Leoaicele DC*(20)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare de la Iasi!

Annie,sa aveti pofta la torturi!!!

CAta...aceeasi problema am avut-o si eu .Sa stau cu Catalina sau sa mrg la munci si sa platesc bona+gradinita.Am ales sa stau cu ea,am acum 6 ani de cand stau cu ea si patru de cand am hotarat asta :).Nu-mi pare rau,am fost langa ea in cele maifrumoase clipe din viata unei mame.Am dat-o la gradinita la 3 ani,program scurt,m-am ocupat intai de ea si apoi de mine.Nu spun ca nu a momente cand spun ca nu mai rezist,vreau si eu timpul meu,job-ul meu,banii mei,insa imi revin destul de repede.
Acum am inceput un part-time job,de acasa,incet incet,sa-mi revin in mana,poate iese ceva..

Deci,si eu sant de parere sa-ti asculti sotul,deocamdata.

Dany,sa vedem finutul..si da,270 o pereche de papuci,din piele,dintr-un magazin din care-mi cumparam inainte papucii,au mai crescut preturile intre timp insa sant foarte bine facuti.
Cat despre herghelia fii-mii...,sper sa-i treaca,o tine deja de vre-un an si ceva.Am fost cu ea si la hipodrom,a calarit putin un cal mare,i-a placut foarte tare,si asteapt cu nerabdare sa faca 10 ani sa poata merge la lectii de calarie(asa i-a spus antrenorul).

Lilia,si mie mi-a fost frica de gradinita,insa acum,privind in urma,imi dau seama ca nu ar fi trebuit sa-mi fac atatea probleme si atatea ganduri.A fost OK.copiii se adapteaza mai usor decat credem noi.

Ledi,mai,eu n-am vrut sa te supar,pe tine sau altcineva,eu spun doar ce mi-a spus respectiva,chiar le dadeau subiectele inainte de examen.

V-am pupacit pe toate...Era sa uit,Daria,iesi din butoi ca ti se increteste pielea..:)

Si sa va spun ca fiimea e racita si-i curg mucii,acum in miez de canicula? Si eu ma stranut?

MA duc sa fac si eu ceva treaba azi,ceva vanzari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

'Mneata si de la mine
Vin si eu cu un ceai antioxidant ca mai taie din sunculitza de pe burta!
Ia hai iesiti voi din butoi!Stiu..usor de zis..nici mie nu-mi iese mereu!
Lilia - o sa vezi ca se va adapta f. repede! Astia micii se adapteaza fenomenal de usor!!Nu treb. sa-ti faci griji!
In leg. cu casa...offf...stiu cat e de greu!
Tu tot pe acolo vrei sa-ti iei casa -pe langa Big?? Ieri cand am trecut cu autobuzul pe acolo...in primul bloc de langa Benzinarie era un afis mare la un balcon ca se vinde acel apartament!Sa stii ca pozitia e buna...dar cred ca pretul va fi cam mare...caci se face si mallul ala alaturi!Chiar si aici mai "in inima cartierului" sunt nisteee preturi...de-ti sta inima-n loc!

Cata-ti-am zis..tu stii cel mai bine !Sa ne spui si noua ce alegi!
Ledi- ma bucur ca te-ai mai linistit nitel! Lasa ca timpul trece repede..si asa cum ai zis tu BB e cel mai imp. acum nu jobul!
Da..tot ce se poate cu facultatile astea...nu ma mira nimic in Rom. Dar o facutate de stat care se respecta ( vb. de cele din Bucuresti) nu se preteaza la asemenea gainarii!Cel putin pana in 98-99 nu erau faze de-astea!
Da... cam asa sunt si eu..ca soacra ta ..insa nush cum sa-ti zic...desi asta am vrut sa fac..si parintii nu m-au influentat nicicum...nu e ca nu-mi mai place...ca-mi place...parca vreau si altceva...dar nu am idei!Nush daca m-am facut inteleasa!Rutina ma omoara...ca sa zic asa!Si timpul liber mai ales vara...barem daca aveam un copil ziceam saru'mana da asa... stau ca planta..nu-i bai ca gasesc ce sa fac ( de-astea casnice care si asa ma plictisesc)! Mie-mi place sa merg, sa vad, sa caut,sa cumpar pt. altii...de-astea...Ma tot gandesc... ca as vrea sa-mi deshid un restaurant...dar nu am finantele necesare...asa sunt eu...visez la cate un calutz verde pe pereti!!
Annie-sar'na pt. cele 2 chestii!! suuper..ne-am mai binedispus si noi!!
Daria sa treaca nervisorii!!!
Adi-e buna traba cu calaria! Las'o ca-i trece de la sine! o sa vina alta moda...in curand... sper sa nu zici ca mai bine ar fi fost calaria..... Piele- piele dar tot mi se pare exagerat de mult!Cat sa-i porti...ca te plistisesti de ei...trece moda si ei nu se mai rup!!Eu am inceput sa-mi schimb tactica: ma duc la Dragonu' Rosu ( cel cu sticla) e acolo un turcalete cu incaltari f. frumoase...multe din piele...mai dar 1 mil si un pic...nu va spun ca prietena mea si-a luat o pereche de cizme de acolo cu vreo 3 mil si ceva si le-a vazut la Unirea aceleasi cu 7 si ceva...asa ca eu...sunt sceptica! Si reusesc sa ma descurc sa-mi iau la preturi omenesti si lucruri de calitate!ma duc sa pun poze cu piticul sa urmariti contul comun! Sotul zice ca finutul e cam albinos!Motiv si pt. care fina mea a zis sa nu-l intolesc in alb...ca se confunda cu imbracamintea..dar nebuna de mine tot i-a luat si cu alb!!
Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello! si eu repede la o

Leditia , multumesc pentru sfat , inca nu stiu ce decizie vom lua, dar cel mai probabil voi sta acasa cu fata in continuare (cel mai mare stres al meu e ca se va imbolnavi la gradi si nu va avea cine sa stea cu ea acasa )

Daria , i-mi pare rau ca esti stresata si obosita si nervoasa, tu nu ai avut vara asta concediu si mi se pare normal sa fii asa Dar mai ai putin si pleci la Praid, nu? Am mai vazut poze la cineva care a fost acolo de curand si tare mult mi-au placut

eu sunt suparata ca se pare ca Mihai va scoate iar o unghie ca are puroi deja la deget

va si va doresc o zi mai buna ca a mea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , ma bucur ca ai scris si ca nu sunt singura in situatia asta Cat despre papuci si pantofi si eu sunt lesinata, dar cum am mai scris nu am parte de ei, dar de la anu se va schimba situatia (strang si eu bani ca tine pentru ei )

Dany , daaaa si visul meu e sa-mi deschid un restaurant, dar nu avem bani si nici vointa prea multa. Eu as vrea o pensiune la munte dar asta chiar nu se va realiza vreodata e bine ca macar visam....

Gabi , ce faceti? cand incepe Bogdanici gradinita?

Leditia , ce ai mai facut cu frigiderul?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Adi,stai linistita ca nu m-am suparat.
Iti povesteam ca banuiesc ca e aceeasi facultate..sau nu!Doar ca specimene care au diplome luate pe bani(de stat,de particular)si nu stiu nimic,sunt peste tot si din pacate destule..

Dany,poate vine bb si la voi si sa vezi atunci ce fain e sa ai timpul ala liber si sa fii si platita :)

catutza,e greu sa iei o decizie,e normal..ti se rupe sufletul de Bia,ti-ar placea si tie sa faci ceva..dar nah,ca mama,cred ca ai sa cedezi in favoarea Biei.Am eu un feeling :)

Daria,roxana a cumparat din oras scaunul,nu de pe net.
Pupam toate fetele.

Ps:astept baietii cu frigideru.

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput

Am pus pozici in contul comun! vizonare placuta!
Ledi -sa dea DD ...nu prea se poate trai din suma asta pe vara... noroc cu sotul ca altfel...o luam din loc!!

Mergi la inceput

Ledi.

Dani si Cata,voi cu restaurantele si eu cu ...bomboneria.Ne bazaie asa prin creieras(sotul a inceput)sa facem o bombonerie micuta,micuta.Sa facem fondante(adik noi sa facem )si bomboane de ciocolata mai trasnite.Sa vina omu sa bea un ceai..o cafea si sa cumpere ciucalata ptr copii sau ptr duduite. Insa,pentru asta ar trebui un spatiu in buricul targului sa ne vada toti si sa ne calce pragul,iar spatiile pe acolo sant cu ciubote rosii si foaaarte scumpe.

Mergi la inceput

Vaaai..super idee!!
daca tot ajunsaram cu discutia la dulciuri...zi-mi si mie cum a glasat mariussimius ( sper sa mu gresesc) rulada aia in fondant? cum se face..si care e exact reteta de rulada cu cioco???
Ca mi-a placut mult!!! Mercic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Vaaai..super idee!!
daca tot ajunsaram cu discutia la dulciuri...zi-mi si mie cum a glasat mariussimius ( sper sa mu gresesc) rulada aia in fondant? cum se face..si care e exact reteta de rulada cu cioco???
Ca mi-a placut mult!!! Mercic!

Nu stiu dupa ce reteta a fact ea rulada,eu stiu sa fac doar asta.

Mihaela a avut fondant cumparat,ca sa-l faci acasa e putin mai complicat,insa poti folosi serbeturi...uite o idee.
Se incalzeste fondantul sau serbetul,se stropeste cu putina apa,in asa fel incat sa se moaie,insa sa nu fie prea fierbinte,si se glaseaza rulada ca si cu ciocolata topita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Saluty din nou fetele
doar ce am ajuns acasa si suntem mai usori cu niste bai, ce mai mult ma indignat faptul ca 4 caiete niste culori un lipici si 2 creioane 20 si ceva de dolari enorm de mult, parerea mea.

Adi misto ideea cu bombonaria, cred ca ar fi singura din tara, eu una nu am vazut

ma doare capu , si cred ca intru la un pui de nani!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput