Sezatoarea canadiana (100!!!)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, f frumoase pozele

Andy, voi unde va mutati? Si ce scoala faci?

Magdone, frumoase pozele de la botez, mi-a placut mult rochia ta, unde ai cumparat-o?

Ange, hai pune pozele cu perdelele lungi ca m-ai facut curioasa, macar odata sa fiu si eu in ton cu moda Cum, atarna pe jos sau le prinzi cumva?

Va doresc petrecere frumoasa miine cu mult soare si astept poze

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc de raspunsuri, m-am prins cum merge treaba.

De scurtat, vrem sa le scurtam din cauza de calorifere.
E vorba de perdelele de la dormitorul nostru.
Avem un sistem de prindere de la vechii proprietari, dar in asta prindem draperiile.
http://picasaweb.google.ca/marius.geana/PozeDormitoareMobilate/photo?authkey=itB00fH72co#5236020506722558530

Ica, felicitari ptr condo.
Eu zic ca va veti simiti super, si intr-adevar, faptul ca poti salva niste timp in fiecare zi conteaza mult.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Cge, merci. Am vazut sist de prindere. Mi-a placut tare mult ideea cu oglinda din dormitorul vostru. Perdelele le-ati luat toate de la ikeea?

Noi

Mergi la inceput

Ana, stiu ca tu ti-ai cautat job prin agentii, imi poti recomanda una serioasa? As vrea sa-mi schimb scarbiciul pe unul partial 3-4 zile pe sapt insa n-am timp sa caut si poate nici nu caut unde trebuie, iar cu Ranstad am avut o exper super urata. Stiu ca mi-ai dat candva un nume cu telefon dar le-am ratacit, merci

Lorelaim, astept si sfatul tau

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Denisa, multa sanatate!

Multumesc de aprecieri fetelor
Rochia mi-am cumparat-o de la Winners, dar stiti cum e acolo, am avut noroc ca era singura si m-a mai si incaput la partea superioara ca tot am cautat rochie dar nu-mi venea nimic.
Dana, tipa in rochita cu buline e vara-mea, ea a botezat. Eu sunt cu rochia alba cu negru.
Verii mei mai au 3 zile si pleaca asa ma simt de trista deja.

Cge, m-am uitat si eu putin la camera fetei, vaaai de rozaliu frumos si ce perdele frumoase, de-abia astept sa-i fac si eu camera cand s-o face mai mare putin.
Andy, sarcina usoara!
Ica, felicitari pentru condo!
Khristin, nastere usoara!

Va pup si inca o data petrecere frumoasa la party!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cge, eu am scurtat perdele tot din cauza caloriferelor, cu banda adeziva. Masori perdelele, le indoi si calci cu fierul tivul. Acolo scrie sa nu le tai decit dupa ce le lipesti, dar eu le-am taiat inainte. Apoi pui banda adeziva intre partea indoita si perdea (adica in tiv) si mergi cu fierul pe tiv pina cind acea banda adeziva se topeste. Banda adeziva din Ikea se lipeste bine, dar eu am cumparat o rola din Zellers si nu s-a mai lipit atit de bine. Frumos la voi, imi place ca e spatios si putina mobila, exact pe gustul nostru. Perdeaua cu ursuletii cred ca e din Romania, nu? Ca nu am vazut la Ikea asa ceva sau poate de la Bouclair... Oricum, frumos!
Ange, pai daca e de la piscina raceala e una (la 25 de grade, birrr!) Sper ca nu aveti si voi gripa, ca tare nasoala a fost. Ca eu m-am convins ca asta a fost, nu are cum sa fie viral atit de rau. E a doua saptamina, aseara bebe m-a speriat pentru ca la el pina acum a fost doar nasucul, dar aseara tusea si cum el e mic, aproape a dat in laringita, ca tusea ca un magarus si se inneca... Si transpira tot! Eu sint mai bine, dar tot mai am nevralgie pe partea dreapta.
Eu am vazut cum sint perdelele puse la tine, ca un evantai pe pervaz, dar trebuie sa ai pervaz adinc ca sa faci asta, ori cum sint geamurile la apartamente, nu cred ca le poti prinde asa. Sau nu la asta te refereai.
Dana, m-am mai uitat inca o data la pozele tale, tare-tare frumoase!
Khristin, abia astept sa aflu ce nume veti alege! Sanatate pe ultima suta de metri. Si ai grija la carne...
Ica, cu cite camere e condo-ul vostru? E spatios, e nou? Te intreb pentru ca nu stiu pe nimeni care sa-si fi luat condo, desi noua asa ne-ar placea condo in Montreal si chalet pentru wekend-uri... Dar la noi e inca stadiul de placere...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Nelia, Pitilache: Multumesc mult pt. urari. Va doresc si eu numai bine.

