Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andy, nu stiu cum e la HEC, dar la UQAM exista niste formulare pe care le completezi cu acordul profesorului, explicind situatia, iti trece Incomplete in situatie si ai o luna la dispozitie sa-ti definitivezi evaluarea pentru cursul sau cursurile respective. Dar daca apar lucruri neprevazute, cred ca poti sa amini chiar si peste o luna, totul e intre tine si profesor. Sarcina usoara si bafta multa cu scoala!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

hihihi....ma faceti sa rad , eu aproape ca nu stiu pe cineva care sa NU fi studiat la HEC ...

Nelia , sanatate ! Desigur esti ff obosita si slabita ...

Denisa , incerc sa te sun!

Lorelai, Julia e f bine, aproape perfect as zice...continuam antibioticul...deci tu iti cauti pe plan local ??..in Sue ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel, hihihi, eu nu am studiat la HEC!!! Bine ca ai zis aproape!

Dana, sunt superbe pozele! De abia astept sa ne dai detalii pe viu!

Magdone, am vazut si eu pozele voastre de labotez. Foarte frumoase! Sa va traisca mica crestina!

Azi dimineata am fost azi la noua gradi cu Isa. A fost bine, in general. Am stat o ora jumatate cu ea si am plecat fara sa ne vada. Vedem ce o sa ne zica educatoarea dupa-amiaza. Ea este destul de sociabila dar dupa o luna de stat cu ea acasa s-a cam lipit de noi. Lorelaim, multumesc de incurahjari si mult succes, sa vina cat mai multe raspunsuri pozitive la aplicatiile tale!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Lorelaim: Multumesc de urari! Si tie numai bine.

Nelia: Nici eu nu stiu cum e la HEC, dar voi afla in curand. Incep scoala pe 6 sept. si ma voi duce sa vb. cu proful in prima zi.

Ica: Ia te uita cate suntem la HEC! Poate ne si cunoastem. Am vrut sa iau Fiscalitate I, dar pana la urma am luat un curs care e sambata, avand in vedere ca voi avea burta tot mai mare si drumul de aici pana la HEC e lung (autobuze, metrouri....timp de vreo ora jumate - doua). Asa, sambata, ma va duce si ma va aduce sotul meu. Tu cate cursuri ai facut pana acum? Ce ti-ai lua pt. toamna? Tot administratie faci?

Dragaica: Eu am mai facut un certificat aici la U de M si ala mi s-a parut f. leger (dar era pe domeniul meu). Faceam 3 cursuri pe sesiune si lucram la timp plin si mai pierdeam si vreo 2 ore pe drum numai la dus. La HEC e ok, mie imi place (desi am auzit si alte pareri), dar la inceput mi-am luat doar cate un curs pe sesiune (am facut primele cursuri de conta din viata mea) pt. ca nu am nici o legatura cu domeniul (la origine sunt profesoara de romana-franceza). Acum, cu sarcina, am zis sa nu ma stresez prea tare si mi-am luat tot un curs. Daca este greu? Parerile sunt impartite si aici. Eu muncesc mai mult pt. cursurile de la HEC decat munceam pt. cele de la U de M (unde, sincer, nu m-am agitat mai deloc), pentru ca n-am nici un fel de baza in contabilitate (aici am invatat sa fac situatii financiare, sa calculez ratios etc.), dar nu mi se pare ca fac eforturi deosebite. In facultate in RO am muncit si invatat mult mai mult ca aici. Notele mele sunt bune si sunt surprinsa sa vad ca media grupei este in general 60-70%, avand in vedere ca sunt multi care lucreaza in domeniu si mai au si studii in domeniu (DEC in contabilitate etc.). Pana cum am facut 2 cursuri de conta si unul de drept (pt. ca fac conta + resurse umane). La cursuri atmosfera este mult mai degajata ca in RO, se explica bine, zic eu, ai multe resurse la dispozitie si sunt multi romani (care au note f. bune, de regula). Pana acum am avut profi ok, fiecare cu stilul lui de a preda, cu exigentele lui. Dar stiu persoane care s-au mutat la McGIll pe motiv ca nu le-a placut stilul de predare si atmosfera la HEC. Mie imi place si ca e scoala frantuzeasca si ca diploma e recunoscuta in Europa. Ce cursuri ti-ai luat?

Andy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Denisam, multam tare mult si multa multa sanatate si tie. Bafta multa cu job-ul si cu tiroida.

Ange, pai scriu pe masura ce citesc. Adica citesc si cand am ceva de raspuns, scriu in outlook mesajul. Cand am terminat de citit tot, dau copy/paste si gata. Nu risc sa-mi faca figuri nici DC, desi mie f rar mi se intampla sa am probleme cu ferestrele, incarcatul, intreruptul, pierdutul etc.
Daca as scrie la sfarsit dupa ce as citi mesajele mele ar fi descurajator de scurte.

Dana, minunate pozele tale. Era sa mergem si noi acum in sept., dar pana la urma incurcareala si altele… cica amanam pt la primavara. Iar dupa ce-am mai citit si povestea… as pleca si maine. Am salvat-o pt cand om incepe si noi prospectarile.

Ica, atarna asa pe jos, abia acum ca a zis ange realizez ca asa am vazut mai mereu pe la emisiunilea astea de decor de la TLC, Discovery Home si altele. Dar da bine doar daca ai floor tare (hardwood, laminat ceva de genu lasta), nu mocheta. Trebuie sa speli mai mult la ele, insa. E chestie de gusturi si preferinte. Eu inca nu ma pot obisnui cu modelul asta maturand pe jos.

Cge, ce dormitor mare ai! Invidios de mare. La tine dau bine perdelele atarnate ca sunt subtiri ca voalul, eu mi-am imagiant de fapt draperi ide-alea relativ groase (material care nu ”cuge”) si nu-mi placea in mintea mea cum da.

Lorelaim, eu umblu pe la datorie: si la servici, si pe DC (amandoua au devenit datorii).

Hai ca ma pregatesc si eu de plecare. Azi l-am luat pe alex cu mine la servici (ca ma bate la cap de nu stiu cand sa-l iau si pe el) si-am profitat de vineri scurta si de lipsa sefului al mare si am zis sa-i fac hatarul. Ca oricum a doua oara stiu ca nu mai vrea pt ca se plictiseste singur intre atatia oameni mari, mai ales ca nu poate conversa in engleza cu colegii ca nu stie. Iar astia de la mine niste nesuferiti: unul nu stie romaneste, n-am vazut asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la noul capitol 101!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Andy sa stii ca nici eu nu merg pe profil(romana-italiana), am luat 2 cursuri (fac parte din resurse umane): administration du personnel, droit du travail. As fi vrut sa mai iau si "relations de travail" dar imi este teama ca nu am sa le pot duce. De asta aveam nevoie de o parere, nu avem cunoscuti aici.....nu prea am cui cere parerea
Multumesc pentru raspuns

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI

Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput