Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
andy.p spune:
Irina exact de chestia asta ma plangeam ieri..mi-au aparut o gramada pe burtica ,sub sani..oare trec dupa??L aprima sarcina n-am avut parte de asa ceva.
Babytza sunt convinsa ca o sa avem ce ne spune pana naste si ultima graviduta de pe lista.
35+bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Cred ca o sa avem din ce in ce mai mult de vorbit, nu de alta dar incetul cu incetul o sa ramanem acasa si avem mai multa vreme de discutii.
Andy la mine au aparut in special pe gat si ceva pe burtica, parca incep sa ma obsedeze.
34+ - Andreea
EvaF spune:
Ne-am intors de la shopping! Da, nu am luat carucior, eu vreau un Chicco sau Graco, nu am vazut ce cautam noi in Feeria! Clar, il iau de pe net si gata!
Dar am intrat prin magazine, am luat caciulitze, sosetzele, bavetzele, niste manusi de bumbac mortale de la Mothercare-sunt altfel, nu ca cele cu siretel, am pus oricum poze cu ce am luat azi in albumul "Lucrusoare Luca" (wow, ce mici sunt manutzele si piciorusele de nou nascut)am luat un biberon de sticla de la chicco, acela cu filtru anticolici si am luat si doua tetine silicon tot de la Chicco, sa fie, sa vedem ce accepta Luca. Pentru mine am luat un sutien de alaptare de la Prenatal, la 45 ron, ok, incredibil pretul fata de salopetele pt nou nascuti care la ei costa "numai 110" RON! Cam 30 € o salopeta de nou nascut, flausata, si pe deasupra galbena cu un imprimeu uratzel!
Si am luat si stickerele care ne-au placut, avem program de lipit stickere pe pereti astazi, sunt multicele dar cred ca terminam!
Am vazut ca maine merge si Musette la eco, agitatele la apel!
MUSETTE
Laureta, bafta maine la medic! Mai bag majorete? La cate eco faci tu, fata de mine, le-am cam obosit!!! Hai cu agitata, totusi!
LAURETA
Tzitziri, Anca a intrerupt Gynipralul in S35, si am auzit la multe gravidutze, e puternic si nu se da pana la termen!
Later edit: fetelor, ce e linistea asta? S-a intamplat ceva?
35+ LUCA
AMR 34 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
_irina_ spune:
Eva esti tare plina de energie daca dupa o plimbare la cumparaturi mai ai puterea si sa te apuci de lipit stickerele pe pereti.
Pe unde ai gasit stickere?
Ma tot uit la burtica si imi dau seama ca bebelina e acolo asa ca imi cam fac o imagine despre cat de micuta e.
Eu de maine ma duc iar la lucru, asa ca profit de week-end ca sa nu fac nimic. Nici macar curatenie nu am facut ca iar vin mesterii si nu are rost sa fac luna in casa si sa ma trezesc cu totul plin de praf in jur.
34+ - Andreea
babytza spune:
Super Eva !!! Imi place tot ce ai luat pentru bb Ne-a venit si noua ieri salteluta si este la fel ca a ta.Doar ca a mea au taiat-o la dimensiunile patutului. Imi place mult. Si sunt super camasile de alaptat !
Si chiar asa...ce e cu linistea asta ?????
Valentina 32 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
laureta spune:
Cred ca lumea se plimbareste sa se mai racoreasca. Am iesit si noi un pic, oricum e cald ca o sauna
Eu nu mai pot de cap nu ma lasa deloc vad. Ma batea gandul sa trag o fuga la spital sa imi faca vreo injectie ceva. Imi vine sa ma dau cu capul pe pereti de durere si parca sunt asa, nauca
Nu pot inghiti pastile ca imi vine sa vomit.
Eva miine am control, daaar speram io la o echografie.
Is faine lucrusoarele. Cel mai mult pe mine m a incantat magaainul Prenatal. Am si luat de acolo cateva lucrusoare. Ma tenteaza si scaunul de masina pt Inisa sa il luam tot de acolo. Vine bb2 si noi ne ngandim tot la Inisa
In leg cu Gynipralul eu am mai spus ca se intrerupe la 35 de sapt, eu am luat pina pe la la 37-38 ca nu m a atentionat nimeni si la sfarsit aveam colul super dur, de curgeau lohiile greu.
Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
_irina_ spune:
Laureta eu mi-am tratat durerile de cap de pana acum numai cu cafea. Dar cred ca e cam tarziu pentru cafeluta.
34+ - Andreea
Muuh spune:
laureta eu am luat deja doua paracetamol pentru durere de cap. Sunt buimaca de durere si pe deasupra m-a pocnit si o depresie (mai mult oboseala cu zapuseala si cu o lene mare dar la mine = depresie)
sanziana, andy pe bune vreti sa va legati trompele? Stiti ca este ireversibil sau oricum foarte greu reversibil si ca totusi se pot intampla si accidente si sa ramaneti din nou. Mie recunosc sincer ca nici prin cap nu mi-a trecut. Eu mai vreau oricum un copil iar metoda mi se pare muuult prea drastica. Cel mai probabil voi merge pe pastile sau sterilet.
irina mie mi-au aparut multe de tot la prima sarcina si nu mi-au mai disparut niciodata.
Va spun cu parere de rau ca dupa ce nastem vom si din ce in ce mai putine care intram aici. Veti vedea ca despre unele dintre noi nu se va mai stii nimic iar odata cu trecerea timpului vom ramane maxim 10 active.
Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006)
laureta spune:
Irina cafeluta ma face s ama urc pe pereti, si asa nu prea le am cu somnul vaz
Muuh, eu m am trezit de dim cu dureri de cap si ma miscam in reluare. Am luat doua supozitoare pt copii si nimic asa ca pe la 18.00 am mai bagat doua. Sunt la fel
Mi e frica sa inghit paracetamol ca il vomit. Imi bubuieee capatana
Laureta bb2 - 35+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Piersicutza spune:
Eva, Musette, Laureta multa bafta la eco!!!
Bitza, ma intrebai de vremea de aici, o zi a plouat si culmea ca toti se suparau de ploaie numai eu ma bucuram. Azi a fost racoare, maine se mai incalzeste dar nu se anunta nici o canicula si chiar ma bucur caci in zilele cu temperaturi mari nu-mi era bine deloc.
Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns . M-am mai interesat despre ce pot face ca bebelina mea sa se intoarca, exista exercitii pe care le pot incepe din saptamana 32, acupunctura, moxibustiune sau ultima posibilitate ar fi sa incerce medicul sa-l intoarca. Eu o sa ma apuc de exercitii si daca nu se intampla nimic, poate incerc cu acupunctura.
Uneori ii simt capsorul in lateral nu numai sus deasupra buricului ceea ce-mi da sperante ca incearca se se intoarca de la sine.
Noapte buna
31+
Piersicutza