Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor va multumesc mult pentru sustinere ca am inteles ca femeia e oricum mai sensibila si in cele 9 luni de dupa sarcina

Gatta am sa incerc sa iau Magne B6 poate ajuta

Laura nu ma supar deloc din contra un sfat e mereu bine venit, poate e si asta dar au fost si altele, sia acum problema este si alta, chiar de ma ajuta el si cu asta mica dimineata si face eforturi la mine nu prea se gandeste si pana nu-si revizuieste comportamentul nici eu nu ma mai gandesc la el, inainte nu dadeam importanta treceam peste ele acum nu mai am rabdare deloc, dar se va rezolva si totul isi va reveni sunt sigura. Acum alta problema vreau sa schimb pediatra ce ma sfatuiesti prin ploiest ce gasesc

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a
19 Ianuarie 2008 adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Gatta, Doamne, probabil ca daca mai mergeai la 4 doctori mai auzeai de doua ori sa-i dai vigantol si de alte 2 ori sa nu-i mai dai...

Cat despre medicamente, stiu de peritol ca pe dimitris al meu il agita teribil...
II dadeam cand avea varicela ca sadoarma bine cica.. Iar el plangea si se zavrcolea in somn. Cand i-am spus doctoritei mi-a spus ca peritolul da aceste efecte uneori asa ca din seara cand nu i-am mai dat a si dormit bine.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

gatta sincer nu stiu nimic ca a mea e haplista de cand s-a nascut, dar intreba mamicile cu 2 copilasi ele stiu mai bine sau deschide un subiect cu aceasta intrebare sigur vei avea raspunsuri, ori daca e bine si nu e anemica lasa tu ca pofta vine mancand si sigur isi va reveni printesica

Laura am uitat pupici la eleni ganditoarea cu cercei, asteptam poze sa vedem ce frumoasa e ea cu celcelusi, si pupici la inamorato si lasati domne baiatu sa nu-i mai fuga ideile

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata...

Am vrut sa trec sa va salut:)
Nu stiu daca am timp sa citesc in urma..dar am vazut ca Saratelu nu mai are pietricica..yupii..ma bucur tare tare

in rest nu prea am citit..dar vreau sa va spun ca eu sunt supi...nurau..da sunt un pic...ingerasul meu nu vrea si nu isi doreste sa stea in fdunduletz..adik..nu face nici un efort...off...e o lenesa...:(in rest..e o comoara..mananca tot ce prinde..este atenta la detalii..se joaca frumos..oiubesc de mor..si iar imi e dor de ea...offf

va pup

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

In lipsa de bancuri incerc sa va amuz si eu cu ceva...

Ieri ma intorceam acasa de la medlife. Am fost cu maimutzica mea si i-am pus cercelusi urechiuse (ciulciulushi - cum le spune dimitris )
Mama statea in spate cu copii iar eu conduceam . La un moment dat mi se parea ca este prea mare linistea si o intreb pe mama daca a adormit eleni. Si mama imi raspunde
" Nu. sta si se gandeste. si se intreaba : ce m-oi face eu la noapte daca m-or durea urechiusele ?!?! "
Mi-o si imaginam pe fii-mea cum sta ea serioasa ca de obicei si mediteaza si chiar isi pune astfel de intrebari in creierasul ei de 6 luni...

Si dimitris :

Dimineata se duce mama la el si-l pupa pe neasteptate. Dimitris se supara si o impinge cu picioarele in fata. Mama se supara la randul ei si-l anunta ca nu mai vorbeste cu el si nu-l mai lasa in parc.

Dupa 5 minute, fiu-meu , cu coada intre picioare se duce la mama si o anuta serios ca-i pare rau de ce s-a intamplat dar: "sa nu mai faci niciodata chestia asta. ... Ca eu ma gandeam la ale mele, la madalina, la alissa, la ce scrisori sa le mai scriu iar tu ai venit , m-ai pupat repede si mi-ai furat gandirea..."

Deci fiu-meu "medita" la problemele lui amoroase iar mama i-a furat "gandirea" cu pupicul ei....

si Eleni - 05.02.2008

Of, bunicile astea cum nu lasa nepoteii cu gandurile lor!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Fetelor va multumesc mult pentru sustinere ca am inteles ca femeia e oricum mai sensibila si in cele 9 luni de dupa sarcina

Gatta am sa incerc sa iau Magne B6 poate ajuta

Laura nu ma supar deloc din contra un sfat e mereu bine venit, poate e si asta dar au fost si altele, sia acum problema este si alta, chiar de ma ajuta el si cu asta mica dimineata si face eforturi la mine nu prea se gandeste si pana nu-si revizuieste comportamentul nici eu nu ma mai gandesc la el, inainte nu dadeam importanta treceam peste ele acum nu mai am rabdare deloc, dar se va rezolva si totul isi va reveni sunt sigura. Acum alta problema vreau sa schimb pediatra ce ma sfatuiesti prin ploiest ce gasesc

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

Eu am fost foarte multumita de doctoritza la care l-am avut inscris pe dimitris. se numeste Doina Andronache si are cabinetul pe la vest, aproape de billa.
Profesional mie mi s-a parut intotdeuna foarte bine pregatita, la curent cu toate schimbarile din domeniul. Mereg des la cursuri de perfectionare in bucuresti. Este o femeie la vcreo 40 si putin de ani foarte dragutza si blanda cu bebeii.
Ea este medic de familie dar are specializare pediatrie. A si lucrat multi ani la spitalul de pediatrie din ploiesti.
Este adevarat ca este ruda prin alianta cu mine si eu aveam un tratament "preferential" in sensul ca ma baga prin fata intotdeauna...
Imi dau seama ce nasol trebuie sa fi fost pentru restul mamicilor ce asteptau tot cu bebei la usa sa ma vada ca intru ca o furtuna prin fata... Acum o patestc si eu faza asta...
Dar ma duceam de obicei cu rugente la ea sau la controalele lunare...

Banuiesc ca nu are totusi prea multe "pile" pe care sa le bage in fata celorlati pacienti...

Cum apreciezi.
Oricum, profesional este super ok. Foarte desteapta si pregatita!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

gatta sincer nu stiu nimic ca a mea e haplista de cand s-a nascut, dar intreba mamicile cu 2 copilasi ele stiu mai bine sau deschide un subiect cu aceasta intrebare sigur vei avea raspunsuri, ori daca e bine si nu e anemica lasa tu ca pofta vine mancand si sigur isi va reveni printesica

Laura am uitat pupici la eleni ganditoarea cu cercei, asteptam poze sa vedem ce frumoasa e ea cu celcelusi, si pupici la inamorato si lasati domne baiatu sa nu-i mai fuga ideile

Y a s m i n - E l e n a

uite cat am crescut

I-am facut multe fotografii ieri dar trebuie sa le descarc acasa in calculator ca aici la birou nu am instalat programul acela al camerei video.
Sunt tare fericita ca am apucat sa-i pun "ciulciulushii" caci mi-o tot confunda lumea pe strada cu un baietel, chiar in roz imbracata...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

In lipsa de bancuri incerc sa va amuz si eu cu ceva...

Ieri ma intorceam acasa de la medlife. Am fost cu maimutzica mea si i-am pus cercelusi urechiuse (ciulciulushi - cum le spune dimitris )
Mama statea in spate cu copii iar eu conduceam . La un moment dat mi se parea ca este prea mare linistea si o intreb pe mama daca a adormit eleni. Si mama imi raspunde
" Nu. sta si se gandeste. si se intreaba : ce m-oi face eu la noapte daca m-or durea urechiusele ?!?! "
Mi-o si imaginam pe fii-mea cum sta ea serioasa ca de obicei si mediteaza si chiar isi pune astfel de intrebari in creierasul ei de 6 luni...

Si dimitris :

Dimineata se duce mama la el si-l pupa pe neasteptate. Dimitris se supara si o impinge cu picioarele in fata. Mama se supara la randul ei si-l anunta ca nu mai vorbeste cu el si nu-l mai lasa in parc.

Dupa 5 minute, fiu-meu , cu coada intre picioare se duce la mama si o anuta serios ca-i pare rau de ce s-a intamplat dar: "sa nu mai faci niciodata chestia asta. ... Ca eu ma gandeam la ale mele, la madalina, la alissa, la ce scrisori sa le mai scriu iar tu ai venit , m-ai pupat repede si mi-ai furat gandirea..."

Deci fiu-meu "medita" la problemele lui amoroase iar mama i-a furat "gandirea" cu pupicul ei....

si Eleni - 05.02.2008

Of, bunicile astea cum nu lasa nepoteii cu gandurile lor!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

O sa vezi ce haios o sa fie si razvanelul cand o sa inceapa sa scoata perle...
Fiecare varsta a copilului are farmecul ei.
Acum, astia mici sunt atat de dulci si ingerasi, ne bucuram asa de mult ca incep sa mearga, ca le dau dintiosrii etc. ...
Mai tarziu, radem in hohote la perlele pe care le scot si incepem sa ne ferim sa vorbim orice in jurul lor caci "dau" totul afara din casa...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Buna dimineata...

Am vrut sa trec sa va salut:)
Nu stiu daca am timp sa citesc in urma..dar am vazut ca Saratelu nu mai are pietricica..yupii..ma bucur tare tare

in rest nu prea am citit..dar vreau sa va spun ca eu sunt supi...nurau..da sunt un pic...ingerasul meu nu vrea si nu isi doreste sa stea in fdunduletz..adik..nu face nici un efort...off...e o lenesa...:(in rest..e o comoara..mananca tot ce prinde..este atenta la detalii..se joaca frumos..oiubesc de mor..si iar imi e dor de ea...offf

va pup

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Din pacate problemele unor clopotei continua...
Adelutza a lui ginette are infectie cu e-coli...

pentru stefi cea lenesa. Lasa fata in pace sa stea cand vrea ea in funduletz!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singurica pe aici...
Eu incerc sa-mi iau "revansa" lipsei mele de pe forum atatea zile si sa va "omor" acum cu multe mesaje...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput