Shoppaholicele Redouto-masochiste (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68
Corect! Nu-i bun, baga-l la mica publicitate

Da, il vand "ca nou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Pai.. am mai zis. Nu e cine stie ce pentru ca nu vibreaza prea tare. Intr-o oarecare masura depinde si de anatomia fiecarei... pasarici

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

tare cu: mica publicitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

SUNteti de coma!!!!!!!!!!!
si cu fundita rosie!

cine-l pune la mica publicitate?Te pomenesti ca va trebui licitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Da, il vand "ca nou"

eu zic sa se liciteze ... sau sa-l inchiriezi

P.S. -bei nu radeti ...si mie imi facea cu ochiu asta http://www.laredoute.fr/vente-vibromasseur-boditalk.aspx?productid=324138935&documentid=429208&single=true&categoryid=22935691 ...pacat ca nu-mi place culoarea
e bun cand e sotu' plecat si te suna ptr. o partida...dar daca te suna sefu' iti piere tot cheful

Razvanel soricel&Co

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

fetelor, aveti grija cu discutiile astea, poate se reinterpreteaza titlul subiectului

si ca sa raman in ton, explicati-mi si mie, ce-i cu ratza asta:

http://www.laredoute.fr/vente-ducky-jaune.aspx?productid=324108337&documentid=429208&single=true&categoryid=22935691

cred ca nu e de tras in poza pt concurs DC, asa-i?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

fetelor, aveti grija cu discutiile astea, poate se reinterpreteaza titlul subiectului

http://www.laredoute.fr/vente-ducky-jaune.aspx?productid=324108337&documentid=429208&single=true&categoryid=22935691

sa nu-i uitam!

Eu de un an ma intreb ce-i cu ea,am analizat si cu sotul.
Astept rezolvarea enigmei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunteti fenomenale....am ras de m-am tavalit pe jos

Eu maine dimineata plec la mare...asa ca va pup pe toate, sa ne reauzim cu bine si sa ploua cu coleteeee!!!!!

P.S. Si cu bani multi pe carduri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! O si ma alatur celor nestiutoare: totusi, la ce foloseste "objectu" cu pricina (adica ala care seamana cu logo-ul DC?)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata fetelor.
nici un colet inca???

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

am urmarit de curand o emisiune - dar sa ma pici cu ceara daca stiu pe ce program - ceva de genul - De vorba cu Jane.

era o tipa doctor in varsta - din state si discuta cu oricine ii telefona pe diferite teme despre viata sexuala.
La una din emisiuni a prezentat aceste ratuste - si erau multe si haioase (mie personal cea cu cornite si in forma de drac mi-a placut) si le apasa pe un butonas si vibrau bietele de ele ... pana cadeau de pe masa.
Erau prezentate si pentru ceea ce erau ele utile in viata sexuala - dar si super utile in baie - daca doamne fereste te surprinde copilul cu ea in vana.
Adica e mai ok sa creada copilu ca ai dat in mintea copiilor si ca te joci cu ratuste decat sa te vada intr-o impostura "mai altfel".

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput