Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si de la noi.
eu sunt chiaunita rau, Ghighi nu-mi da nici un moment de respiro, s-a invatat cu bunicile tare mamos.
ma duc la baie si urla efectiv langa usa pana ies, urla din toti rarunchii de zici ca lesina .
nu pot sa ies din camera ca vine peste tot dupa mine, mai devreme era sa-si traga-n cap suportul de vase plin cu farfurii, furculite, cutite....cat suntem in bucatarie deschide toate sertarele si scoate tot de-acolo, mobila e de-asa natura ca nu pot sa lipesc scoch pe sertare sa le sigilez.
efectiv nu pot sa fac nimic, daca vreau sa calc trage de masa de calcat si de firul fierului de calcat, daca vreau sa fac mancare vine dupa mine si se joaca la usa aragazului sau la dulapuri, casa-i plina cu sosete si chiloti pe care-i scoate din sertarele pe care a reusit sa le deschida si ii plimba dupa el, am gasit sosete si-n bucatarie, au ramas amintiri vremurile cand reuseam si eu sa fumez juma de tigara, acum o sting dupa 2 fumuri ca vine dupa mine, se agata de rochie si ma trage dupa el.azi s-a trezit de la 6 si pana pe la 12 a fost ca o morisca, a adormit in sfarsit si am reusit sa-i fac mancare dar s-a trezit repede, am furat si eu aproape o ora de somn.
of, vreau concediu .......

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Rox, si Andrei e plin de bubite rosii si sigur nu de la lapte. Eu l-am gasit ok cand am venit din concediu , acum, de vreo 3 zile s-a iritat si are bubite. O fi ceva in atmosfera ? Duminica am fost in parc si erau multe elicoptere care zburau la joasa altitudine, eu suspectez ca au imprastiat ceva substante ca nu mai am gandacei zburatori si nici tantari. O fi de la asta ? A, si i-am dat numai papa facut in casa, deci si borcanelele ies din calcul.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Daca doriti sa ne revedeti:

http://community.webshots.com/album/565531217lCkwzF

emma si andrei

foarte frumoase poze, sa-ti traiasca puiul !
tu ai fost cumva gimnasta ? parca te-am vazut la tv.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Pina atunci, singura poza, Daria cu bui la 11 luni: http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/2777130967/

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

ce domnisorica eleganta si expresiva ....pupici !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Prisi, nu stiu cand ai pus poze noi dar eu acum ti-am vazut absolventa si mi-a placut foarte mult, e dulce foc !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Nu am mai intrat de multisor pe la voi. in sfarsit pe 6 sept plecam si noi in concediu o sapt.insa fara fata, numai noi 2.
A fost cineva in Bulgaria, Elenite?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

intrebare: unde poate fi ascuns telefonul mobil ? e pus pe mute si s-a jucat Ghighi cu el, ieri l-a bagat intr-un sertar la bucatarie, acum nu-l gasesc nicaieri.

filme Ghighi

Mergi la inceput

cristina, eu am fost in Sveti Konstantin ( excelent), la Nisipuri ( asa si asa, aglomeratie mare ) si in trecere la Albena si Balcik. Balcikul merita vizitat, are gradina reginei superba, intrarea era 5 leva atunci.
Am ajuns sa dau si sfaturi in legatura cu concediu, adica, asa cum zicea si Roxana, foarte bine ca mergi fara bb in concediu, e prea micuta si e bataie mare de cap sa va faceti programul dupa ea.
O sa vezi ca o sa fie bine, mai ales daca o lasi cu o persoana de incredere, va relaxati .

filme Ghighi

Mergi la inceput

bag seama ca daca am aparut eu nu mai dati pe-aici, asa-i ?
inca n-am gasit telefonul !!!!

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Am ajuns si noi in sfarsit acasa dupa multe calatorii cu peripetii.
Asa ca dam fugutza un pic pe forum sa pupam fetele cu bebici maaaaari si frumosi si sa mai punem si noi o poza ca sigur ne-a uitat lumea.
Vacantza a fost super dar i-am cam dat kilometraju' peste cap piticului, care s-a purtat nesperat de bine, mai putin o experienta neplacuta in Romania unde a facut pojarel.
Asadar sa va povestim un pic itinerarul celui mai plimbaret pitic: Am plecat din Doha in Romania(in Bucuresti), apoi mers la mare, apoi la Ploiesti, la cealalta bunicuta, apoi la Brasov, la nasici, inapoi Bucuresti (unde se intampla minunea cu pojarelul), apoi plecat in Doha (unde am stat 20 de ore), apoi plecat in Tailanda (o saptamana), apoi intors in Doha (unde stationam). Si ca nu fusesera destule preumblari, experienta cea mai nasoala a fost ca ni s-a anulat zborul din Tailanda, asa ca a trebuit sa facem o escala de o noapte in Sri Lanka (unde nu v-as sugera niciodata sa ajungeti). Resortul unde ne-au cazat frumos tare, dar sa nu iesi pe strada…
In Tailanda in schimb a fost super, in Phuket mai exact (pacat ca unii oameni strica locul, dar deh, asa e peste tot).
Asadar asteptam sa-i dati piticului Vlad un premiu ceva, asa pentru “Cel mai Cuminte Plimbaret”, si noua pentru “Cei mai nebuni parinti care si-au tarat copilul pin lume”, dar sincer nu ar fi avut farmec vacanta fara el, o sa-l vedeti cum a adormit saracu’ pe elefant, sau in barca cu motor care facea un zgomot infernal, de avioane nu mai vorbim, nu vreti sa va imaginati cum e sa tii un pitic atomic intr-un loc 9 ore (si nu l-am pastilat cu nimic sa adoarma sau ceva).
Acum va pupam ca fugim la papa!

Ramona si Vlad

Poze Tailanda http://community.webshots.com/album/565531624ozOEsg

Mergi la inceput