Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumesc mult fetelor, la fel va doresc si eu voua numai bine si sanatate.

Ne reauzim cu noutati, eu mai am pana plec de la munca..uff vreau acasa!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

ce de-a gravidute noi!
miruna,lysbeth,alina.n bine ati venit si sarcina usoara si sa dea DD sa ajungeti cu bine pana la sfarsitul odiseei

szuzu eu cred ca daca ai avut aceste boli in copilarie e ok, daca nu, tr sa te feresti ca e transmisibil

o seara linistita ca eu abia astept sa ajung acasa sa ma pun in pat ca nu mai pot,v-am pupat

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

multumes pt raspunsuri!!! Ana sa stii ca um la mine e 20.07...deci nici eu nu am sanse prea mari sa se vada bb la eco ab.Dr m a chemat abea luni la control asa ca nu mi ramane decat sa astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

salutare la fete de la dr si vin f dezamagita pt ca nu m-a lamurit cu nimic; a zis doar ca bb e ok dar nu ii pot auzi inimioara pt ca nu are aparatul respectiv si ca oricum nu e indicat pana in saptamana 15 sa foloseasca aparatul ala; si mi-a scris pe eco CRL=21.9 m 8 sapt si 6 zile
se vizualizeaza miscarile cordului embrionar...adica sa inteleg ca ii bate inimioara nu?iar crl ce insemana?as fi vrut sa stiu si eu cati cm are?ce greutate?etc, dar m-a expediat rapid...daca ma putei ajuta voi si ma puteti lamuri..oricum peste o luna m-a chemat iar la control dar sa fie ea sanatoasa daca ma mai duc la ea...va pupic

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

multumesc de primire, dragelor!

Oanaiacovita, nu este mare lucru de spus despre mine....prima sarcina am obtinut-o natural, la 7 luni dupa ce am intrerupt Ac....s-a oprit in evolutie la 6 S, nu stiu de ce....nu am facut nicio analiza inainte de a ramane gravi, nici dupa ce am pierdut sarcina....dr. mi-a spus doar ca e un accident genetic si sa nu ma complic inca....astfel incat am decis sa las lucrurile sa decurga firesc, sa las totul in voia lui Dumnezeu! iar acum, la 5 luni dupa curetaj am un nou test pozitiv, facut aseara!
deocamdata nu am simptome mai deloc, inafara de ceva dureri de burta care anuntau Cm si putina sensibilitate a sfarcurilor, fara sa mi se umfle sanii sau sa doara!
data trecuta am avut simptome mai accentuate,acum am si mai putine....o fi bine, nu o fi....voi trai si voi vedea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

salutare la fete de la dr si vin f dezamagita pt ca nu m-a lamurit cu nimic; a zis doar ca bb e ok dar nu ii pot auzi inimioara pt ca nu are aparatul respectiv si ca oricum nu e indicat pana in saptamana 15 sa foloseasca aparatul ala; si mi-a scris pe eco CRL=21.9 m 8 sapt si 6 zile
se vizualizeaza miscarile cordului embrionar...adica sa inteleg ca ii bate inimioara nu?iar crl ce insemana?as fi vrut sa stiu si eu cati cm are?ce greutate?etc, dar m-a expediat rapid...daca ma putei ajuta voi si ma puteti lamuri..oricum peste o luna m-a chemat iar la control dar sa fie ea sanatoasa daca ma mai duc la ea...va pupic

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

stai linistita, totul e ok cu bebele tau! atata timp cat s-a vazut miscarea valvelor cardiace, inseamna ca e ok, bate inimioara!

CRL= LUNGIMEA EMBRIONULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

joanna ce mai faci ? nu ai mai dat nici un semn de mult. sper ca esti bine.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Miruna, la mine UM a fost tot 19 iulie. Se pare ca data estimata a nasterii este 25 aprilie 2009 (cel putin asta mi s-a spus la eco).Aris, eu ti-am raspuns din greseala la subiectul postat de mine cand nu eram inca sigura daca e bebe sau nu. Nici acum nu sunt, adica nu am confirmarea dr (ca am simtit ca e bebe din prima clipa), am doar 3 teste pozitive. Ziceam acolo ca am ales ecografia clasica pentru ca am o dr ecograf care mi-e tare draga, si mi-a fost mai usor sa merg mai intai la ea, si nu la un necunoscut. Plici plici, am vazut poza cu burtica , abia astept sa crestem si noi, ca deocamdata nu se vede nimic nimic...Mara, eu am vineri iarasi programare la ecografie abdominala, si atunci bebe va avea 4 saptamani si 6 zile. Iti spun daca apare ceva.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

E prea devreme sa se vada acum.....nici vineri nu e sigur, poate doar sa se zareasca sacul gestational!
tu ai simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Stiu ca e cam devreme, mi-a zis si dr...dar eu sper, ca sunt foarte nerabdatoare.Semne...ma dor sanii si s-au intarit destul de mult, mi-e foarte somn in ultima vreme (nu mai reusesc sa ma trezesc la timp dimineata, si adorm in papuci pe parcursul zile), si uneori simt o oarecare greata. Si parca mi s-a ascutit mirosul, ca simt orice iz...Toate astea, desigur, pe langa lipsa menstruatiei. Cred totusi ca senzatia de greata e doar autosugestie, ma gandesc ca e prea devreme acum. Din ce am citit eu la fete pe forum, greata apare prin saptamana a sasea, desi nu cred ca pot face din asta o regula.Voi cand ati spus familiei si prietenilor de bebe?Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput