America (120)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Ala suna tentant si pentru mine. Acum stim ce cadouri ne facem cu toate ocaziile!
Eu am luat jocul asta ca sa-i adunam pe copii la noi, decit sa mearga Alexandru pe nu stiu unde. Asa ii vad ce fac. Nu stiu ce alte jocuri ar fi mai tentante decit Wii asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ramona, noi folosim wii la televizor obisnuit, adica ala de vedem si alte programe pe el. Jocul ala de spui tu e mario super smash.... e dragut, poti sa joci si online cu altii. Eu cred ca iti ajung 2 remote si 2 nunchucks. Neparat sa iti iei Wii sports (are tenis, bowling, golf, box si inca ceva) sau fitness. Alte accesorii: volan pt cursele de masinute (dar nu neaparat necesar, te descurci f bine si cu remote si nunchuck)...aaaa...si mai e un joc f f misto, ceva cu rock, vine pachetul cu o chitara, toba si alte chestii si poti canta cu ele, dar asta e f scump. M-au nenorocit vecinii cu chestia asta, o tineau intr-o lalaiala pana la 2-3 dimineata. Deci dc ai vecini care te supara, ia-ti din asta prima oara.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aydan
Ramona J spune:
Miere, multumesc. E clar ca asta cu sportul e urmatorul pe lista.
Avem un singur vecin si pe asta l-am suparat la scurt timp dupa ce ne-am mutat. Ma gindesc daca sa-l mai necajesc in plus!
blackpanterro spune:
Pai Wii Sports e inclus cand cumperi Wii-ul, are toate cele 5 sporturi.Noi vrem sa ne luam jocul ala cu ski, dar nu imi amintesc din reclama daca e pt Wii sau Wii Fit...in nici un caz nu ne vom lua jocuri pt consola.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Asta este Ramona
http://www.jr.com/namco-video-games/pe/NCO_80010/
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro ...in nici un caz nu ne vom lua jocuri pt consola. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
Adica? Eu nu pricep, nu toate jocurile merg la fel?
Stiu ca la sports sint de fapt mai multe, citisem pe undeva.
Eu nu m-am jucat in viata mea cu de-astea, cred ca o sa pricep mai multe dupa ce il primim.
lai spune:
Anamaria, suna super vacanta voastra!
Cu scolile, eu as prefera una privata, daca s-o putea.. Sa fie si buna, normal, nu doar de dragul de-a fi privata. Pt. ca, in medie, primesc mult mai multa atentie personalizata, cursuri cu mai putini studenti, pierd mai putin timp cu probleme de birocratie, in general facilitati mai bune si mai organizate, probabilitatea mult mai mare sa fie oameni pe care sa-i intereseze ce se intampla cu ei, e mult mai usor sa-si cunoasca profesorii si profesorii pe ei si sa lucreze 1 on 1 cu ei, au mai multa sustinere - institutionala si financiara - sa-si puna ideile in practica, pentru networking..
Si sa nu uitam ca cele private au si mai multi bani si ca atare programe mai bune de ajutor financiar, unele au need-blind admissions policy (decizia de admitere nu e conditionata de situatia financiara a studentului, iar daca esti acceptat se angajeaza sa-ti faca o oferta financiara astfel incat sa poti merge - calculeaza ei cat ar putea sa plateasca familia, cat imprumut (uneori nici macar), cat sa lucreze studentul in campus, cat bursa - aici e drept ca esti mai avantajat daca familia e mai saraca; daca familia nu-i nici cal nici magar, uneori ce considera ei 'contributie rezonabila' nu e chiar asa de rezonabila).
Lai
Ramona J spune:
Lai, unde ai fost? Te plimbi cu masina?
Multumesc pentru raspunsuri. Rice suna tare bine, au si multi bani si ratio de 5 studenti la un teacher. E scumpa fata de o scoala de stat, dar mai ieftina decit alte facultati de renume asemanator.
In fine, mai avem pina acolo - sa vedem daca le place scoala la copilasii astia.
arminad spune:
Ramona da-mi si mie link-urile alea unde ai gasit scolile.Noi nu mai avem asa de mult .Azi am fost la inscriere la liceu cu fiica-mea si zic astia ca de prin anul 3 incep deja ofertele de burse pt college ..
Ruxij,tu zici ca si alea de stat sunt bune?Ca eu nu ma pricep ,tu esti "in sistem" asa ca stii mai bine ..Pe toti romanii de pe aici care aveau copiii la college i-am auzit ca erau la privat si o spuneau asa cu multa emfaza.
Si mai ales lamuriti-ma si pe mine cum e la stat ,nu e nici o taxa ,cum sunt admisi?
Ramona J spune:
Sorry sa fiu prima care te dezamagesc, dar pe aici nu exista facultati gratuite. Cele de stat sint mai ieftine, mai ales daca esti rezident al statului respectiv.
Uite lista:
http://colleges.usnews.rankingsandreviews.com/college/national-search/