Regasiri (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi azi am fost la pediatra! Toate bune si frumoase, mi-a dat trimitere pentru coprocultura, coproparazitologic, IDR si exudat + pentru mine niste analize! Dupa ce fac analizele imi da avizul si o pot duce la gradi- cel mai probabil luni va fi prima zi pentru noi!

Problema e ca Alex iara s-a ingrasat, are 18Kg la 93cm, asa ca e la regim! Cica nu trebuia sa sara de 14kg! Asa ca nu fainoase, nu banane, nu dulciuri, nu ulei si alte grasimi, iaurturi degresate etc...lapte 500ml/zi! Fi-mea manca 2 banane /zi , acum cica sa-i dau una pe saptamana ......, nu stiu ce voi face cand vom iesi pe afara si se va uita in gura copiilor sa vada ce mananca, sunt foarte obosita ca suntem plecate de la 9 si dabea acum am ajuns acasa! Merg sa dorm si revin! va pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am revenit - intre timp amvb la telefon cu Dia - super bine s-a comportat Oana la gradi pentru prima zi. tot asa inainte Oana!

Aka - nu. Ami nu merge la gradi. Are bunicii in Timisoara si are cine sa stea cu ea - fac cu randul - plus ca mamica ei e iarasi gravi si deci in curand va avea un fratior - sau o surioara si va avea cine sa stea casa cu ea. De la anu.
Stiu ca era fain sa aibape cineva cunoscut alaturi - dar din pacate ... asta e.
De aceea stau eu langa ea atata timp cat are nevoie pana se adapteaza.
Problema e ca nici in parc nu ma pot indeparta prea mult de ea - deci si acolo macauta din priviri - asa ca eu presimt ca si prin octombrie o sa va povestesc despre cum am petrecut NOI la gradi.

Carla si Karei ii plac bananele - insa noi nu-i prea dam din cauza ca o constipa fff tare. n parc - unde intorci capul este cate o mamica cu o banana in mana si da copilului. Ii distrag atentia si o indepartez - sau ii dau altceva sa pape in acel moment. Sa ai in permanenta la tine un mar - eventual si un cutit - sa-i poti da o felie si sa-i distragi atentia de la banana.

ma duc sa citesc -revin

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro, daca am ce scrie, scriu! daca nu, nu!..mai si pleaca omu in wk!

,,stii pentru ce-s? stii! ca ai stat cu ea! stai cu ea cat se poate, va fi mai bine pt ea...

naspa faza cu mancarea.... daca ii pui un pachetel la ea sa aveti in caz ca au in fiecare dimineata fulgi? si daca e la program scurt, mai apucati pranzul? io zic sa iei borcanu dupa tine pana te lamuresti ce si cum!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

asa ...
ma bucur ca a mai dat pe la noi si Diana. si pupam gras si flacaii. citeste-ne mami - si cand mai ai nitel timp - in aceea zi lejera de la lucru - intra si maida-ne de veste despre voi.
Koko avem in parc o mamica cu tripleti - de cate ori o vad - ma gandesc la tine si te admir. Copiiasteia sunt mai mari decat Karina - dar altceva decat carutz nu au vazut - desi ies la plimbare cu un carutz dublu - condus de bunica - acolo stau baietii si un carutz simplu condus de mamica in care sta fetita. Pe acesti copii nu i-am vazut deloc zburdand in parc - deci doar in carutz ii tine - pe acelasi considerent - ca unul pleaca intr-o directie si ceilalti doi sigur au cu totul alte directii - si ei nu fac fata - desi uneori il au cu ei si pe bunicu.

asa ca - mami -jos palaria ca esti rupta doar in doua, da? e uimitor cum poti sa faci fata celor doi cu iutii stiu eu unde. Te pup mami tare de tot.

