Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina Rubi si eu cred ca mai bine il alegi pe Simedrea. Nu il cunosc, dar il cunosc pe celalalt...Ti-am trimis pm.
Ioana, cum s-a acomodat Nicolas la cresa? A fost un accident de motocileta duminica pe tura ta, nu ai fost tu la interventie?
Moni bine ca ai scapat de control la AF cu bine. Felicitari Dianei pentru curajul de la dentist. De perlele ei ce sa mai zic , e mortala! Ai inceput lucrul?
Cristinacsa eu te-am salutat din masina, in caz ca nu ti-ai dat seama cine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI numai de vineri incep,joi ma intalnesc cu tipa aia sa vorbim doar,ca abia atunci vine din Italia.Da' a zis ca va sta toata luna asta cu mine (deci ciuciu net de le birou ) si ca voi fi platita din intai.Asa ca zilele astea mai trag sa rezolv una alta.sambata mergem la tzara la o nunta.
CRISTINA si eu cred ca pe Simedrea l-as alege ,desi am umblat si la Teaha si imi place de el.Dar nu e prea saritor la nasteri ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni tu nu ne pui poze cu rochia?
Alina, mi-am amintit... nu ai primit poze de la nunta unde ati fost nasi?

Mergi la inceput

Aici e: http://www.dropshots.com/dia4
E si rochia cu care o imbrac pe Diana,e primita cadou si nu a purtat-o inca nicaieri,asa ca nu ii mai iau alta,buna o fi ...
Si asa nunta e la tzara,acasa "la cort" E o nunta mica (max 100 persoane),in familie ,cel mult vecinii ... deci multi fosti prieteni din copilarie cu mine - ca acolo imi petreceam vacantele.
Apropo,ce ziceti, merge argintiul cu rosu,ca asa mi-a dat prin cap sa combin acum.Negrul si albul e prea folosit cu rosu.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Vai ce sexoasa esti Moni!! Chiar iti vine foarte bine rochia.Cat a costat Imi place cum ti-ai pensat si sprancenele. Diana e mortala in poza aia cand s-a alsat pe spate, rapusa de sedinta foto
Fug sa fac ceva de mancare.

Mergi la inceput

GABI a fost 150 lei,dar am vazut o gramada rosii la 3-4-500 lei si impopotzonate ca naiba Asta e de la o firma romaneasca din Bucuresti DAV,am gasit si pe net http://www.davdesign.ro/magazin-virtual-haine/0-8-rochii/ Au magazinutz la Armonia.Mie imi plac pentru ca-s simple si au material fain in ele.Nu mai zic ce ieftine-s rochiile lor, pe pe langa altele!
Sprancenele ca sprancenele ,da' ce ma fac cu freza? O sa merg la o coafeza sambata dimineata sa imi faca o imitatie de coc cu zulufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, si mie imi place foarte mult rochia ta! Iti si sta foarte bine! SI Diana e super faina cu rochita rosie.

Eu n-am chef de nimic. Nu stiu ce sa le mai dau de mancare la prunci, sa mearga odata la gradi sa mai manance si acolo!

Cristina rubi, eu la Teaha am fost cu amandoua sarcinile si-mi place de el. Pentru mine a fost exact ce-mi trebuia. Dar am auzit si cateva chestii mai urate despre el. Nu stiu ce sa zic, ca de Simedrea n-am auzit. La prima sarcina l-am nimerit noaptea de garda pe Teaha si-am nascut cu el, iar pe Vladut l-am nascut cu Argintaru. Imi place de Teaha ca sta mult la povesti, e foarte relaxat, dureaza mult si eco, face toate masuratorile de multe ori. Dar la nasteri nu vine, si nici in spital nu mai lucreaza.

Miha, ti s-a trezit Cenusareasa? I-a trecut diareea?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Scurt ca nu sunt in forma deloc.

Am revenit din concediu ieri pe la 15:30, azi am fost deja azi la lucru. A fost fain, scurt si obositor in acelasi timp. Bogdi a facut greva foamei. Pe avion a fost ok, nu i-a placut, a repetat intr-una cat a fost treaz "mama nu-mi piace adionu", dar a si adormit, atat la plecare cat si la intoarcere asa ca pot spune ca am avut noroc. Poze am facut ceva da nu stiu cand am timp sa le pun, mai vedem.

Dalina, numele meu nu-ti spune nimik? Da daca spun cumnata lui Raul??? Bine ati venit printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina am remarcat in special poza aia cu strumfii bagati toti in bazinul cu bile,zici ca-s intr-un OZN

Moni, vai ce figura-i Diana cu replicile ei! Sa ne mai scrii ce perle spune.
Super rochia!

Gabi, n-am pus poze de la nunta ca nu am inca, sper sa primesc sambata ca mergem la nunta la Oradea. Niic eu n-am vazut nici una.

Flavia, bine ati revenit!
Sa stii ca nici Ade nu a mancat in concediu, adica f putin si cu mult chin, noroc cu tzatza, de aia nu m-am stresat prea tare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Numai copii mei mananca de rup pe unde umblam?

Moni super rochia, si tie iti sta minunat cu ea. E modelul pe care mi-l doream la un moment dat sa-l am. Acum nu se mai potriveste cu fizicul meu. Diana e mortala cu replicile ei.

Ada, Cenusareasa mea e praf. Astazi abia m-am tinut pe picioare, totul se invartea cu mine, exact senzatia aia cand te dai jos din carusel. Asa de rau mi-a fost ca a trebuit sa ma culc dupa-masa. Acum ma tarai sa adun de prin casa. Susu are probleme la servici si sunt singura.

Gabi l-am sunat pe Artukov. Incepe doar dupa 15 sept. A zis ca ne da el bip .

Carmen , elevii tai raspandesc vestea ca ai gemeni. Am mai auzit ca esti super al dracului

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput