Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , somn usor! eu zic ca nu e mult comparativ cu salariile de la voi.

Adriana , vreau si eu reteta la rulada aia de cioco te rog mult ca nu mai pot de pofta (eu nu am facut niciodata rulada, am incercat odata dar nu sa rulat, asa ca am taiat blatul pe jumate , am pus o crema la mijloc si a iesit "ceva" :D
Iar ideea cu bombonaria e super! exista asa ecva in Bucuresti dar preturile sunt astronomice ...ceva la 1 milion kg , poate si mai mult...ca cica sunt bomboane belgiene

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cata dar comparativ cu preturile din magazin e mai mult decat dublu, as fi zis ok daca nas fi stiut preturile oricum pana la urma am platit, ce altceva.. Auma numai sa incepem, avem totul pegatit, si programul va fi de la 8:20 -12:00 , Incepe si Ramadamul si va fi mai scurt

Dar ciocolata belgiana este cea mai cea si aici preturile sunt astronamice la ea

mama ce pofta miati facut de ciocolata

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , cu ciocolata belgiana eu am o retinere, e bune nu zic nu dar nu toata e facuta la mama ei acasa , eu am o vecina care lucreaza la o fabrica de ciocolata...ai ghicit belgiana! nu vand produsele aici la noi, le trimit in Belgia si de acolo le distribuie...fac ciocolata la noi ca e mana de lucru mai ieftina normal.

Dany , ce dolofan e finutzul tau mor dupa falcutzele lui. Sa va traiasca , iar hainutzele de botez i-mi plac mult. Cu ocazia asta am vazut si pozele de la pensiune care arata foarte bine , o sa te caut pt mai multe informatii cand ne hotaram sa mergem

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Of..reteta.Am facut-o fara reteta.
Crema e ganaj cu ciocolata lapte,sa zicem o cutiuta de smantana ptr frisca de 200ml si 150 sau mai bine 200 gr ciocolata cu lapte sau amaruie,dupa gust.
Cum se fce stii,incalzesti smantana,topesti ciocolata si le amesteci bine,dai la rece ,dupa cateva ore spumezi.
Rulada o faci din trei oua(daca tava de la cuptor e mai lata/mare ,poti pune 4 oua-4 linguri cu varf faina ,7 zahar),albusul batut bine cu un strop de sarre ,cand s-a spumat bine adaugi zaharul-3 linguri,bati pana se face iar spuma tare.Galbenusurile le amesteci cu esenta si doua linguri de zahar,le bati pana se dizolva,adaugi o lingura de ulei,amesteci.
Adaugi galbenusurile batute peste albusuri,cerni 3 linguri de faina cu varf deasupra,amesteci,intinzi compozitia uniform cu cutitul pe o foaie de hartie de copt,coci la foc iute pana se aureste putin,se scoate se rastoarna pe un prosop curat,eu personal folosesc tot hartie de copt ,pudrata cu putina faina caci aragazul meu nu stie sa "faca fatza" si ruladele mele raman putin lipicioase deasupra.,las la racit,insiropez(sau nu) umplu cu crema si dau la rece.
Incalzesc fondantul sau serbetul,stropesc cu apa,trebuie sa curga insa ,daca bagi o lingura in el si o tii cu cantul in sus,nu trebuie sa se vada marginuta lingurii prin fondant.
Scoti rulada de la rece,torni fondant de-a lungul ruladei si-l intinzi peste tot cu un cutit cu lama lata,sau spatula,presari bombonele sau nu(:)),lasi sa se intareasca putin fondantul si apoi tai felii cu un cutit muiat in apa fierbinte.

Se fac repede ruladele,mie imi plac mult si cele umplute cu gem de caise(sau prune)si fara glazura.
Mai poti sa le umpli cu frisca batuta ,cu adaos de fructe sau nu(:)),sau cu compozitie de la tortul diplomat,sau cu crema de unt si gem,sau cu crema de vanilie.
Na ca acum mi-e pofta si mie.
Ma duc sa-mi fac un sandwis..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Catutza, merci ca miau frant inima, iar o sa am dubii la ciocolata, desi pe unele scrie ca e fabricata in Ro pt belgia

Adi.. iar bunatati? eu nu mai fac nimic caci sunt singura care se lupta cu ele si nu prea vreau sa pun pe mine

Noi am fost la "plaja" adica mami a baut un suc si Clau s-a jucat in apa, la tarm pana a vazut un crab , si am primit aluzia sa platesc pt 10 minute cat stau

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor,

O zi frumoasa si tot binele din lume.

Suntem ok,ieri am avut o zi infecta,aglomerata cu musafiri si un "porcoi" de drumuri si alergaturi..

Va sunt cu o mie de ganduri in cap.In final sper ca totul sa fie ok si sa ni se implineasca si cel de al doilea vis.

Sper sa fiti ok,mai revin.

celor mai si mai...

7+
Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor
Dodo, ce semnatura frumoasa ai
Nu degeaba iar am visat ca eram gravida cu gemeni in saptamana 36 Ioiii ... niciun pericol, evident, de asa ceva, dar visele astea
V-am citit ieri, m-ati innebunit cu ciocolataaa, eu sunt dependenta, imi place orice ciocolata, multa sa fie
Azi e vineri, sper sa aveti o zi frumoasa si usoara
Revin de la munci !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
M-ati omorat cu ciocolata voastra.,rulade,torturi..alea alea..
Eu is matinala,ca trebuie sa-mi iau pastilele si nu mai pot apoi sa dorm .
Mi-a venit combina,e superba..mumoasa foc..
Aseara am fost pana in Mamaia sa mananc gogosi,ca daca nu mi-au facut fetele de la odisee pofte de gogosi,de covrigi..offf..
Dodo,imi place semnatura ta.Mi-am adus aminte ca parca acum aveam si eu asa..si mai am 2 zile si termin sapt 21..:)
Pupici tuturor.
Ah..Dariaa,gemeni zici?Mi-am adus aminte ca vbeati voi la un moment dat de soricei..Ei,eu in per cand am ramas am avut problema cu soricelul venit pe scurgere..remember?Ei si desi nu mai avusesem problema,ca s-a zidit etc..pe la sf lunii am visat ca se urcase pe mine un soricel..dar era atat de real incat am sarit din pat urland..Eh,sa fi fost un semn?Ce mai conteaza acum..ca uite-ma graviduta la mijlocul drumului :)

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neata si de la mine
Adi-sar'na pt. rulada!Teoretic si...practic stiu sa o fac/rulez...pb.e sa ma misc repede!Multam...banuiesc ca e mai coplicat cu pasta de zahar!Nu cred sa gasesc de cumparat!
Dodo-iar mosafiri?? Ce face Bogdi?Sa stii ca nu te-am uitat cu cartile..insa o colega de-a sotului e plecata la Moldova si numai ea stie sa umble cu casa de marcat! Si altfel nu le poate lua! Cred ca dupa 1 sept. ti le trimit!Cartea cu pasari nu o mai au pe stoc am gasit alta..sper sa-i placa!
Annie-ce mai zici??
Cata??
Daria-stiu ca ai scris in alta parte..eu iti raspund aici: da eu as face..eu am fost obsedata anul trecut vazand atatea decese in fam. cu cancer...am si facut din astea cu biorezonanta vreo 2 insa ceea ce zici tu e cel mai concludent! SINGURA MEA PB: sunt claustrofoba raau...nu pot ramane in spetii inchise si mici mult timp...Anul trecut cand am slabit rau de la stres... am fost la un eco ultraperformant nu a iesit nimic ( eu credeam ca ma minte) caci eu ma simteam bolnava...mi se propusese Ct pt. a ma linisti eu..dar nu m-am dus de frica sa nu mor acolo in tub! si vreau sa-ti spun ca acela a fost si momentul in care m-am trezit si nu am mai fost bolnava!Eu eram bolnavul inchipuit!Aveam orice boala de o auzeam/ citeam! A fost groaznic !Si toate mi s-au tras de la dramele cu cancer din familie( verisoara si cumnatul).
Off...daca simti ca vrei sa faci si nu ai pb. cu spatiile inchise...avand si antecedent in fam. ar fi bine! Si cand e fata mai mare sa o monitorizezi si pe ea!sI noi vor merge cu nepotelul la diverse controale date fiind antecedentele!
Asta este...este boala secolului si macar sa prevenim /tratam din fasa pb. nu cand nu se mai poate face nimic!
Iar m-am intins!
fug sa-mi prepar o ciorbita de dovlecel- azi sunt la ziua cu legume( crude, fierte...)Raportez: 2 kg out!
Ledi- sa stapaniti sanatosi combina! da...si mie mii pofta de cioco...da mi- o pun in cui...asta daca vreau sa mai intru in ce mi-am cumparat pt. botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

dany,da unde-s pozele cu minunatele lucrusoare pt nepotel si cu ce ti-ai luat tu?

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput