Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
creata2008 spune:
Pai eu iti "zisai" de la inceput ca ai facut-o singura.
Eu si cu sotul tau am fost parinti "purtatori". Eu mai "purtatoare" decat el, dar nah!
Biti are ochii tai, forma fetei tale si ceva din gurita.
So, te bagi joi?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta cretule da .. asa e, cand sora mea o vede pe eva isi aduce aminte de cum era stefanutzul .. cand a venit prima oara, avea eva 2 saptamani si al ei 3 luni .. asa emotionata era .. acum zi si tu .. nu seamana eva cu mine? mie asa mi se pare .. |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Sunt Stan patitu' cu ringo, care s-a inchis, cu flickr care nu ma lasa decat 200 poze si deja am aproape 1.000, asa ca iti recomand webshots. Poti sa faci multe pe el... poti sa pui si filmulete, sa aranjezi albumele cum vrei tu, sa downloadezi poze, sa ne facem "friends"... E cool. Dar mai ai si picassa.com, mai mistocut. Nu stiu, in schimb, ce facilitati are.
O sa gasesti si de la noi urari, sic!
Tu vii la mama ta? Ca banuiesc ca inca nu ai ajuns la mesajul meu...
Ca sa ne vedem joi, asta era ideea.
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, multumim frumos de urari celor care ne-ati felicitat pentru crestinare, va pupam dulce eu si Milan! si inca nu sunt la zi cu cititul, sper sa mai dau peste ceva urari, hihi! chiar crestin cu acte in regula, i-a inmanat preotul si certificat de botez, mai sa fie! poze voi pune la venirea din vacanta, zilele aste nu am timp sa fac nou album, pt ca vreau sa renunt la flickr, apropo ce recomandati webshots sau altceva? vreau sa aleg un site mai bun ca flickr si pe care sa nu-l mai schimb curand. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Hai ca am raspuns inainte sa vad acest mesaj, hehe.
De album online am zis.
Pentru fotografii si poze in studio... wwww. danielphotography .ro e site-ul principal; daca ai nevoie sa vezi rezultatul muncii in studio www. studiopentrufamiliata .ro, iar daca vrei contact office @ danielphotography .ro. Pe site gasesti si numarul lui de telefon.
Iar pentru orice amanunte, ma poti suna si pe mine, numarul e pe mail-ul comun. :)
Evident, acum, ca puiutii nostri stau deja in fundulet, o sedinta foto e chiar indicata, mai ales ca pot fi fotografiati in mai multe ipostaze. Normal ca voi fi si eu de fata si uite-asa o mai punem de o intalneala. ![]()
Asaaaaa... bun, pai am inteles ca nu ne vedem ca va pregatiti de concediu. UNde plecati?
Cat despre greutate... Mariuca mi-a dat de 2 ori inapoi si de 2 ori a luat numai 30 grame. Si nu are 9 kg. Deci eu zic sa stai linistita. Daca el e ok, mananca, doarme si e vioi, eu zic ca e bine. Deja la greutatea lui, nu mai poate lua prea mult, ca atunci la 2 ani ar fi obez. Asta cu cresterea in greutate e in concordanta cu varsta. Daca la inceput a fost mai accelerata, dupa un timp intra pe un fagas normal.
| citat din mesajul lui emabucuresti creata merci frumos,poze n-am pus caci vreau sa schimb locul unde voi gazdui albumul.Tu ce recomanzi, tot webshots? despre parc acum, noi ne pregatim de concediu, vom fi plecati o sapt incepand din acest weekend dar cand revenim mi-ar placea sa ne vedem. de asemenea in toamna as dori sa aranjam cu sotul tau o sedinta foto bebe si parintii lui. Imi lasi tu niste date de contact daca se poate, te rog? fetelor ma preocupa faptul ca baby nu a mai luat in greutate, azi iar l-am cantarit si tot 9 kg are.asta de cca o luna. E adevarat ca a devenit foarte mobil, este diversificat cu fructe si legume si eu ma incapatanez sa-i dau lapte doar de la san, unde productia a mai scazut.Uf! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
emabucuresti spune:
Creata merci de raspunsuri,si tie elle, va pup ca s-a trezit bb, papa si parc-azi iesim mai dereme caci nu e asa cald
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ven spune:
Hello!
Doua zile n-am avut net, mi-a fost modemul bulit.
Multumesc celor care au intrebat de noi. Suntem pe drumul cel bun. A facut kk din ce in ce mai taricel si mai fara mucus. Dar suntem tot la regim, papa copilul de 5 zile morcov + orez fiert + carne pui la masa de legume si orez fiert+branza vaci indulcita cu glucoza la masa de "fructe". Pt. ca fructe inca n-aevm voie :(
Azi i-am facut orez cu branza de vaci si cu mar copt, a iesit ceva delicios, nu i-a placut deloc, n-a papat....
Laptele fara lactoza il reintroducem treptat. Azi suntem la 3 masuri de lapte in 180 ml mucilagiu de orez. Insa copilului ii e foame, acum isi revine, si antibioticul probabil stimuleaza si el pofta. Asa ca de ieri de la ora 6 seara pana azi dimineata m-a capiat. A papat biberon de "lapte" la orele:
-18
-20
-22
-23
-01
-03
-05
Nici nu m-am putut supara pe el, pt. ca e clar ca tre' sa recupereze ce a slabit, plus ca are nevoie si de hidratare multa.
Bubitele de la rubeola au trecut in proportie de 90%.
Stancutzule, am ras copios, esti dulce rau! Si DA, e normal ce se intampla cu neuronul tau.
Roxana, pup buburuza si ma rog la Doamne Doamne sa-i treaca repede, daca se poate fara branula.....Eu urasc branula, imi venea sa ma bocesc cand vedeam manuta aia micuta cu branula infipta in ea.....ah....
Miki_baby, mersi de compliment. Cu toate necazurile cu bebe am uitat total si ca am pus poze de la intalnire, si sa va zic de ele....ma rog.
creata2008 spune:
Intalnire cu Benji si Ceska la Balea Lac.
http://community.webshots.com/album/563809850JMFCcm?start=84
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
emabucuresti spune:
creata in Belek mergem, in tr.
ven ma bucur mult ca bebe este mult mai bine, pofta buna in contiunare, ura, a trecut!
ginette va tin pumnii si va trimit zeci de pupici sa fiti bine curand!
am plecat!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
Elle, Ema, Creata, merci mult de raspunsuri. trebuie sa ma apuc de cauta si macar sa stiu dupa ce ma uit.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ven spune:
Sa zic ceva si de alte aspecte, mai frumoase. De sambata puiul se ridica singur in fund, din culcat. Facuse nani si am avut surpriza sa-l gasesc asa. Apoi am vizionat si complexul proces de ridicare.
Si de ieri, surpriza si mai mare: se ridica singur in picioare in patut. Si nu oricum, ci foarte repede!! Puiu' mamii viteaz! 
Off, fug ca ma striga.
creata2008 spune:
Pai sa aveti parte de un concediu placut si de vreme buna\! Vorbim cand te intorci si asteptam si poze de la botez si din concediu.
| citat din mesajul lui emabucuresti creata in Belek mergem, in tr. |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze din concediu
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona