Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
ellis spune:
AMY - merci, dau de baut azi, ca de maine intru la regim!
ANCUTA, MAMA, SCRISESEI UN AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOR CA M-AM SI SPERIAT!
ADRIANA, ADINA, multumim, pupici.
BB- exact pe aia o avem, e incantata de ea, o loveste, tipa, se bucura, se duce dupa ea...
ELADEEA - azi noapte am schimbat-o in somn, ca dormea cu spatele pe burta mea si era fleasca...tot timpul transpira cand doarme.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
bb_yasmi spune:
va multumesc de raspunsuri. tot asa o tin si eu pe iasmi, in body cu maneca scurta sau maieu si uneori cu sosetele, dar majoritatea timpului fara ca aluneca pe podele cu ele in picioare.
ellis, si eu ma gandeam ca va fi iasmi interesata de ea, macar la inceput.
si iasminei ii plac lucrurile care nu sunt pt ea!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
In cazul unei infectii numarul de globule albe scade,de asta se impune o hemoleucograma inainte de a incepe un tratament,care necesita sau nu antibiotic. Dar dupa? Stiu de la pediatra ca ibuprofenul e "mancator" de fier...poate de asta...Chiar nu stiu ce sa-ti spun.Faci si tu cum crezi...Sau intreaba si de pediatra voastra...Eiii...si la urma toata o hemoleucograma nu e decat o intepatura in degetel... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Dar ea nu a luat ipubrofen deloc. Si stiu ca nu e mare lucru sa ii ia sange din deget dar la cat e ea speriata de doctori...si cu stetoscopul daca se apropie de ea urla cat o tin plamanii
asa ca nu as vrea sa o mai stresez degeaba. Si oricum nu bronsiolita a fost motivul pentru care ne-a spus sa facem analizele sau vreunul din siropurile pe care i le-am dat ci acela ca dupa 4 luni multi copii pot fi anemici. Multumesc de raspuns!

adyanna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Vasari
Ce-a mai invatat? :)) E autodidacta... Acum se crede in armata: freaca podelele cu periuta de dinti! Alina si Maria - 3 NOV 2007 Primul orice _ Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Foarte tare!
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 salut mamici! am si eu o intrebare incuietoare.. bebeii vostri transpira mult? al meu daca se agita un pic jucandu-se e leoarca tot... sau cand se trezeste, e ud pe parut si pe spate... credeti ca e vreo problema? cineva zicea ca paote e lipsa de vit. D... ati auzit asa ceva? pusici! o seara frumaosa si mai racoroasa! ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Si Antonia transpira destul de mult. Dar eu ma gandesc doar ca e foarte cald. Si eu transpir la fel de mult. Ar trebui sa ma vedeti dupa ce termin pregatirile de iesit afara si dupa ce o imbrac pe ea,....ar trebui sa fac dusul atunci si nu inainte de a incepe pregatirile

adyanna spune:
| citat din mesajul lui ellis E CINEVA DIN SECT 2 (ADRIANA, ROXXY) CARE NU SI-A PRIMIT INDEMNIZATIA SI ALOCATIA - PE CARD? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Si eu si Roxxy o primim prin posta dar stiu de la cineva din parc, care optase la inceput pentru asta, ca mai sareau cate o luna si aduceau luna viitoare retroactiv.
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Poze noi cu Andrei in plina explorare a livingului : http://good-times.webshots.com/album/564769236YJTCFT?start=36 O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
mare mester ...si parul lui ma omoara
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCUTA, MAMA, SCRISESEI UN AJUTOOOOOOOOOOOOOOOOR CA M-AM SI SPERIAT! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Pai am scris asa ca poate ma ajuta cineva cu un nr de tel dar vad ca nu a functionat asa ca azi ma duc pana acolo sa vad cum sta treaba

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Neata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

Stiu de la pediatra ca ibuprofenul e "mancator" de fier...poate de asta...Chiar nu stiu ce sa-ti spun.Faci si tu cum crezi...Sau intreaba si de pediatra voastra...Eiii...si la urma