Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha am vazut pozele tale.Se vede ca te-ai relaxat la Moneasa iar la intalnire te-ai distrat.Ce fain ca v-ati intalnit dupa atatia ani.Matia a fost mottal cu mingea iar Vic seamana cu Alex .Pune o poza cu rochia pt nunta.
Ioana cum e la servici?Pozele tale inca nu le-am vazut.
Alina am vazut pozele de la ziua Adelinei.Mare veselie.Voi,forumistelor,incepeti acum suita aniversarilor la Cuibul Cocorilor.Pe Flavia ati trecut-o absenta.

Am mai pus poze de la botez AICI

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, Anca, Ada, alina.a, multumim si voua pentru urari!

Ada, Iulia n-a mers la gradi azi?
Vezi ca daca lipseste putin il fura Ioana pe Dragos.

Carmen, am vazut pozele, foarte frumoase si voi 3(tu, Ovi si Mela) tare asortati.
Se pare ca(,)continuarea petrecerilor nu va fi tot la Cuibul Cocorilor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen foarte frumosi si eleganti ati fost. Vad ca ati avut toti alte toalete decat la restaurant.Rochia a a fost super.Vezi ca si-a pus Miha poza cu rochia, e un album separat.
Cristina Rubi tiai schimbat caloriferele? Vezi ca ma intereseaza si pe mine unu din ala mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Tare dulcic Serban!

Alina, n-am dus-o ca am avut multa treaba de dimineata si eu si Teo, sper sa o ducem maine. Ea abia asteapta! N-am reusit nici analizele sa i le fac inca, desi aveam pregatit pentru coproparazitologic a trebuit sa plec la Alba mai repede decat planificasem si raman pe sapt. asta.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Miha, super rochita! De unde si cu cat ai cumparat-o?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Gabi, ne-am cumparat calorifere mai mici, la o treime din capacitatea celor de acum. Daca te intereseaza, avem 3 marimi: 600/1000, 600/1200, 600/1400, calorifere Korad 22K si pretul este 50% din factura de acum 2 ani cand le-am cumparat. Daca aveti nevoie de garantie, o sa mergem noi pt voi in cazul in care sunt probleme, desi nu cred sa fie cazul (ele au garantie 10 ani).

Eu sunt intr-o mare dilema, oscilez intre doi doctori: Simedrea, cu care am nascut-o pe Mara, si Teaha.... nu ma pot hotari care sa-mi monitorizeze sarcina asta. Chiar asa, ar trebui sa-mi schimb semnatura...

Va pup!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Clau am fost la Savirsin la niste cunostinte care au o casuta acolo, am urcat pe dealuri, am facut gratare...
Carmen, am vazut pozele , sunteti frumosi cu totii, iar Serban a crescut de cind nu l-am vazut...
Alina, fain v-ati distrat...
Dalina, cum e fetita? (nu mai stiu care era bolnava)
Cristina, nu stiu ce sfat sa iti dau, dar parca stiam ca Teaha nu merge la nastere...
Miha, pozele tale nu le-am vazut inca...
Flavia, v-ati intors?

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Citat:
Eu sunt intr-o mare dilema, oscilez intre doi doctori: Simedrea, cu care am nascut-o pe Mara, si Teaha.... nu ma pot hotari care sa-mi monitorizeze sarcina asta.

Eu zic sa ramai la Simedrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani Ade , cu intarziere.

Azi am fost ca o leguma pasirata. Abia mi-am tarat onorabilul prin casa si pe unde am mai avut de mers. De aseara am diaree, probabil ca pe acolo mi-am pierdut si energia. Cel mai graznic a fost ca eu incercam sa mai adun de prin casa, si pruncii imprastiau asa ca m-am simtit ceva mai naspa decat Sisif.

Carmen am vazut pozele de la botez. Ati fost super frumosi si voi si nasii. Sa va traiasca Serban.

Alina rochia am luat-o de la Ziri de la Mister`s si a fost 190 ron. Ea in sine e de la Karotte, mie imi plac foarte mult lucrurile marca Karotte si croiul si pretul

Maria Rubi cum te simti? S-a fixat bebicu? Habar n-am ce sa te sfatuiesc in legatura cu medicii.

Am uitat sa va spun ca de azi au inceput Daria si Alex cursurile de dans. Sper sa le placa.

Ma duc sa ma bag in pat sa citesc. N-am mancare pe maine, n-am curatenie facuta, hainele nu sunt calcate si Cenusareasa e in greva.Sper sa revina dimineata foarte devreme ca altfel nu stiu pe unde scoate camasa.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Helau,pe unde disparurati iar toate?
Am apucat sa vad doar pozele de la cheful Adelinei si de la intalnirea de la Ada.
Alina am remarcat in special poza aia cu strumfii bagati toti in bazinul cu bile,zici ca-s intr-un OZN
GABI mama ce sexoasa fusesi la intalnire la Ada!
ADA e super fain acolo la voi ,ai o curte numai buna pentru asa gramada de copii! Si ce mobila faina de bucatarie ai !( mie imi place verdele ) Diana striga intruna: "MELGEM SI NOI ACOLO???"
Noa ca se smiorcaie Diana p-aci si nu stiu ce mai voiam sa zic ... O sa studiem si restul pozelor,dar cu Diana impreuna,ca tare ii place sa vad copii,baga la comentarii ... Aaa si mai faceti si niscaiva filmuletze,ma inebunea sa dau drumul la boxe,abia am convins-o ca-s numai poze cu copii,nu si filme.
V-am zis faza de saptamana asta? In centru,am zis sa intram la Leonardo sa imi iau pantofi,la care zice : DA' N-AI DESTUI ACASA???"
Mi-am amintit,voiam sa va mai zic: ca am dus-o la dentista si a stat super cuminte sa ii rezolve prima carie,noroc ca era superficiala,i-a pus plombitza din calciu.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput