FIV de toamna 6
Raspunsuri - Pagina 14
gabid spune:
Da,asa este!Injectiile pt Fiv si contractiile de dupa punctie sunt nimic fata de ce va fi dupa ce nasteti.Contractii f.dureroase plus o gramada de injectii.Atunci cand bb exista numai conteaza prin ce dureri treci.Eu am facut in 3 saptamani de spitalizare 150 de fiole de antibiotice.Asa suntem noi femeile uitam si tare repede vrem sa o luam de la capat!
Nu va fie teama de FIV!Numai gandul la un bb va da putere.
Va pup,
Gabi.
karula spune:
Am vorbit putin cu Denisa. E deja in treia zi de "orizontala" si s-a cam plictisit, dar in rest e bine.
Cloe, sa dea Domnul sa nu mai faci tratamente tot restul sarcinii si bebeii sa fie sanatosi si voiosi. Mergi in continuare la serviciu? Se pune problema de cerclaj sau inca nu ai discutat cu dr. despre asta?
gabid spune:
Cloe,ce tratamente faci pt mentinerea sarcinii?La mine era un chin.o gramada de medicamente!
cicloproginova vreo 3 luni
utrogestan 6 luni
duvadillan tot timpul
gravibinom
scobutil
si in afara de astea si cerclaj la 12 saptamani.
Sa dea Dumnezeu sa fie mai bine la tine!Eu aveam dureri de burta si de spate de la inceputul sarcinii!
Va pup,
Gabi.
gabid spune:
Raluca,cum se simte Denisa?Chiar daca se ridica cate putin din pat sa nu stea mult in picioare in primele zile!O mai doare burtica?
Gabi.
gabid spune:
Stiti cum trec zilele acestea dupa ET?Ingrozitor de greu!Abia astepti sa afli rezultatul ca sa numai stai sub stres.Saracuta Denisa cred ca abia asteapta sa se dea jos din pat.
Eu sunt o fire mai activa ,nici la cerclaj nu suportam sa stau in pat ...
Denisa,asteptam vesti bune!
Gabi.
monbb1 spune:
Denisa: Felicitari pt ET , acum stai linistita in pat si in 2 saptamani sa ne dai vesti frumoase cu ochisori.
Karula: Vorbeai de odihnitul ovarelor in diferite tari. hi! ce exprimare! Oricum vroiam sa zic ca si in Canada se face la fel, incepi cu anticonceptionale, apoi Lupron si apoi hormonul (Pergonal) in paralel cu Lupronul. Eu mai am pe lista o injectie numita Profasi care am dedus ca e echivalentul lui Pregnyl, pt declansarea ovulatiei inainte de punctie. Repausul la pat dupa transfer se recomanda in majoritatea clinicilor dar depinde si de cum a reactionat organismul. In orice caz toate cazurile de reusita de care am auzit, au stat la pat cateva zile dupa ET.
Corina: Iti tin pumnii, fii linistita si optimista mereu, asa cum ai inceput. Nu sunt sigura daca ai inceput deja cu anticonceptionalele. Incepi sa le iei din ziua a doua de menstruatie pt aproximativ doua saptamani sau cum e la tine? Cred ca vei fii cea mai apropiata de ciclul meu asa ca o sa il urmaresc pe al tau in mod special. Imi cer scuze daca te voi mai sacai cu intrebari...hi! accept sa te burzuluiesti la mine cand ai chef sau te enerveaza injectiile (ca sa nu zic intrebarile).
Unde esti tu in State?
Luni mergem la doctor si atunci cred ca se va hotari exact, in fct si de ultimele rezultate la analize.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.