Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
clau_geo spune:
FELICITARI ANDY_GALRO!!!!!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA FIE SANATOS!!
RECUPERARE RAPIDA SI NUMAI BINE, MAMICO!!!!!!!!
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
felicic76 spune:
andy avea 34sapt+ dupa UM si 36sapt+ dupa ultima eco
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
musettepink spune:
felicic am si eu un fix cu ruptul membranelor....ai idee s-au rupt asa pur si simplu sau a facut ceva gen carat etc bine ca ma indoiesc ca putea cara ceva la 3 noaptea.....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+LUCA
AMR 24 ZILE
angelynna82 spune:
inca un bobocel la odiseea noastra
Bebe Andrei sa fii sanatos iar pt mami Andy_galro multi sa-ti traiasca puiul scump si drag.
Felicitari si fetelor pentru achizitiile facute/primite.
32+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
andy.p spune:
WOW!ASTA DA SURPRIZA!
ANDY-G REFACERE RAPIDA SI SA-TI TRAIASCA BB ANDREI,SA CREASCA MARE SI SANATOS.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Ratonelu felicitari pentru schimbarea semnaturii.
32+ posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
clau_geo spune:
Feli inteleg ca cele care suntem stresate ca putem naste prematur, ar trebui sa ne linistim ca se pare ca bb pot veni si mai devreme si sa fie bine. Ce ma bucur!!!!!!
35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
zambetmic spune:
felicitari mamicii si noului flacau de la odisee, sa fiti sanatosi si va asteptam cu drag cu povestea nasterii pe larg/lung
33+ cu Vladut
EvaF spune:
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDREI! SA FII SANATOS SI CUMINTE! TIE, ANDY, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC SA AI!!!!
Ce surpriza ne-ai facuuuuuuuuut!!!!!!!! WOW!!!!!!!!
35+ LUCA
AMR 33 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
kid2003 spune:
Wow, tare grabit baietelul lui Andy_galro...iata ca s-a mai spulberat un mit conform caruia baieteii sunt mai lenesi si stau mai mult in burtica!
Felicitari Andy, refacere rapida, bb sanatos-tun, laptic mult si odihna cat mai multa!!!
Si eu am avut emotii azi noapte...bblina a fost extrem, dar extrem de agitata, am crezut ca iese...Mai ales ca ma apucasera si niste contractii dureroase, nu au fost regulate, dar...asa mi s-a intamplat si la Alexandra...in noaptea in care am nascut bb a fost f agitata si la un moment dat s-au rupt membranele, contractiile nu au inceput nici cand am ajuns la spital (ma durea burta dar nu erau contractii regulate)...probabil ca daca ma lasau sa nasc natural mai dura cel putin 24 de ore sa ma dilat si sa inceapa contractiile.
Bine ca s-a terminat totul cu bine pentru Andy...nu cred ca se astepta nici ea la o nastere asa de rapida...a sarit peste rand!
Musette si Nadina, a ramas stabilit, la ora 5 suntem la cabinet, lasam vorba si ne ducem la suc sa palavragim linistite. Ne intoarcem pe la 7 la dr...Abia astept, azi nu mai am unde sa ies si nici ce sa cumpar asa ca voi astepta cumintica sa ne vedem diseara
bb2