbat dr-ta si cea de acum mi-a spus ca lipsa de progesteron a dus la avort menstrual. A fost atunci un cm fff dureros din pacate, plus eliminarea de chaguri maaari de tot.
Daca te mai pot ajuta cu ceva, zi-mi...la teorie is buna, prost stau cu practica.

Aaaa... ma intrebai ce se intampla daca iei mai multe zile Duphaston. Singura chesti va fi ca daca e sa iti vine cm-ul va veni mai tarziu. Adica la 3-5 zile de cand opresti Duphastonul. Rau nu are ce sa faca.

P.S. Neata la fete!

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Oana, mie mi-a zis ca dupa ovulatie sa iau 6 utrogestan/zi.Oare e pres mult??? timp de 10 zile...

1+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Maria,la utrogestan am vazut ca se dozeaza altfel. Nu stiu sa iti zic de ce. Stiu doar ca diferenta dintre Duphaston si Utrogestan este ca primul contine progesteron sintetic si al doile natural. Probabil si de aici diferenta de dozaj.

Oana

Un vis am...un

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neata si de la noi

Puiul meu mi-a facut un circ ieri seara de numa numa... Pana la urma cu chiu cu vai a adormit pe la 10 fara un sfert pana la 3 cand a papacit si apoi la 7 cand mami era fresh deja.
Acum am papat, si gata sunt fresh de o noua zi cu piticotul-atomic.

Citat:
citat din mesajul lui arde2010

Citat:
citat din mesajul lui fecian
La 3 luni ce sa ii explic?? Oricum nu stiu cat va intelege din ce se va intampla...mizez pe faptul ca e mic si nu isi va da seama de ce se intampla. Acum nu pot zice nimic, ca deh are personalitate copchilu'.

cum adica la 3 luni??? Pai cand vrei tu sa il duci la gradi??? Ca ai zis "in curand"... ce oi fi inteles io???? tre sa ma las de !!!!!!!

Lili

Exact cum ai inteles. Il duc la 3 luni la gradi pentru ca eu ma intorc la servici. Aici tot concediul meu pre si post natal e de 16 saptamani. Altul nu mai am. Mai pot sa imi iau timp de 6 luni o zi pe saptamana liber...apoi, nika.
Aici asa se procedeaza...puii sunt trimisi la gradi chiar si de la 6 saptamani.
Deja stiu cum e, am vazut locul, i-au pregatit dulapiorul pentru hainutze...I-am facut jurnalul de gradi.
Aici va fi la gradi pana la varsta de 4 ani cand va intra la scoala. Da, da, ati inteles bine. Aici se intra la scoala la 4 ani fix. Nu conteaza cand implineste 4 ani( ianuarie, iulie, etc). In momentul in care are 4 ani va merge la scoala. E un pic ciudat sistemul aici..

Gata, ma duc sa spal vasele in bucatarie, pana nu se trezeste.

Va pup pe toate

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

'neatza fete dragi!

mai aveti o cescuta de cafea si pt. mine?
eu azi stau acasica, nu ma simt pre agrozav. se pare ca mi-au cam revenit starile de rau din primul trimestru de sarcina!
dupa-amiaza merg la doctor, sper sa fie totul ok.
maria, ma bucur mult ca ai gasit pregnyl, Doamne ajuta sa se intample minunea luna aceasta!!!!

27+ Denis Stefan

Mergi la inceput