Danita pus la bookmarks cele 3 povesti sa le reiau - ca prea pe fuga am citit - revin si cu votul cand am timp - poate de la lucru . Te pup mare si gras si asteptam si povestea nr. 4, da?
Dodo cum te mai simti?
V-am spus ca si cumnatica mea e gravi??? Da da- sora lui Dani -si vai de ea ca are numai 47 de kg si nu poate manca nimica - nu stiu cu ce traieste - zice ca nici macar la emisiuni in care se gateste nu se poate uita. Doamne ajuta!
marani - uite www.babypoint.ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=413" target="_blank">aici un site - de la aceasta tipa luam noi papa pentru Karina, cizme eu nu am luat, stiu ca are si cizme de cauciuc pentru copii de la o prietena de-a mea care a luat si cica sunt super.
Ma bucur ca Bubamara va calca pe urme.

revin io, cand pot/daca mai pot - plange

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

referitor la gradinte, eu nu sunt de acord sa.mi duc copilul undeva unde lasa parintii sa stea cu copiii, dupa ce ivan se va obisnui si va merge normal si zilnic la gradinita, sa vina altii sa stea parintii cu ei si el sa se intrebe de ce cu el nu sta nimeni mi se pare cel mai rau lucru intalnit....si sper sa.l evit cat pot

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

referitor la gradinte, eu nu sunt de acord sa.mi duc copilul undeva unde lasa parintii sa stea cu copiii, dupa ce ivan se va obisnui si va merge normal si zilnic la gradinita, sa vina altii sa stea parintii cu ei si el sa se intrebe de ce cu el nu sta nimeni mi se pare cel mai rau lucru intalnit....si sper sa.l evit cat pot

Odata a trecut o mamica intr-o sala spre puiul sau...incaltata bineinteles... peste saltelutele pe care copiii dorm sau se joaca...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

Dodo cum te mai simti?
V-am spus ca si cumnatica mea e gravi??? Da da- sora lui Dani -si vai de ea ca are numai 47 de kg si nu poate manca nimica - nu stiu cu ce traieste - zice ca nici macar la emisiuni in care se gateste nu se poate uita. Doamne ajuta!

Multumesc de intrebare,totul e ok.Am dor greturi de dimineata si asta daca nu rontai nimik(unul-doi biscuiti)inaite de a ma ridica din pat.In rest pot manca ,ma sunt si mirosuri care-mi dau senzatia de greata,dar trece destul de repede cu castraveti murati sau struguri.Multa sanatate cumnatei tale.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ia uite ce curajoasa e cristinuta de AKA,cum ramane ea la gradi sa se joace...brava ei!si mai mananca si tarte,care nu-i placeau acasa...draga de ea!

DBUNNY....pai greseala e a celor din institutie care au lasat mamicile sa intre incaltate.la gradinita unde vor merge sandokanii,de la usa ne-a spus sa ne descaltam,cu totii(eram toti 4).erau presulete unde sa ne asezam papucii si saculete frumos colorate pt papuceii copchiilor...dar si mamica aia,nu s-a gandit ca e murdara pe papuci si copchii se joaca pe salteluta...nici daca nu mi-ar fi spus nimeni,eu tot m-as fi descaltat...ma rog..

DODO....sa te felicit si eu pt bb 2,sa fie intr-un ceas bun!sarcina usoara,bb sanatos si sa ai grija de tine.lasa ca greata trece,atat sa fie ca struguri si castraveti murati gasesti tu...

Citat:
Koko avem in parc o mamica cu tripleti - de cate ori o vad - ma gandesc la tine si te admir. Copiiasteia sunt mai mari decat Karina - dar altceva decat carutz nu au vazut - desi ies la plimbare cu un carutz dublu - condus de bunica - acolo stau baietii si un carutz simplu condus de mamica in care sta fetita. Pe acesti copii nu i-am vazut deloc zburdand in parc - deci doar in carutz ii tine - pe acelasi considerent - ca unul pleaca intr-o directie si ceilalti doi sigur au cu totul alte directii - si ei nu fac fata - desi uneori il au cu ei si pe bunicu.

doamne fereste!nici chiar asa...adica unu la mana,copchii mei nici cand erau de 6 luni nu stateau mai mult de juma de or in sport,mereu ii scoteam si pe vremea aia,mergeam cu pascal in brate,sophia in sport si asa ne caram acasa.dar cat stateam in parc ii scoteam pe rand,pe unul il scoteam,ne jucam pe jos,ne giugiuleam,apoi il puneam in sport si il luam pe al doilea si tot asa....acu,norocul vietii mele e ca parcul e foarte aproape,traversam o strada,si de la gura parcului le dau drumul...slobozi,iar eu care incotro,las si sport las si tot cand o iau la fuga copchii,sa ma vezi cum mi-i recuperez de pe drum.toti oamenii din parc se opresc si se uita la noi,cu admiratie dar si cu mila fata de mine....dar trebuie sa-i scot ca in casa sant ca leii in cusca,plus ca le da in cap numai prostii.azi au scris cu castane pe pereti(desi am iesit in parc:))....
stai ca eu nu prea am inteles cum e la gradi,nu le da sa manance?tre sa vii cu pachetelul?ma duc sa mai citesc o data,dar eu parca asa am inteles....e normal ca sa planga copii mai ales in primele zile.noua ne-a spus ca in maxim 4 zile,nu va mai trebui sa raman cu ei...desi eu nu cred...va doresc succes si vezi poate te angajezi la gradi.ai avea poate mai mult succes la copii decat cele absolvite...

CARLA....si ce ii mai dai sa pape,ce regim ii tii?adevarul este ca nici nu am stiut cam cate kg tre sa aiba un copil la varsta asta....o scoateti voi la capat.pup

DESIREE....da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine la o chestie.chiar daca as avea 5 bunici,in putere si capabile sa creasca copchii,eu tot i-as duce la gradinita,cresa sau cum s-o numi ea pt copii de varsta copiilor nostrii.indiferent cate cantece si poezii stiu cele 5 bunici sa spuna,nu e ca la gradi unde este colectiv si se dezvolta mult spiritul asta de colectivitate,nu mai spun cat despre disciplina si exemplele ar putea continua.slava cerului ca putem duce copii la cresa de la varsta asta,ca se permit copii asa mici...vad si in jurul meu exemple de copii care au fost dati in colectiv si cei care nu au fost dati...se vede,se observa cu ochiul liber....dar ma rog,fiecare le stie pe ale lui si face intocmai.dar cu principiul ca las copilul cu bunica,doar pt ca am o bunica disponibila decat sa dau copilu la cresa..eu personal nu sant de acord...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

koko, disciplina capatata acasa e cea mai de pret..cat despre discplina inoculata de gradinita, am citit prea multe cazuri ( de punere la colt, time-out sau mai stiu eu ce..ca toate au cate un sistem de pedepsire, mai cald sau mai dur..ca sa disciplineze)...ca sa ma incred in educatia de la gradi.....

socializarea de grup nu e necesara la o varsta asa de mica....va veni o vreme cand vor cere ei sa socializeze cu copii..deocamdata octavian are retineri in prezenta copiilor.....si nu vreau sa -ii bag pe gat doar pt ca asa zice lumea ca e bine..ca din punctul meu de vedere e prea devreme....toata viata au timp sa socializeze si sa interactioneze..acum au nevoie doar de un camin unde sa creasca fericiti..dar e doar parerea mea, of course...eu visez la ziua cand ma va lua octavian de manutza si imi va cere sa-l duc la copii //gradi,si sa-mi faca pa dintre jucarii... etc....desigur, deocamdata doar visez

dayanara, norocul tau ca octavian si ivan nu vor merge la aceeasi gradi....

dbunny, io eram aia! suta-n mie!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorina
DBUNNY....pai greseala e a celor din institutie care au lasat mamicile sa intre incaltate.la gradinita unde vor merge sandokanii,de la usa ne-a spus sa ne descaltam,cu totii(eram toti 4).

Nu, pt ca in sala respectiva nu au ce intra mamele, este amenajata special pt copii. Exista geam mare unde-l poti vedea, dar cin sa-i mai explice mamicii ca nu-i voie, ea dand buzna in graba?
La cresa noastra e asa...poti sta cu copilul, dar exista o limita, limita e ora 10. La ora 10 copiii se impart in grupe(3) si pleaca fiecare grupa spre sala lui la activitati. Acolo nu mai au ce intra parintii. Daca copilul nu vrea si plange, pai iaca il iei acasa, il lasi doar de la 9 la 10...

Sala de la intrare este mare(suficienta cat sa incapa 10 desires pe langa cei 40 de copii plangaciosi), dar atat!

Acu eu nu stiu cum as proceda daca Dani ar fi plans...dar duamnele de-acolo stiu ele cum sa faca sa nu planga copiii cel putin pana pleaca mamica de-acolo...dupa, nu stiu ce se intampla...dar banuiesc ca Dani nu s-ar duce zambind pe coridoare daca nu s-ar purta frumos cu el...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput