Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Mai e bine ca mananca cat de cat ca sunt in parc mamici cu copilasi mai marisori care vin cu castronelul dupa ele,aia se joaca si ele ii indoapa.
Si eu tot 3 luni o sa iau
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
rxandra spune:
Buna dimineata!
Ellis, unde ai comandat pastilele? pe site-ul lor? Si cum ti le trimit?
Multumesc.
O zi buna tuturor!
Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)
Vasari spune:
Buna dimineata!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rxandra Buna dimineata! Ellis, unde ai comandat pastilele? pe site-ul lor? Si cum ti le trimit? Multumesc. O zi buna tuturor! Ruxandra & princess EVA(25.11.2007) |
pe site-ul lor le-am comandat si vin cam in 3 zile prin posta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna dimineata! Alina si Maria - 3 NOV 2007 Primul orice _ Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
care dimineata la 11?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Vasari spune:
Anca, deja m-ai penalizat?![]()
M-am trezit la 8:30, dar acum am reusit sa scriu. Cat ai slabit de la pastile si in cat timp?
Noi am spalat balconul, ca Maria isi face veacul pe-acolo, l-am golit de tot si acum asteptam, asa curat vad ca nu-i prea place. :))
Sa nu uit, mi-au facut pofta pastele!!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
8.30??????????
Pai iau cam de 2 saptamani si cred ca am dat jos vreo 2 kg,inca nu m-am cantarit dar se vede bine la cm ca am intrat intr-o pereche de blugi de dinainte de a ramane gravida
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
adinag spune:
Buna,
a dormit si Floris mai bine noaptea asta, poatepentru ca e mai racoare, sau ce stiu eu...
Nu am gasit nimic pentru mine in oras, dar nu malas ;-)
Mi-ati facut si mie pofta cu pastele alea, si de fapt as fi vrut sa slabesc, dar slabitul merge fff incet la mine. Dar na, incet si sigur, nu? Sa vedem cum ne intoarcem din concediu, ca e all inclusive si daca imi da cineva toata ziua mancare, si eu am mai si platit-o, tare greu imi e sa zic nu! ![]()
Ne-am cumparat in sfarsit un babyphone nou, ca ala vechi, inca de la Jasmina, era sricat, ceva un contact, si mai auzeam si taximetristii discutand.
Lala, tare frumusel pletosul tau, vorba Ancai: parul lui ma omoara!
Am vazut la Floris al treilea dintisor, un incisiv de sus, umfalt taaaare, coborat jos-jos, insa nu se vede nici un puct sau muchie alba. Oare cat o mai dura? 
Recunosc ca am uitat complet ce am citit aseara, cand eram deja prea obosita sa mai raspund.
Ellis azi e ziua cea mare?
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Si eu si Roxxy o primim prin posta dar stiu de la cineva din parc, care optase la inceput pentru asta, ca mai sareau cate o luna si aduceau luna viitoare retroactiv. Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
Vad ca luna asta sunt probleme peste tot. Nici in sectorul 3 nu a intrat pe card. E prima luna cand se intampla

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

ALESSIA MARIA (20.11.2007)