Mamici norocoase de sept-oct 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza dragele mele, va pe toate
Eva, laureta, Nerantula felicitari pentru bebei, se pare ca intr-adevar va fi o odisee cu bebei mariii
Nocom, rain_lover bine ati revenit
fetelor care ati descoperit crocobauri, imi pare rau, nu va speriati, aceti tratament si o sa treaca (o sa fac si eu analizele sapt viitoare, sper sa nu apara crocobauri ca ii omor)

De ieri sunt in CO 2 saptamani si apoi intru in prenatal de la 1 septembrie, ieri nu stiam ce sa fac efectiv...ei...mi-am gasit activitate, am facut ordine in dulapul Mikului unde deja era o mare nebunie. In felul asta am constatat ca am luat detergent pt bebe, manual, in loc sa iau pentru masina de spalata...asa ca ori ma duc s aiau altul, ori...

34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor!
Andreutac eu am facut a 4 a zi dus dupa cezariana! A 6 a zi mi-a scos firele. Pansament peste operatie nu am avut decat cat am stat la terapie, cand m-au mutat in salon l-au luat, sa se inchida mai repede taietura! La Cluj te spala infirmierele (cat esti la terapie)

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Neata!!!
Eva, multumim pt. galerie, intr-adevar azi mergem la eco la Dr. Danaila. Sper sa ne intoarcem numai cu vesti bune si un filmulet frumos.
Nerantula, felicitari pt bb. Gruia voinicel. Ai vazut? burtica mica, dar bb mare si sanatos.
LauraFlo, felicitari pt. bb Luca Mark maricel si sanatos!
Anca, te asteptam pe forum cu povestiri si fotografii
Ally, cum esti, ce vesti ne dai?
Nocom, Rain, bine ati revenit!
Clau, stai cumintica in pat, mai e putin pana vine dr. ta. Eu sper sa nu fiu nevoita sa apelez la dr. recomandata de medicul meu in perioada cat lipseste din tara, chiar dc referintele sunt bune. surprize pot aparea oricand.
Musette si Babytza fiti cumintele si faceti tratament pt. pacatosul de streptococ. Luni merg si eu la medic si cred ca-mi va recolta chiar atunci pt. streptococul B, dar pana atunci astept si rezultatele analizelor de sange si urina. Sper sa fie bine.

Azi pregatesc o comanda destul de consistenta pt. lucrusoare si alte chestii necesare bebelinei. Abia astept sa umplu cosul!!!
Apropos, din experienta voastra dupa cezariana la cat timp ai voie sa faci dus?? Eu ma gandesc deja cu groaza la caldura din spital si la transpiratie.

Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Andreea

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Ca o uituca ce sunt am uitat s-o felicita si pe Laureta, care si-a vazut si ea puiuta la eco
Anis, iti tin pumnii pt. eco si consultatia de astazi, sa vii numai cu vesti bune!
Sanziana, multumesc mult pt. raspuns. Din cate am inteles eu la Bucuresti se folosesc fire absorbabile, nu stiu dc schimba cu ceva situatia. Totusi 4 zile mi se pare fff mult!!!

Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anis bafta la dr mamico !!!!

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la noi, in aceeasi formula!

Dya te asteptam, ca noi schimbam semnatura in aceeasi zi!
Nerantula felicitari pentru bebe grasun si sanatos si asa sa ramana pana la sfarsi!
anis daca ai chef, scrie-ne si ce trebe pt acasa, eu inca mai sintetizez, n-am facut provizii prea multe.
clau offfff, epidemie nationala cu medicii astia nasoi, ce sa mai zic. sa te simti mai bine si sa fie bine bebelina ta, chiar daca te chinuie un picutz acum, poate scapi dupa nastere mai ieftin
Nocom bine ai revenit! Stiu cum e fara net, am stat si eu vreo 2-3 saptamani!

Bafta pt fetele care merg azi la control si eco andreutac, piolica. Va asteptam cu vesti bune!
Babytza si tu mergi la eco azi, parca, nu? Sau m-am ramolit?

