Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (178)
Raspunsuri - Pagina 4
prisi spune:
papanash multumim 
telefonul poate fi intre pernele canapelei, intre jucarii , sub mobila....
spor la cautat
noi am fost afara si "am mers in ham" asa ca a cam obosit si dupa baita si 240 ml de lapte doarme dusa, sper sa doarma toata noapte ca in ultimele 2 nopti s-a trzit pe la 4 sa bea un bibe apoi a dormit pana la 7, cred ca nu ii tine papa de seara pana dimineata
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Alergie este, asta seara am vazut si eu bubele. De regula eu fac tipul asta de urticarie in fiecare toamna, au fost ani in care m-a tinut si cate o luna. Anul trecut am scapat. Sa vedem acum. Deocamdata Bubu are clar urticarie, este pe gluconat de calciu si zyrtec.
Nu cred nici eu ca este de la Nan3. A mai avut un astfel de episod de urticarie cand am fost noi in Franta, a trecut repede, dr nu a stiut exact ce este. Cert este ca atunci era pe Nan2 si manca borcanele, deci nu pot da vina pe mancarea gatita. Am tot insistat la bona sa vedem ce i-a pus in mancare, poate o rosie sau ceva ce putea fi alergen. Insa zice ea ca nimic de genul asta. Bona tot da vina pe piersicile luate de la piata.
Ma rog...Posibil sa fie si de la alte substante, joia trecuta la noi s-a stropit pentru ca e invazie de viespii.
Una peste alta nu stiu ce sa ii scot ca sa ma conving care este cauza. O sa ii fac si niste copro, imi amintesc ca atunci cand aveam eu chestia asta ma tot suspectau de paraziti. intr-un an ma tratasera simultan de paraziti, raie, alergie si nu mai stiu ce de stomac. Pana la urma dupa o luna am scapat. Sper sa nu aiba si el ceva similar.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
prisi spune:
Ramona superbe pozele
, de peisaje ce sa mai zic, raiul pe pamant , iar Vlad super truper, cum ar zice tati al nostru e de gasca, tine la tavaleala![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
offf Rox, multa sanatate Andreiului nostru preferat sa ii treaca repede si sa nu fie decat o alergie usoara , multi 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
gabitz78 spune:
ramona - wow, super...clar, vlad are toate premiile posibile!

rox - multa sanatate lui andrei.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi offf Rox, multa sanatate Andreiului nostru preferat sa ii treaca repede si sa nu fie decat o alergie usoara , multi ![]() poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
bag seama ca Marta si Miruna au pus okii pe Bubu
nici nu-i de mirare, asa baiat frumos si carliontat... !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
cine ghiceste unde era telefonul ?????
ce premiu sa ofer ? 2 persoane stiu unde era, una e tati, alta e la mare, nu spui cine, secret .
deci, cine ghiceste ??????
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonarosca Asadar asteptam sa-i dati piticului Vlad un premiu ceva, asa pentru “Cel mai Cuminte Plimbaret”, si noua pentru “Cei mai nebuni parinti care si-au tarat copilul pin lume”, dar sincer nu ar fi avut farmec vacanta fara el, o sa-l vedeti cum a adormit saracu’ pe elefant, sau in barca cu motor care facea un zgomot infernal, de avioane nu mai vorbim, nu vreti sa va imaginati cum e sa tii un pitic atomic intr-un loc 9 ore (si nu l-am pastilat cu nimic sa adoarma sau ceva). Ramona si VladPoze Tailanda http://community.webshots.com/album/565531624ozOEsg |
voi sunteti cei mai anormali parinti de care am auzit, dar in cel mai bun sens al cuvantului, iar pustiul e o minune a naturii fiindca a fost asa adaptabil, e clar cel mai umblat de pana acum, nu numai prin nr. de kilometri ci prin originalitatea si dificultatea traseului vostru.
extraordinar !
multe felicitari !
filme Ghighi
papanash spune:
Gabitz, ce face piticutza ? pup-o dulce din partea mea. cum mai e cu piciorushele ?
filme Ghighi
devylla spune:
Neataa.
Papanash suntem ok
Stii,tocmai ai descris-o pe Erika intr-un mesaj anterios...aia cu agatatul de rochie si urlatul langa usa de toaleta...cam asa e si mogalneata.
a racit...are febra de 2 zile,initial am crezut ca sunt dintii si de aici si febra...insa aseara a tusit putin,in cursul diminetii o duc la medic.Ea este insa tare vioaie,mananca ceva mai putin insa se joaca ca si cand n-ar avea nimic.
Am facut rezervarea,pe 29 octombrie ajungem in tara.Avem escala la Amsterdam(4 ore) si nush ce o sa facem atata timp...
Am o intrebare pentru mamicile care au calatorit singure cu bebeii.La intrarea in tara ati avut nevoie de o declaratie din partea tatalui in care isi da acordul de-a lasa minorul sa intre pe teritoriul Romaniei?Mentionez ca Erika va intra in tara cu pasaport japonez,deci ca cetatean japonez.(inca n-are certificat romanesc)
Si inca o chestie de care m-am lovit si nu stiu cat de adevarata
este informatia.Vreau sa ii fac certificatul romanesc...in afara faptului ca iti trebuiesc o groaza de acte legalizate,cu apostila si traduse...mai nou,mi s-a spus ca nu se mai elibereaza certificatul decat in prezenta tatalui.(lege noua cica)Iar noi nu stiu cand o sa avem ocazia de-a ajunge in Romania impreuna...oare e adevarat,are cineva idee?
Fug sa intind rufele,si apoi la munca.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Vlad