Magdone: Multumesc pt. urari si sa-ti traiasca puiutzii (si voi pe langa ei, sa-i puteti creste frumos).

Khristin: Dr. mea mi-a zis ca daca bebe intarzie o saptamana, o sa avem "a Christmas baby" . La tine vine cineva sa va ajute? Eu vreau sa o aduc pe mama. Stiu ca ii va fi greu cu drumul (ii e frica), dar pt. toate exista un inceput.
Cum e viata in Toronto (economic si mai ales social)? Din ce povestea una dintre fete (nu mai tin minte cine) despre Vancouver, mie mi se pare scump tare. Si nu stiu d.p.d.v. social cum este. Orasul l-am vizitat, insa, si e superb.

cge: Ce dormitoare luminoase ai! Cu geamuri mari! Frumos!

Ica: Noi stam in vestul insulei (Dollard-des-Ormeaux) si ne mutam tot pe aici. Suntem pe punctul de a lua o casa, dar ceva mai sigur vom sti peste vreo 2 saptamani. Nu stiu daca ne-am ales un moment bun sa cumparam o casa, avand in vedere ca toata lumea zice ca vor scadea preturile. Daca nu iese cu casa, ne mutam la un ap. mai mare (ca acum avem un dormitor).
Cat despre scoala, fac acum un certificat in administratie la HEC. Am facut 3 cursuri si mai am 7. Mi-am luat pt. toamna un curs si sper sa fiu in stare sa dau examenul final care e pe 20 decembrie (iar DPN meu e 17 dec....). Oricum, stiu ca pot vb. cu profesorul sa-l dau in sesiunea urmatoare daca nu reusesc acum.

Andy 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Andy imi dai si mie, te rog, cateva informatii in legatura cu certificatul de la HEC, cum ti se par profesorii, daca este multa materie, cum sunt examenele? Nu cunosc pe nimeni care sa studieze la HEC, eu incep pe 1 septembrie un certificat tot in administratie la HEC, imi este un pic teama, pentru ca nu prea stiu foarte multe despre sistemul lor de a preda.
Eu lucrez la timp plin si mi-am luat pentru semestrul asta 2 cursuri, sper sa fac fata.