Apropo de croncobaurul strep B.... eu l-am facut in s36 si n-a iesit. E posibil sa mai apara pana la nastere si sa nu stim?
Mi-a luat al meu analizele aseara si sunt ok, cateva valori crescute (limfocite. granulocite) dar stiu ca pot creste in sarcina, asa ca nu-mi fac griji.
Hmm... ieri cica au inceput muncitorii sa dea cu amorsa pe pereti si s-a dus al meu sa vaza... o feerie. La bebe in camera am ales oliv, in living un lila foarte-foarte deschis, dar cica la bebe in camera e un fel de padure tropicala... si in living mov!!! Si asta e doar amorsa, nu e vopseaua!!!!! Si am mai dat si o caruta de bani pe vopsea, cica sa luam de calitate. Asteptam sa dam cu vopsea, sa vedem poate isi revine... N-as vrea sa am casa-curcubeu, totusi!

_
Our future determines our past
Fasolica de S38+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Si acum pentru cele care vor sa afle si partea mai putin placuta, presupun doar fetele care vor naste la Polizu.......

Pe la 5 dimineata cand ma pregateam voiniceste sa nasc, a venit un dr barbat, nu stiu cum arata sau cum il cheama caci doar il auzeam pe hol si in celelalte saloane de travaliu, care era de o vulgaritate si o rautate iesita din comun. Urla pe holuri si injura unele femei care se chinuiau de ceva vreme si nu puteau sa nasca (femei simple, tinere, care nu aveau decat o vina, nu aveau bani de dat!!!) sa taca ca nu are chef sa le auda, le injura de familie, le facea vaci si in toate felurile......brrrr...groaznic..... Eu o tot intrebam pe mama cine e ala care injura asa si blesteama si mama tot incerca sa ma faca sa-mi vad de ale mele ca nu-l lasa pe ala sa se apropie de mine, ca daca vine si intreaba de mine ceva se bate cu el si tot nu-l lasa sa vina la patul meu sa ma consulte..... Noroc ca dr mea venise deja si ala nu a avut nici o treaba cu mine, insa.....nu-l pot uita nici in ziua de astazi.....

o alta experienta neplacuta a fost cu asistente de pe etajul unde aveam rezerva. Acum 4 ani nu erau decat 2 rezerve la Polizu si asistentele si infirmierele mergeau pe ideea ca cine sta acolo are super bani si tre sa dea....so... daca avea de schimbat lenjeria, gunoiul, si spalat baia, se trimiteau pe rand cate una, ca sa primesca fiecare ceva...... si veneau cu nesimtire la tine cu gunoiul intr-o mana si cu cealalta intinsa..... mi se parea horor...

Iar cea mai grava faza a afost cand in a doua zi de stat in spital, cand il alaptam pe Matei s-a innecat tare si nu putea respira. Am pus mana pe telefonul de urgenta pe care il aveam in rezerva conectat direct la asistente si le-am spus sa vina repede ca s-a inecat si nu respira, iar vaca aia mi-a spus ca acum nu poate veni ca mananca, si ca sa il pun pe-o parte ca-i trece!!!!! Eu am crezut ca lesin de spaima, oricum l-am pus pe-o parte si si-a revenit, dar cand a venit mama (care era plecata pana la farmacie) le-a scos le alea prin usa ca mi-au facut asa ceva, si de atunci au devenit mielusele!!!

Cam atat imi mai aduc aminte, daca fetele care nasc la Poilizu mai au intrebari si eu stiu sa raspund, cu mare drag!!!

Ufff, ce bine e esa fi din nou activa!!!!

Sa nu va suparati pe mine ca am scris sta de mult!!!!!!

34+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna ziua fetili!
La noi nimic nou sub soare..tot 2 in 1 si tot in santier.
Andreutac,Anis bafta la eco, va asteptam cu cele mai bune vesti
Babytza, sorry pt balur, dar fii fara grija trece cu tratament...si eu mai am de luat Ampicilina pt E.Coli
Rain-lover, Nocom, bine ati revenit!
Fresh, unde esti?Sper ca esti bine, ca nici ieri nu ai intrat?
Nerantula, LauraFlo, felicitari pt bbii grasuni!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July nu mai am de facut eco, dar oricum.

Nocom mi-o dai si mie pe mami tau cand nasc ???

Valentina 33 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claustai cumintica in pat ca imediat e joi si vine dr ta!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput