Mamici din Arad...! (104)
Raspunsuri - Pagina 17
flavia ramona spune:
Pentru ca am ceva timp m-am pus sa uploadez cateva poze din concediu, le puteti vedea aici.
adablackcat spune:
Ce schimbat mi se pare Bogdi, ce mare e. V-ati bronzat destul de tare, nu? Sau e de vina din nou monitorul meu?![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Ada,
, nu e de vina monitorul tau, ne-am bronzat binisor si eu si Bogdi, Sorin nu prea ca el mai mult la telefon si la terase. Lasa ca ne vezi pe viu cat suntem de negrii.
Sa stiti ca am reusit si eu sa vad pozele, care mai de care.
Pe Serban am avut onoarea de a-l vedea in sambata inaintea plecarii. E un dulce si e asa bronzat de iti vine sa-l manci. Melania a crescut foarte mult, iar Carmen arata foarte bine, nu numai in poze.
monica70 spune:
FLAVIA faine pozele,dar cam putine.Tu arati beton
Sa stii ca si mie mi se pare schimbat Bogdi ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
Flavia, am vazut pozele voastre din concediu, tare bine arati si Bogdi un zambaret ca intotdeauna. Cred ca l-am vazut si pe Sorin, mai bine zis picioarele lui intr-o poza cu Bogdi pe sezlong
.
Fetelor, nu vreau sa par afacerista, dar tocmai ne-am schimbat si salteaua de pat. M-am gandit ca poate are cineva nevoie, e saltea Relaxa ortopedica, 2 fete iarna/vara, veche de 3 ani, dimensiuni 2000/1600. Care e interesat, va comunic pretul pe PM.
Aaaa, multumesc pt ca m-ati ajutat sa ma hotarasc cu doctorul, a contat si parerea voastra in decizia mea, deci raman la Simedrea pana la urma. Ideea e ca trebuie sa mai imi fac un set de analize, ca pe asta de acum scrie ca sunt trimisa de dr. Teaha Dan si daca vede Simedrea... ![]()
Va pup, noapte buna!
de
Mara
POZE
flavia ramona spune:
Moni, am mai multe poze, vreo 300, da nu am chef sa le pun si nici asa timp sa le triez. Si mai am o gramada la prietenii nostrii cu care am fost ca mai mult ei au facut poze decat mine, io dupa copil peste tot ce sa mai car si aparatu.
Miha si eu sunt fan Karote. Am avut o prietena ce avea magazin si aducea de la ei, da a inchis magazinu si nu prea am mai gasit in Arad.
Cristina, apare si Sorin prin unele poze, da vad ca in care le-am pus nu e, ai dreptate.
maggda spune:
Am intrat doar sa va salut.Sunt in concediu dar extrem de ocupata.Am fost o saptamana in Antalya unde a fost ceva de vis iar luni a fatat Akira si avem 2 baieti si 4 fetitze ca niste bibelouri.
va pup pe toate si puiutzii vostri

adablackcat spune:
Si mie imi plac hainele de la Karotte foarte mult de vreo 10 ani. In Alba este un magazin unde tot mergeam, dar de cand sunt in Arad n-am mai vazut haine de-a lor.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Flavia, faine pozele voastre dar cam putine. Tu arati tare bine si v-ati bronzat fain. Ce faine sunt sezlongurile de apa...Ai putea sa mai pui niste poze...
Magda am vazut si pozele vostre. La ce hotel ati fost?
Somleac spune:
Salut,
eu sunt grabita de numa. Mi-a dat peste cap tot programul accidentul de la intersectia cu Lacului ( s-au busit 2 taximetristi, cred ca amamdoi de la Verbita). Am stat 40 min acolo pentru ca 6 politisti prosti nu au fost in stare sa gestioneze situatia.
Flavia am vazut pozele, tu arati super, Bogdi mi se pare asa de mare, adica matur. Mai pune.
Carmen, exact asta era si parerea mea, mai ales contextul in care mi s-a povestit de tine a fost super cool, dar o sa-ti spun totul prin viu grai. Nu ca ar fi mare secret dar e prea complicat de povestit.
Cu tzatzele mele n-am probleme decat ca transpir foarte tare sub ele. Eu nu am fost prea dotata, asa ca acum sunt numa bine sub aspectul asta.
Pupici.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008