Multumesc mult

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI

Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Andy, si vrei sa iei Fiscalitate I ? Cand? Eu vreau sa-l fac acum in toamna.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cristina (cge) - frumoase camere - mari si luminoase - sa stapanitzi sanatosi casa si sa va bucuratzi de ea.
Magda - sa va traiasca micutza crestina si bunul Dumnezeu sa-i dea noroc si sanatate. La acelasi preot mergeam eu la slujba dumineca cand locuiam in GTA. Are un glas cald si bland si parca simtzi ca vorba are suflet... ca nu stiu cum as putea altfel sa spun :-)
Ange - multa bafta lui Robert - o sa fie bine ai sa vezi (mami are emotzii - da' cred ca bobocelul de cls I de-abia asteapta sa mearga la scoala)
Dana - foarte frumoase pozele si calatoria voastra! Bravo voua si la mai multe drumetzii! Ai grija de genunchi - nu mai fortza cu gym... multa sanatate!
Nelia - cum suntetzi? ce fac puiutzii? dar tu? multa sanatate va doresc!
Ica - scrie-mi pe e-mail si putem vorbi mai pe larg (lorelaim@gmail.com) pupici "soricelului" cumintzel si "La Multzi Ani" cu sanatate si noroc!
Denisa - m-ai dat gata - nici o clipa nu mi-am imaginat ca tu ai fii bolnava... imi pare rau... multa sanatate itzi doresc si bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci cat mai repede si cu bine peste aceasta etapa! Transmite salutari Inei te rog frumos si din partea mea.
Khristin - itzi tzin pumnii - mai ai un picutz si o sa fie "marea intalnire" cu bobocultzul!
Ana - cum te simtzi? nu te mai intreb daca nu dai o fuga pana la o clinica particulara ca de-abia ce ai scris caat esti de tracasata si de stressata la scarbici :-( imi pare rau... nu potzi renutza la ei... si apoi sa-tzi cautzi altceva? nu cred ca se merita sa fie asa de "hamalita" mai ales ca te gandesti f serios la inca un bb si ai nevoie de o altfel de viatza - mult mai calma si mai linistita... Multa sanatate itzi doresc!
Roxana - bafta Isei la gradi - ii doresc adaptare usoara!
Mihaela (mimitete) - eu eram cu San Diego :-) Da' numai tati a fost pe-acolo si "cunosc" orasul din ce mi-a povestit si din pozele pe care le-a fact :-) Apropo de party-ul de maine - sa stii ca ieri dim si eu ma gandeam sa sugerez ca nu ar fii rau ca cineva sa aduca si ceva fructe :-)
Andy - bine-ai-venit la Sezatoare si sarcina usoara!
Mqqm - bine ai revenit din calatorie - de-abia astept sa vad pozele si sa aud "peripetziile" de calatorie :-)
Ktrinel - ce mai face Julia? cum se mai simte puiutza? multa sanatate!
Try - pe unde "umbli"?
Simona - he-he-he - stiam bancul - da' asta nu inseamna ca la -20 nu o sa-mi fie frig in Mtl :-) desi, daca ma gandesc bine, cand a fost sa dau la lopata sa dezgrop masina din fatza blocului eram asa de "infierbantata" toata si nu mai simtzem piscatura gerului :-)

Apropo de aperitive/sandwich-uri - noi am servit la botezul Gabrielei - 2 platouri cu aprox 25 sandw/platou comandate si cumparate de la Loblaws. Am fost f multzu: proaspete, aspectoase, satzioase si relativ decente ca pretz. Si tot de la ei am cumparat 2 platouri (parca vreo 20 prajituri/platou) cu prajituri asortate f gustoase.

Va urez distractzie placuta maine la party! Sa avetzi parte de vreme frumoasa si sa va chefuitzi pe cinste!

Va tzuck si va urez un weekend fain!

Lorelai

P.S. Editez sa spun ca eu bantui pe I-net intr-o disperare si aplic pe toate pozitziile de HR si recrutare pe care le gasesc (indif ca-s in lb sue... m-oi descurca eu cumva - cu dictzionarul si ghidul de conversatzie la interviu :-)) asa ca de aceea nu prea mai am f mult timp sa activez pe la Sezatoare. Omul meu se amuza - cica "daca totusi cineva te angajeaza, ce le zici? ca in oct pleci deja in vacantza o luna?" iar eu... "nu - nici vorba - le spun ca eu pot incepe serviciul doar dupa ce revenim din vacantza" (ca apoi si asa o lun ar fii de adaptare... dupa care urmeaza Craciunul si Anul Nou... festina lente :-))
astea sunt numai vise frmoase - da' are dreptul omul sa viseze, nu?

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput