Mamici din Arad...! (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana vezi ca de azi se poate vota la concursul cu inghetata Danonino! Sa aveti bafta

Alina stau bine cu scoala de soferi dar voi face pauza vreo saptamana si ceva ca merge instructorul in concediu.
Apropo, foarte faine poze! Ma bucur ca v-ati simtit bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Votati-ne! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Adelina!
Alina sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Noi acu ne-am intors de la Savirsin...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina ce ati facut la Savarsin? ce dor imi e de SAvarsin de nu-i adevarat...anul asta n-am apucat sa mergem la neamuri si cine stie daca mai apucam ca vad ca tot intr-o nunta si botez o tinem ...saptamana viitoare mergem la botez

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Votati-ne! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Adelina!
Alina sa va traiasca alaturi de Dragos si sa va duca numai bucurii.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, Carmen, multumim si voua pentru urari.

Clau, v-am votat...si pe Ioana.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Adelina!
Sa cresti mare alaturi de cei dragi si sa le aduci numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, ADELINA!Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii celor care te iubesc!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

In sfarsit am apucat la calculator. In ultimele zile n-a mai mers netul deloc la cumnata-mea si n-am mai intrat deloc. Aseara catre 12 am ajuns acasa.
La multi ani Adelinei! Imi pare tare rau ca am ratat petrecerea si intalnirea cu voi! Am vazut toate pozele. S-au distrat bine copiii, ca de obicei. Alina, chiar se vede ca ai slabit! Foarte faina esti! Ne vedem noi vineri la ziua lui Bogdi!
Miha, faine pozele voastre, multe ai reusit sa pui asa dintr-o data! Super dulci astia micii!
Mai, da lipsesc si eu cateva zile din zona si il fura Ioana pe Dragos?! Las' ca vedem vineri ce putem recupera...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-am bagat si eu sa votez si de cand n-am mai votat am uitat care ce si cum. Am crezut prima data ca am voie doar o poza sa o votez cu 5 puncte si a doua poza a lu' Raul am votat-o dor cu patru. Cand am votat pentru Ioana am vazut ca ma lasa sa pun 5 pentru amandoua. Bafta fetelor! Poate castigati ceva!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani adelina!alina sa va traiasca ,ai doi copii tare frumosi si tu ai slabit de am ramas masca,felicitari!imi caut bona pt ca incep lucrul de la 1 ianuarie si vreau sa vad ca s-au acomodat si e totul ok.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput