Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
si iasm,i la inceput (primele zi;le( cum ajungea sus unde dorea ea (la canapea, pe mobila) isi dadea drumul al manute si cadea. apoi a invatat frumos sa se puna in fundulet cand isi da drumul. acuma mie frica, ca se ridica pe pereti si vrea sa mearga si eu am aproape peste tot gresie pe jos!!!aveti vreun sfat??

Sunt in magazinele pt copii niste sosete ca niste opincute,au talpa de piele.Ca sa nu alunece ii poti pune ceva de genul asta.
Noi n-avem gresie,deci am scapat de-un stres dar am o prietena care pentru perioada asta de invatat mersul,a acoperit o buna parte din gresie cu pres de ala de burete,ce se pune la baie.Nu stiu exact cum ii zice.Nu aluneca si mai atenueaza din socul caderii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei
si acum ma tot gandesc cu groaza..mai poate fi vb de intarcatcand ...
mai ales ca ma tot gandesc mereu la vb tale miha..ca tb sa fi convisa si coerenta, eu prima de toate..nu am luat nici o decizie ..defapt nici nu indraznesc sa ma gandesc...sau ma gandesc cu mare groaza

E clar ca nu esti pregatita draga mami. Iar fata stie ea ca nu e bun bibe la varsta asta.E ditai don'soara si tu vrei sa-i dai bibe?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Deci am dat cu intarziere cafeaua? . Lasa ca e bine sa fie din belsug.

Nici prea multa ca p-aia ne apuca pandaliile.
Uite ca iau si eu o cefeluta...azi e cald si nu iesim acum dimineata.Asa ca is bagaboanda pe forum.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
ALINA, foarte frumos sta Maria in picioruse! Se pricepe sa si spele?

Da,da...si eu la fel zic.
Alina atentie la caldura degajata de geamul masinii de spalat.Uneori,frige. De fapt,atunci cand speli la temperatura mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
si iasm,i la inceput (primele zi;le( cum ajungea sus unde dorea ea (la canapea, pe mobila) isi dadea drumul al manute si cadea. apoi a invatat frumos sa se puna in fundulet cand isi da drumul. acuma mie frica, ca se ridica pe pereti si vrea sa mearga si eu am aproape peste tot gresie pe jos!!!aveti vreun sfat??

Sunt in magazinele pt copii niste sosete ca niste opincute,au talpa de piele.Ca sa nu alunece ii poti pune ceva de genul asta.
Noi n-avem gresie,deci am scapat de-un stres dar am o prietena care pentru perioada asta de invatat mersul,a acoperit o buna parte din gresie cu pres de ala de burete,ce se pune la baie.Nu stiu exact cum ii zice.Nu aluneca si mai atenueaza din socul caderii.

miha, multumesc frumos de raspuns. sosetele avem "antiderapante".... si tocmai azi zicea sotzu' sa luam covorase dinalea ce se pun in vana si sa le prindem de gresie pe alocuri. eu am gandeam sa punem mocheta peste toata greisa...dar nu se prea merita pt juma de an sa punem.
pusi multi!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
miha, multumesc frumos de raspuns. sosetele avem "antiderapante".... si tocmai azi zicea sotzu' sa luam covorase dinalea ce se pun in vana si sa le prindem de gresie pe alocuri. eu am gandeam sa punem mocheta peste toata greisa...dar nu se prea merita pt juma de an sa punem.
pusi multi!!!

Despre chestiile alea cu ventuze zici?Da,ar fi o idee,dar is cam scumpe si nu stiu daca merita investitia.La fel si cu mocheta,care in plus mai "tine" si praful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da miha de alea vb. dar nu toata casa sa pun ci doar pe alocuri.

Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai mocheta tine praful...da si fara..mi se pare tare greu..praf oricum este peste tot si mereu, oricat m-as stradui..doar asa daca as fi super woman, sa aspir si sa sterg zilnic..ceea ce eu inca nu reusesc..

miha..am niste foi de napolitana...deocamdata..dupa ce le-am tinut vreo luna in dulap..acum le-am scos la vedere..de vreo 2 zile...sper ca in urmat. 2 zile sa reusesc sa le si umplu..:):)

vreo reteta ceva? cu cacao..nuca..unt..ceva de genu..nu cu o tona de miere cum am gasit eu pe un site..ca nu imi place f dulce

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo precis mai stai si dupa crema vreo 2 luni asa ca baga foile "crude"

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca...maine astept sa vina nasii pe la noi..si cred ca o sa ma invrednicesc mai repejor..altfel..intr-adevar, cine stie cat le mai tineam si pe dulap...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput